QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Om det är det dödstyst. Ingen journalist i systemmedierna vågar ens närma sig frågan. För femtio år sedan hade det varit tvärtom och ett redan uttömt ämne. Men då fanns det fortfarande demokrati kvar i Sverige, invånarna hade ännu inte motats in i det goda samhället för att bli vänsteruppfostrade och känslostyrda godhetsbabblare.

När det här skrivs pågår presskonferensen om Magdalena Anderssons nominering till ny partiledare. Hon ska väljas på en S-kongress i början av november, enligt valberedningens ordförande Elvy Söderström vars främsta merit är att ha varit kommunstyrelsens ordförande i Örnsköldsviks kommun och där lämnade ett betydande konkursbo efter sig med vidlyftiga energiaffärer med förgreningar till Afrika. Nu föreslås Magdalena Andersson av en enig Socialdemokrati, så valberedningen kunde inte komma med någon annan.

På presskonferensen instämde Magdalena Andersson i de vanliga fraserna om läget och vad hon skulle göra, som att rädda välfärden, integrera invandrarna, få fart på arbetsmarknaden, fixa klimatet och knäcka gängen. Har du hört det förut? Detta vilja Socialdemokraterna göra under Magdalena Anderssons kommande styre. Men det räcker inte, för det är mer av samma sorts politik som vi fått oss till livs från talarstolarna under snart fyra mandatperioder utan andra avtryck i verkligheten än att det blivit sämre hur man än mäter.

”Hvad vilja Socialdemokraterna?” August Palm ställde frågan i ett historiskt tal 6 november 1881. Han svarade på den retoriska frågan då. Frågan återkom som retorisk figur i många tal till långt efter andra världskriget. Under senare årtionden kan konstateras att svaret blivit hängande i luften, medan läget i landet ständigt försämrats. Nu ställs inte frågan längre, för inte ens Olof Palmes påstående att ”Politik är att vilja” är ett trovärdigt påstående.

Vi, Nixare, får hoppas att Magdalena Andersson bland de svenska kvinnorna är ett riktigt manhaftigt undantag för nu krävs manlig princip i massor för att vända utvecklingen i Sverige. Ett annat berömt slagord ur den aspekten och bättre laddat, nämligen ”Vi bygger landet!”, syntes i bakgrunden vid presskonferensen. Förr gjorde man faktiskt det. Även detta socialdemokratiska slagord är historia. Vi får se om Magdalena Andersson går till verket … .

Förr var den svenska mannen samhällsbyggare, krigare och gentleman. Inget av de orden har bäring på de feminiserade mähän till män, som kan hittas i rikligt antal i gruppen yngre än de ”äldre vita män”, som unga kvinnor så föraktfullt kallar de äldre, som minns sin värnplikt. Importerad arbetskraft och mest svart sådan under kriminella klaners ledning bygger landet.

Statsministrarna Göran Persson, Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven avrustade Sverige. Den manliga urbefolkningen är i dag oförmögen att försvara landet och sina kvinnor vilket de senare inte förstår konsekvenserna av. Ve den gentleman som i oförstånd närmar sig en svensk kvinna, som inte förstått att kommunister infiltrerat den feministiska rörelsen och omvandlat dess ideologi till traditionell klasskamp. Männen ses som stygga ”kapitalister” medan kvinnorna ser sig själva som goda ”arbetare”. Denna dikotomi i svart eller vitt applicerar identitetspolitiken på allt – och är lättköpt. Minns att i feminismens barndom gick jämlika män och kvinnor skuldra vid skuldra ut i världen för att förbättra den.

Sverige har varit ett framväxande matriarkat, ett land styrt av kvinnor. Nu blir Sverige ett ännu mäktigare matriarkat, allt fattigare på behövlig manlig princip. Hur ser det snart ut?

Vänsterpartiet                     Nooshi Dadgostar

Socialdemokraterna           Magdalena Andersson

Miljöpartiet                          Märta Stenevi och Per Bolund

Centerpartiet                       Annie Lööf

Liberalerna                          Nyamko Sabuni

Kristdemokraterna              Ebba Busch

Moderaterna                        Ulf Kristersson

Sverigedemokraterna          Jimmie Åkesson

Obalansen mellan kvinnlig och manlig princip är uppenbar. Två män ska balansera upp sex kvinnor som agerar mer med hjärtat och är främst känslostyrda. Sex kvinnor trumfar lätt två män som har den balanserade egenskapen att gå med huvudet och förnuftet före. Lite tillspetsat och som skalden säger, bara två ”sitter nyktra vid de drucknas bord”.

Historien berättar för oss att länder som har fallerat och blivit misslyckade stater i sitt slutskede ofta utvecklar matriarkat, som feminiserat männen och gjort dem odugliga att bygga och sköta landet, försvara det och inte heller har haft kvar drift och förmåga att skydda sina kvinnor. De länderna erövras av främmande horder som först infiltrerar maktcentra och sedan med stor grymhet markerar sin makt. Oförberedda kvinnor på det nya läget utvecklar i panisk förskräckelse överlevnadsstrategier, som att bli ingifta i klanledares harem för att få vara i fred ute i samhället från lägre stående mäns sexuella övergrepp. Är det Sveriges framtid? Eller avslutar Magdalena Andersson avtalet med Muslimska brödraskapet och skaffar sig fria händer att kunna agera tufft – och sedan också gör det?

Jag blir kontaktad av besvikna kvinnor som inte gillar min krigiska retorik. Mina åsikter antyds vara fascistiska. Varför tror, tycker eller anser inte jag att Anders Behring Breivik och hans gelikar är de verkligt farliga? Det är ju vår statsminister och övrig vänsters uttalade uppfattning. Mitt svar är att de är farliga, men i ett historiskt perspektiv finns värre hot och de finns i stora antal i Sverige genom den fria massinvandringen som varit vårt lands signum.

Om det kan man veta genom att studera vad som skett i världen. De som styrs av hjärtat och känslor är lätta att manipulera. Sådana människor nöjer sig med de religiösa verben tro, tycka och anse. Om framtiden vet jag inget, men väl om historien som kan ge oss ledning.

”Hvad vilja Socialdemokratin?” under Magdalena Anderssons ledning? Det är hittills en helt öppen fråga. Målet för maktpartiet Socialdemokraterna är att vinna valet den 11 september 2022. För det är Magdalena en viktig spelare. Det är hennes uppgift att få främst kvinnor att rösta på Socialdemokraterna. De ser som sin uppgift att fortsätta få vara det statsbärande partiet i Sverige. Partiet som har ett land som gisslan under den verbala täckmanteln ”Vi bygger landet!”. Men agerar de kraftfullt under tiden som återstår till valet? Och om det sker – genomskådade ska de väljas bort! Vad annars? Du, som väljare, är demokratins sista utpost!

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.