QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

I inget annat lands framtida historieböcker, när Sverige förvandlats till en teokratisk islamisk diktatur som Iran idag, ska det stå att befolkningen i demokratiska val inte hade kunnat valt annorlunda. Svenska folket hade alternativ att rösta på – men gjorde det inte. Svensken ville ha mer av samma. Så röstade man på samma gäng en mandatperiod till den 11 september 2022. Man röstade på sitt parti i The Six, som är Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna och Moderaterna. De gav man förtroendet igen och Sverige förlorades till islamister! Men – riktigt där är Sverige inte ännu!

När detta skrivs finns ännu inga andra alternativ till The Six än Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna som för många inte är gångbara alternativ. Det var femtio partier som ställde upp i riksdagsvalet 2018. Det finns alternativ sakligt sett, men när medierna inte uppmärksammade de övriga 42 gäller att vad man inte känner till inte heller finns. Men vis av detta finns det den 11 september 2022 många partier till att välja på, som kommer att marknadsföras genom de fria medierna.

Alla väljare i Sverige kommer att erbjudas att rösta på ett antal fokuspartier i valet 2022 på en portal på nätet. Du kommer att hitta portalen på Nix to the Six nuvarande webbplats i ny utformning med ett antal tillfogade funktioner. Du kommer att kunna gå direkt till varje fokuspartis webbplats, som även de har ett antal funktioner varav många känns igen från hur Nix to the Six ser ut idag.

Det är hög tid att den viktiga politiken för gemene man i Sverige flyttar upp på nätet, vilket erbjuder det skydd och den anonymitet som valhandlingar kräver. Tiden när det målades plakat och demonstrerades på gator och torg under bevakning av en objektivt myndighetsutövande polis som tryggade den politiska arenan är historia. Det samhället finns inte längre, men utvecklingen erbjuder oss nya alternativ och de finns på nätet.

Läget i Sverige är svårt och blir bara värre. Ett antal alvarliga problem måste attackeras och lösas, först med stor samlad politisk kraft för att få igenom de adekvata besluten och därefter med tung offentlig myndighetsutövning för att nå åsyftade resultat. Det behövs ett antal fokuspartier, som vart och ett åtar sig ett –och helst bara ett – av de allvarliga samhällsproblemen som sin ”hjärtefråga”. Kalla det enfrågepartier om du tycker det blir tydligare så. Men den som bara har ett enda tydligt mål för sin verksamhet åtar sig ett odelat ansvar och det framgår om man lyckas eller misslyckas. Alla kan konstatera hur det går. Fokuspartier blir effektivare än de partier i The Six som finns nu och som ska göra allt och därför inte lyckas med just något.

Det kan bli många fokuspartier, fler än de fem som vi tänker oss som minsta antal och här har du de första tre som Nix to the Six har registrerat webbplatser för: www.invandringsstopp.se, www.rattsstaten.se och www.karnkraftsja-vindkraftsnej.se.

Det finns ett första förslag till partiprogram för det första fokuspartiet, Invandringsstopp.

Du köper naturligtvis inte ett enfrågeparti rakt av, men det heter fokusparti för det är också så mycket mer. Det erbjuder dig att ta en daglig match med de två starka lobbygrupperna i riksdagen som varje dag påverkar den politik som The Six för. Sextiofem procent av svenska folket vill exempelvis se en starkt reducerad invandringstakt, men sanningen är att den fria massinvandringen fortsätter oförhindrat år efter år genom beslut i riksdagen. Alla vet att den ambitionen har dessa lobbygrupper som ett av sina viktigaste intressen.

Muslimska brödraskapet, som genom klanröstning förfogade över cirka 22 riksdagsmandat i valet 2018, kommer i valet 2022 att styra över cirka 30 av riksdagens mandat. Dessa mandat styrs till partier som gör som Muslimska brödraskapet önskar. Det internationella finanskapitalet som fyller på många politikers konton i schweiziska banker har även de fri massinvandring på sin dagordning. Dessa lobbygruppers makt bör balanseras av folkviljan. Men hur kan det ske?

Ett fokusparti erbjuder dig genom medlemskap en daglig möjlighet att realisera ett folkstyre direkt i riksdagen. Som medlem kan du rösta i partiet hur partiets riksdagsmän ska rösta i viktiga frågor i riksdagen. Det gäller i frågor som ligger vid sidan av partiets fokusfråga. Du balanserar lobbymakten i riksdagen genom ditt medlemskap. Varje dag kontrollerar du att inte The Six slirar mycket åt något lobbyhåll i viktiga frågor efter valet 2022.

Det finns en video som visar vilka funktioner som ett fokuspartis webbplats kommer att innehålla. Det är samma funktioner som finns på Nix to the Six webbplats idag med ett undantag – en ny länk med namnet ”Omröstning” som leder besökaren till funktionen för medlemsomröstning eller hur partiets riksdagsmän ska rösta i övriga ärenden i riksdagen. Dra fram till minut 18 och sekund 30, så ser du hur det kommer att fungera:

Den 14 september 2021 var det riksmötets högtidliga öppnande. Alla partiledare höll inledande anföranden. Två partiledare stack ut, Kristdemokraternas Ebba Busch och Sverigedemokraternas Jimmy Åkesson. De får här representera, dels den felaktiga syn som majoriteten svenskar har gällande sin roll som väljare i en demokrati, dels den rätta uppfattningen på väljarrollen som bara en minoritet har. Vad är då den rätta?

En väljares uppgift är att vara demokratins sista utpost. Det innebär plikten att ta ansvar för Sverige och inte välja om odugliga och korrupta politiker. När förändring krävs ska Svenssons också rösta för förändring, men det synsättet finns inte i svenskens medvetande.

Den svenska väljaren går plikttroget och röstar för att Sverige genom ett högt valdeltagande ska visa omvärlden att Sverige är en demokrati. Vad man röstar på har mindre betydelse. De anser att det är politikerna i riksdagen som har ansvar för Sverige. Men så är det inte. I en demokrati ska politikerna vara råa rösträknare och är det också. Antalet röster styr dem.

När Svenssons slentrianmässigt röstar på någon av The Six tolkar partierna oförändrade röstetal att de gillar partiets politik. Därför finns ingen anledning att ändra beteende. Alltså, någon upplevelse av verkligheten i landet styr dem inte. De styrs av hur folk röstar. Röstas det ständigt på samma gäng blir det ständigt samma politik.

I en kort video ser du hur Jimmy Åkesson argumenterar ”fel” som patriot men ”rätt” som röstmaximerande politiker. Ebba Busch gör tvärt om. Här är  videoklippet:

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.
  • Den här kommmentarenb är inte publicerad.
    Bo Wiman · 26 dagar sedan
    Till Hans Jensevik.

    Tycker det hela är dessvärre ostrukturerat.