QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Idag förstärks Nix-bloggen av en ny skribent: Allan Motström. Det här är hans första krönika, som säkerligen kommer att följas av fler. Så se fram emot skarpa och tankeväckande söndagsbetraktelser från hans penna.

Vi, de förnuftiga människorna i Sverige, vill i ett försök att hjälpa alla att komma överens, att återställa ett visst sken av rättvisa, undvika fler upplopp, hålla vår nation säker, främja positivt beteende och säkra välsignelserna av skuldfri frihet för oss själva och våra barnbarnsbarn.

Vi försöker här en gång för alla att ordinera och upprätta några riktlinjer för sunt förnuft för nytillkomna, de permanent gnällande, de skuldfyllda, de med vanföreställningar och andra liberala sängvätare. Vi anser att de här sanningarna är självklara: Att en hel del människor är förvirrade av vilka rättigheter de tror sig ha och är så svaga att det kräver en förklarande Förteckning över rättigheter du inte har.

ARTIKEL I: Du har inte rätt till en ny bil, storbilds-TV eller någon annan form av välstånd. Mer styrka till dig om du lagligen kan förvärva dem, men ingen garanterar dig någonting.

ARTIKEL II: Du har inte rätt att aldrig bli förolämpad. Det här landet är baserat på frihet, och det betyder frihet för alla – inte bara dig! Du kan lämna rummet, ändra kanal, uttrycka en annan åsikt etc., men världen är full av idioter och det kommer den förmodligen alltid att vara.

ARTIKEL III: Du har inte rätt att brunmåla och rasiststämpla. Trots att det här landet är baserat på frihet så ger det dig inte rätten att brunmåla, islamofoba, rasiststämpla, etc., bara för att du inte får din vilja fram eller något går emot dig. Världen är full av idioter – sluta upp med att vara en.

ARTIKEL IV: Du har inte rätt till gratis mat och boende. Svenskar är de mest snälla och godtrogna människor som finns och hjälper gärna alla i nöd. Men vi blir snabbt trötta på att subventionera generation efter generation av professionella soffpotatisar som inte uppnår mer än att skapa en ny generation professionella soffpotatisar.

ARTIKEL V: Du har inte rätt till gratis vård. Det skulle vara trevligt, men utifrån den verklighet som existerar förbehålles nästan gratis vård till svenska medborgare som varit med och byggt upp den välfärd som finns. Tills du är med och finansierar välfärden, dvs betalar skatt, får du betala för den vård du anser dig behöva.

ARTIKEL VI: Du har inte rätt att fysiskt skada andra människor. Om du kidnappar, våldtar, avsiktligt lemlästar eller dödar någon, bli inte förvånad om resten av oss vill skicka dig tillbaka dit du kom ifrån.

ARTIKEL VII: Du har inte rätt till andras ägodelar. Om du rånar, fuskar eller tvingar till dig andra medborgares varor eller tjänster, var inte förvånad om resten av oss träffas och låser in dig på en plats där du fortfarande inte har rätt till en storbildsfärg-TV eller ett fritidsliv.

ARTIKEL VIII: Du har inte rätt att kräva att vi ska leva efter andra idéer och traditioner. Vi vet att vi har en regering som tror att vi är en moralisk supermakt, men –överraskning – det är vi INTE. Vi är ett land och ett folk med en kultur och levnadsvanor som vi har haft i tusentals år. Det måste du acceptera. Du får ha din kultur, religioner, levnadsvanor, etc., hur mycket du vill i ditt hem. Men i Sverige är vi svenskar och lever efter svenska normer och värderingar, och om du inte kan acceptera det är du fri att lämna landet när som helst.

ARTIKEL IX: Du har inte rätt till ett jobb. Vi vill säkert att alla ska ha ett och hjälper dig gärna i svåra tider, men vi förväntar oss att du utnyttjar de möjligheter till utbildning och yrkesutbildning som ligger framför dig för att göra dig anställningsbar.

ARTIKEL X: Du har inte rätt till lycka. Att vara svensk betyder att du har rätt att sträva efter lycka – vilket förresten är mycket lättare om du inte är besvärad av ett överflöd av idiotiska lagar skapade av de av er som var förvirrade över rättigheter ni trodde er ha.

Ordförklaring

Islamofoba: Avser den mobbande handling som utförs mot svenskar genom att kalla dem för islamofober utan någon giltig anledning.

 

Allan Motström, krönikör hos Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Här finns mer information om den partiportal som håller på att byggas, dvs VRM-systemet.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.
  • Den här kommmentarenb är inte publicerad.
    Hans Jensevik · 8 månader sedan
    Tack Anti för kommentar. Kanske Allan Moström är den som kan dra igång den här bloggen.
  • Den här kommmentarenb är inte publicerad.
    Anti · 8 månader sedan
    Härligt! Sällan skådad frisk sammanfattning av en sund inställning till migranter! Detta säger jag som invandrad (för 50 år sedan) naturaliserad "svensk"! Trött på den bottenlösa rötan i landet, särskilt i rättsväsendet. Uppvuxen i ett totalitärt kommunistiskt system, och får nu uppleva något ännu värre...