QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Vad är det som säljs? Det är första frågan och vill du informera dig grundligt finns en video som används som programmeringsunderlag. Du hittar länken i slutet av krönikan. Så här kan ett säljbrev se ut:

”Hej!

Jag heter Hans Jensevik och är ordförande i folkrörelsen Nix to the Six. Vårt syfte är att stärka svensk demokrati så att folkviljan får ett effektivare genomslag i riksdagen. Du kan läsa mer om oss här www.nixtothesix.se.

Vi är inget parti utan vill stödja nya partier som bildas för att konkurrera ut The Six som är Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna och Moderaterna. De måste sättas under starkt konkurrenstryck i valet 2022. Vi Nixare, som har cirka 4 000 medlemmar och sympatisörer (ideell förening och en Facebook-grupp), fruktar att valet 2022 blir det sista som kan hållas i Sverige under lång tid. Vi går den demokratiska vägen och avser bilda ett antal fokuspartier som deltar i valet 2022.

Vi tänker bilda minst fem fokuspartier och tre vet vi redan vilka det kommer att bli:

  • Det första heter Invandringsstopp och det ska styra invandringsflödet så det alltid är väsentligt lägre än assimileringstakten. Då minskar diaspororna och de problem de genererar. Hur assimileringstakten skruvas upp har vi politik för. De två viktiga aspekterna finns i ett förslag till partiprogram. 
  • Det andra är ett energiparti med namnet Ja till kärnkraft, Nej till vindkraft. Här har personer kontaktats som kan fungera som partiledare och experter. Även här gäller att samla kompetenta personer som kan upprätta partiprogram.
  • Det tredje heter Rättsstaten som i Sverige är under våldsam attack från både islamistiska och kriminella klaner samtidigt som de ivrigt påhejas av vänsterns ambitioner att få skapa ett revolutionärt läge för att kunna förverkliga sin utopi om det av eliter styrda ”goda” samhället. Här söks personer till en partiledning och experter för att upprätta ett partiprogram.

Jag skriver till dig för att i första hand hitta en person som passar till det första partiet men det hindrar inte att du engagerar dig i något av de två andra. Osv.

Kanske slutar du läsa här för detta är inget för dig? Jag respekterar det, men om du har någon annan som skulle passa i de roller jag nämnt ovan så tveka inte att ge mig dessa personers kontaktuppgifter. Jag lovar att inte röja ditt namn om du skulle önska det i svaret till mig.

Varför drivs detta projekt som ligger nära ett förverkligande och snart kan demonstreras? Det har större sannolikhet att misslyckas än att lyckas. Förnuftiga skulle avråda och det gör säkert också ditt förnuft. Men det här är ett moraliskt projekt. Det måste prövas. Vi säger att:

”I inget annat lands historieböcker i framtiden, när Sverige förvandlats till en teokratisk islamisk diktatur som Iran idag och det sker senast 2050 vid nuvarande utveckling, ska det stå att befolkningen i demokratiska val inte hade kunnat valt annorlunda. Svenska folket hade alternativ att rösta på men gjorde det inte. Svensken ville ha mer av samma. Så röstade man på samma gäng en mandatperiod till den 11 september 2022. Man röstade på sitt parti i The Six. Dessa gav man förtroendet igen och Sverige förlorades till islamister!”

I Sverige med höga hinder för att bilda nya partier är tanken att flytta upp politiken i skydd av nätet. Idén är att bygga om ett CRM-system till ett VRM-system. CRM står för Customer Relationship Management och är organisering och administration av kunder och kundrelationer i ett företag. V i det VRM som byggs nu står för Voter, dvs väljare. Det är alltså organisering och administration av väljare och väljarrelationer i ett politiskt parti. Vem som helst ska kunna starta ett parti i Sverige och runda alla hinder. Det finns säkert en Gustav Wasa, en Birger Jarl, en Dacke – som träder fram när de ser detta verktygs möjligheter!

Ett antal allvarliga problem måste attackeras och lösas, först med stor samlad politisk kraft för att få igenom de adekvata besluten och därefter med tung offentlig myndighetsutövning för att nå åsyftade resultat. Det behövs fokuspartier, som vart och ett åtar sig ett – och helst bara ett – av de allvarliga samhällsproblemen som sin ”hjärtefråga”. Alltså ett fokusparti på vår VRM får ha max tre näraliggande frågar att driva – helst bara en.

Ingen köper ett fokusparti rakt av, men det är mer än så:

Det erbjuder väljarna genom medlemskap i partiet en daglig möjlighet att realisera folkstyret direkt i riksdagen. Som medlem bestämmer du i partiet hur partiets riksdagsmän ska rösta i viktiga frågor. Det gäller frågor som ligger vid sidan av partiets fokusfråga. Syftet är att balansera lobbymakten i riksdagen genom gemene mans medlemskap. Det gäller Muslimska brödraskapet och det internationella finanskapitalet som infiltrerat The Six i årtionden. Dessa två starka lobbygrupper finns i riksdagen varje dag och väljarna röstar bara en gång vart fjärde år. Vad folket vill och vad som beslutas i riksdagen divergerar alltmer. Väljaren är den sista utposten i en demokrati och har att agera. Det erbjuder medlemskapet i ett fokusparti!

Målet är minst fem fokuspartier i januari nästa år. Historiskt har svensken följt starka ledare med moralisk framtoning i utsatta lägen. Med detta nya redskap kan en ”ketchupeffekt” nås under våren 2022 som för ett antal nya kompetenta politiker med moral in i riksdagen och utvecklingen kan vändas mot det bättre efter valet den 11 september 2022.”

För att sammanfatta är avsikten att starta minst fem nya fokuspartier inför valet 2022. När det finns behov av fler partier utöver The Six, V och SD är det då inte även din skyldighet att förhålla dig aktivt till det? Därför ber vi om ditt stöd, och vi har Swish 1234 33 84 06 och Bankgiro 5421-6270. Tack för din gåva! Vi ser helst att du blir medlem i föreningen. Det sker enklast genom att du klickar på den här länken.

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.