QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Du är missnöjd? Missnöjd över vad det parti du röstade på 2018 har uträttat hittills? Du visar det här i Vallokalen genom att ta tillbaka din röst du gav dem 2018. Därefter anger du exempelvis att du tillhör det av politikerna så illa omtyckta Sofflockspartiet tills dagarna före nästa val 2022. Det är först då du gör ditt val av parti 2022. Politikerna fruktar sofflocket för där kan du få för dig att byta parti i nästa val.

Är detta meningsfullt? Ja, politiker är rösträknare. Råa rösträknare, för röster är makt. Tala deras språk och ta tillbaka din röst om du är missnöjd. Det är bara då de lyssnar på dig. Du sänder en tydlig signal till dem i Vallokalen. Tillsammans med andra har du röstmakt, så det är viktigt att också du går in och röstar bort de trolösa politiker du gav din röst 2018.

Är det riskfyllt? Om dig sparas bara en bråkdel av de uppgifter som lagras när du gör det enklaste köp på nätet. När du besöker Vallokalen och avregistrerar det parti som du röstade på 2018, sparas bara ditt födelsenummer i en lista av det enkla skälet att du inte ska kunna gå in igen och göra ytterligare avregistreringar.

För varje parti finns en räknare som lagrar antalet avregistreringar. När du avregistrerar det parti som du röstade på 2018 ökar räknaren för det partiet med en enhet. På det sättet anonymiseras din avregistrering. När du lämnar Vallokalen finns inte din avregistrering lagrad någonstans. Ingen kan se hur du röstade 2018

När du lämnar Vallokalen ser du det aktuella resultatet från alla valhandlingar i ett diagram. Det diagrammet finns också på startsidan för att riksdagsmännen ska se det samlade missnöjet mot dem. Trolösa politiker ska se din trolöshet varje minut tills nästa val och förstå att de måste prestera för att få din röst igen.

Det är enkelt att avregistrera sig: Klicka på Vallokalen eller på Jag vill rösta. Det finns instruktionfilmer som steg för steg visar hur du gör, en lång och en kort.