QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

De fria medierna eller alternativa media som de också kallas, har många läsare, lyssnare och tittare – oklart hur många. Samstämmigheten över Sveriges alla tillkortakommanden är stor bland de som producerar innehållet i de fria medierna. Tyvärr kan man konstatera att de fria medierna nått någon form av maxpåverkan eftersom opinionsläget i Sverige är stabilt mellan blocken, och stabilt mellan de etablerade partierna och SD.

Läget mellan blocken är fifty-fifty och SD verkar ha parkerat kring 20 procent. 80 procent  av väljarna är alltså beredda att ge de etablerade partierna fortsatt förtroende trots att Sverige nu inom en rad områden uppvisar bottenplatser – tänk bara på utanförskap, arbetslöshet, grov brottslighet, vårdköer, dåliga skolor, ensamhet för äldre och mycket annat förglömt.

Det finns ett stort antal områden där Sverige intar en extremt dålig position, i smått som stort. Etablissemangets omfattande etikettering av andra som extremister är helt enkelt uppåt väggarna. Det är de själva som är extremister. Webbplatsen vgframtid.se rekommenderas för att botanisera i Sveriges elände.

Med detta som utgångsläge borde det bli de fria mediernas uppgift att upplysa sina mediekonsumenter om Nix to the Six och få sina besökare att gå in i den digitala vallokalen och proteströsta (snart möjligt). Då kan man se om de fria mediernas hjärtefrågor har en chans att bli representerade av ett antal riksdagsmän. Cirka 300 000 måste proteströsta för att klara spärren på 4 procent – det innebär 15 riksdagsmän. I det riktiga valet röstar man sedan på Nix to the Six som är paraplypartiet för fokuspartierna.

Nix to the Six handlar alltså om att de fria medierna ska få in sina hjärtefrågor i Riksdagen.

De fria medierna är en kår med stor personlig integritet och verkar därför inte heller vara speciellt benägna att samordna insatserna trots att fördelarna kan vara uppenbara; man kan exempelvis tycka att de kunde bilda en förening som för deras talan. Men nu måste det bli ändring på det när det gäller Nix to the Six, för här har man chansen att få sina hjärtefrågor behandlade i Riksdagen. De fria medierna måste helt enkelt berätta om Nix to the Six för sina läsare, lyssnare och tittare, och uppmana dem att göra sin plikt genom att skriva: Provrösta i Nix to the Six!

Det är de fria mediernas förbaskade skyldighet.

Åke Thunström, ordförande för Föreningen för Medborgarperspektiv.se


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Här finns mer information om den partiportal som håller på att byggas, dvs VRM-systemetDet som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.