QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Det är tisdag morgon och jag har just lagt ifrån mig rakhyveln och fäst blicken i spegeln och frågat vilka moraliska insatser som ska utföras idag. Låter storstilat? Men att raka sig med tvål och kniv är uppfostrande. Spegeln ställer frågor. Vem är du? Vad står du för? Tar du ansvar? Och ni kvinnor då? Hur många gånger under dagen sminkar ni er och möter dessa frågor?

Insatsen idag, tisdag, är den här krönikan för på torsdag väljs Magdalena Andersson till ny partiledare för Socialdemokraterna. På fredag rakar sig två män på morgonen, Jimmie Åkesson för Sverigedemokraterna och Ulf Kristersson för Moderaterna och betraktar sig i spegeln på manligt moraluppbyggande sätt. Ungefär samtidigt sminkar sex kvinnor sina anleten framför sex speglar för att göra det igen och igen under dagen – förmodligen i snabba och automatiskt tanklösa procedurer. Det är Nooshi Dadgostar för Vänsterpartiet, Magdalena Andersson för Socialdemokraterna, Märta Stenevi för Miljöpartiet, Annie Lööf för Centerpartiet, Nyamko Sabuni för Liberalerna och Ebba Busch för Kristdemokraterna.

Sverige har infiltrerats och destabiliserats av främmande makter under fyra mandatperioder med öppna gränser och har en hemlighållen statistik om vad som händer. Historieböckerna berättar att riken som upphör på detta sätt i sitt slutskede är matriarkat. Dess kvinnor har feminiserat männen till mähän och gjort dem odugliga i de roller som män av naturen ska ha i ett land, att vara samhällsbyggare, krigare och gentlemän. Sverige är idag oförmöget att försvara sig. Sverige idag liknar det korrupta Sverige i slutet av 1700-talet, vilket kostade oss Finland i en förödmjukande fred 1809. Ryssland mutade till sig Finland, vilket få vet eftersom dagens pedagogik och kursplaner är importerade från Östtyskland före murens fall 1989. 

På olika sätt mals urbefolkningens svenska män ner av retorik som ska passivisera. Svenska män är onda för de sägs vara simpla nationalister. Svenska män är inte som vänsterns företrädare. De är den diametrala motsatsen, nämligen globalister. Finns det något godare än svenska globalister som står upp för den humanitära stormakten Sverige?

Men hallå! Det finns väl inga som är så råa nationalister som vänsterns folk och speciellt Socialdemokraterna i ett viktigt avseende som har med samhällskontraktets finansiering att göra. Alltså – att beskatta den svenska urbefolkningen och även se till att pengarna kommer in.

De skattebetalarna finns inom landets nationella gränser, märkta med obligatoriska födelsenummer, skyldiga att årligen deklarera sina löner och förmögenheter och i förskott betala preliminärskatter. Dessa svenskar i urbefolkningen inom Sveriges gränser gör det, solidariskt, och utan att knorra för de tror än så länge att det går till verksamheterna i ett samhällskontrakt som är deras trygghet. Så här ser samhällskontraktet ut:

Samhallskontraktet

För tusen år sedan, på Vikingatiden, fanns inget i de sex första kolumnerna från ”Nattväktarstaten” till ”Offentlig service”. Allt var ”Marknad” eller ”Privat sektor” och samhället var ett klansamhälle där klanledare i hierarkier styrde. Hur är det nu? De sex kolumnerna till vänster står under kontroll av vad som kallas den ”nationella demokratiska rättsstaten”. Den finns i första kolumnen, som ofta kallas ”Nattväktarstaten”, därför att det är smeknamnet för den trygghet som den garanterar alla medborgare inom nationens gränser.

Där finns våra lagar inklusive våra fyra grundlagar och allt finns samlat i SFS (Svensk författningssamling). Det är vår värdegrund som ska försvaras av ett överlägsna våldskapital i form av försvar, polis, domstolar och fängelser under strikt myndighetsutövning. Alla andra formulerade ”värdegrunder” är ett angrepp på den nationella demokratiska rättsstatens suveräna status, eftersom sådana skapar maktkonkurrens, förvirring och inbjuder till illegala kupper.  

Ett lands välfärd finns i kolumnerna två till sex och kan byggas upp successivt från vänster i en nation där ”Nattväktarstaten” är effektivt fungerande och har makten oinskränkt och det finns en effektiv patriotisk politisk kraft som inte är korrupt. Landet är en demokratisk välfärdsnation med en stark rättsstat. Är Sverige det idag? Nej, inte nu längre!

Våra invandrare kommer mestadels från länder som styrs av klaner och har inte en aning om hur Sverige styrs. Inte heller får de lära sig det när de kommer hit. Det är något som allt fler i urbefolkningen förstår håller på att få katastrofala följder till skillnad från våra folkvalda politiker som går efter opinionen och av någon anledning väljer att titta bort. 

Så länge politikerna genom politiska beslut ser till att nattväktarstaten har ett överlägset våldskapital som används effektivt kan ett land utvecklas. Verksamheterna i kolumn efter kolumn från vänster kan tillfogas i takt med den ekonomiska tillväxten – och tillväxt krävs. Tyvärr gäller det omvända. Om ett land destabiliseras av olika krafter, som nattväktarstaten inte kan hantera, därför att politikerna inte är förmögna till adekvat lagstiftning, leder växande otrygghet ofelbart till krympande ekonomi och offentliga verksamheter kan inte finansieras utan måste lämnas tillbaka till marknaden, dvs bli privata angelägenheter igen.

I Sverige finns ett kommunistiskt arv från studentrevolten 1968 som menar att ett samhälle av klaner är effektivare än en demokratisk rättsstat, eftersom den då styrs diktatoriskt av eliter som vet bättre än invånarna. Det finns kvar idag och andra generationens revolutionärer från den tiden har infiltrerat politiken och den offentliga administrationen enligt en teori av den marxistiska tänkaren Antonio Gramsci som går under namnet ”den långa marschen genom institutionerna”. För Socialdemokraterna är att ha utnämningsmakten viktigare än välfärden.

Denna marsch är fullbordad i stort sett i samtliga svenska partier i riksdagen sedan länge. De är i olika grad infiltrerade och har nedsatta självbestämmanden. Det behövs nya partier med okorrumperade patrioter som politiker. Det är räddningen för att återställa Sverige som demokratisk välfärdsnation med en stark rättsstat. Det är uppgiften för Nix to the Six.

Kommunismen har ambitionen att ta världsherraväldet allt sedan Marx publicerade första delen av ”Kapitalet” 1867. Alltså – ett av eliter styrt klanvälde som är globalt. Det har också islam enligt Muhammed som dog 632 när Koranen låstes som rättesnöre. Kommunism och Islamism är två fascistiska läror som båda bygger på klanstyre och de finner lätt varandra med samma revolutionära filosofi, destabilisering genom infiltration, inbördeskrig, maktövertagande och respekt för klanledarna genom demonstrerad stor grymhet.

Detta är krafterna som nu finns i Sveriges politiska liv och som Magdalena Andersson har att leda från och med torsdag denna vecka. Nu spekuleras det i diverse frågor. Förstår Andersson läget och vilka krafter som omger henne och som hon har att hantera? Vad vill hon själv med Socialdemokratin som slängde ut liberalismen under Palme och bjöd in marxismen?

Hon hamnar på torsdag med båda fötterna i den vänster (V, S, MP och C) som tillämpar den 50-procentiga råa nationalismen och den 50-procentiga råa globalismen. Den senare bjuder in hela världen som konsumenter till innehållet i det svenska samhällskontraktet och tvingar samtidigt den svenska urbefolkningen till lokal finansiering av alltihop. Det sker genom fri massinvandring och genom mer än 870 000 internationellt fungerande samordningsnummer.

Utöver att Andersson vet som ekonom att relationen global efterfrågan och lokal finansiering inte är hållbar, förstår hon säkert också Sveriges utsatta läge i det folkutbyte som sker. Det förvandlar med befolkningsmatematisk säkerhet Sverige till en teokratisk islamisk diktatur. I slutkampen med kommunismen är ofta det islamiska våldskapitalet överlägset.

Hörde en podd med Jimmie Åkesson (SD) och Vidar Andersson (S) som var överens om att första mandatperioden med Andersson som statsminister 2022 till 2026 kommer att gå åt till att få ihop V, S, MP och C i samarbete. Problemet sades vara att få Dadgostar för Vänsterpartiet och Lööf för Centerpartiet att samarbeta. Finns den tiden? Tveksamt!

Det finns dock lockelser för Andersson: 2018 fick Socialdemokraterna 100 platser i riksdagen, varav cirka 30 torde vara från invandrargrupper där många är styrda av Muslimska brödraskapet, som det finns ett samarbete med sedan tidigt 1990-tal. Muslimer är välkomna till Sverige oberoende av kunskaper och får leva på bidrag mot att de röstar rätt vart fjärde år.

Med 400 000 muslimska invandrare de fyra åren fram till 2022 och även de fyra åren fram till 2026 tillkommer cirka 6 riksdagsmandat per år. De flesta torde gå till Socialdemokraterna, alltså 45–50 mandat. Genom denna ”kollektivanslutning” permanentas makten framöver. I Anderssons andra vågskål ligger dock risken att muslimerna inte assimilerar sig på eget initiativ utan väljer att införa en teokratisk islamisk diktatur. Dessutom kan skattebetalarna i den svenska urbefolkningen vägra ställa upp med finansieringen av en allt större offentlig verksamhet som de får allt mindre tillgång till samtidigt som otryggheten oupphörligen tilltar i styrka.

Ofta frågar jag mig vad gråsossar som Vidar Andersson, Jan Emanuel Johansson och Stig-Björn Ljunggren tänker på när de rakar sig på morgonen framför spegeln? Det kan moraliskt sett inte vara lätt för dem. Det är många till vänster som borde ”riva av plåstret”. Eller?

Vilket parti ska du rösta på 11 september 2022? Bilda ett fokusparti på vår portal med namnet ”Skatteslöseriet” med Josefin Utas och Leif Östling (tidigare VD för Scania) i partiledningen? Vår portal på nätet torde vara klar för publicering om några veckor. Välkommen då!

Vi ber om ditt stöd och vi har Swish 1234 33 84 06 och Bankgiro 5421-6270. Tack för din gåva! Vi välkomnar dig gärna som medlem.

Hans Jensevik, ordförande i Nix to the Six.


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Här finns mer information om den partiportal som håller på att byggas, dvs VRM-systemet.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.