QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

SwebbTV har publicerat en video med just den rubriken: Kan talibanerna ta Sverige? Där antyds också svaret på frågan. De som begriper har redan resväskorna packade för snabb flykt och vet vart de ska ta vägen när den svenska gränsen är passerad. Övriga njuter av ”Let´s Dance” och annan lugnade underhållning i den TV och radio som Public Service levererar, för de lever i förvissningen om att inga olyckor kan drabba detta land. Här är länken till videon.

Sverige är en delad nation. Det finns en Sverigebild och en svensk verklighet. De är inte kompatibla. Vi, Nixare, och övriga patrioter som är förankrade i vekligheten är bekymrade.

Vem gör något? Vem tar ansvar för landet? Vi, Nixare, är ansvarstagande ”doers”. Vi agerar. Hur vi tänker agera vet du! Det finns en video som innehåller en presentation av en administrativ plattform på nätet för politiska ledare som vill starta nya partier, speciellt så kallade fokuspartier. Du har den videon här:

Vad är nytt? Den första videons slutsats bygger på den historiska erfarenheten att svensken följer starka ledare när landet befinner sig i kritiska lägen. Starka ledare har till och med egenskapen att väcka ett sovande folk, som Gustav Wasa för 500 år sedan efter danskarnas blodbad i Stockholm när många fick huvudet avhugget inför ett förvånat folk som inte förstod mycket. Kan det hända igen? Det diskuterar Mikael Willgert med mig i första videon ovan – om möjligheten av ett Stockholms blodbad 2.0.

De nya herrarna för 500 år sedan, danskarna, skulle sätta sig i respekt. Idag är det islamisterna, genom Muslimska brödraskapet som lobbygrupp i riksdagen som kräver respekt för islams läror, varje dag, varje timma och varje minut och får det framförallt genom beslut i riksdagen. De har fått det i fyra mandatperioder nu av The Six, som är Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna och Moderaterna.

Dessa partiers överdrivna välvilja för invandrare, som i beslut efter beslut har gjort och fortfarande gör den svenska urbefolkningen alltmer till andra klassens medborgare i sitt eget land är milt sagt vämjelig. Varför väljer Svenssons, väljarna, om dem? Hur kan de ges förnyat förtroende? Varför accepterar svenska folket detta godhetstyranni?

Det finns en bra videodokumentär om det, vars budskap är att varje folk har rätt till sitt eget land med ett undantag, Sverige.

Det är en intressant video, vetenskapligt hederlig och korrekt men med retoriska blottor. Tesen att mediala insatser från personer med judisk bakgrund låg bakom Sveriges beslut att i mitten av 1970-talet fatta beslutet i riksdagen om mångkultur kan lätt avfärdas som antisemitism. Varför bjuda på det? Men historieskrivningen är vad jag kan bedöma korrekt. På lång sikt efter 2050 – när folkutbytet är klart –  och Sverige är en teokratisk islamsk diktatur blir videon ett tidsdokument med stor sanningshalt och som också kan fastslå att producenterna av videon befann sig på rätt sida av historien redan när den publicerades. Den rekommenderas om du vill förstå angreppen som snart kommer från de goda till vänster, varav många är antisemiter. 

Hur kom vi, Nixare, hit där vi är idag, när vi bygger en administrativ plattform för nya partier som enligt tidsplanen med leverantören ska ha en portal med tillgång till mallar för fem fokuspartier om drygt en månad?

I Malungs kommun finns ett lokalt parti som leds av Arne Söderbeck. Partiet är emot vindkraftverk som byggs i kommunen på Ripfjället. Därför leder Arne Söderbeck ett lokalt parti som kommer att vinna valet i Malung den 11 september 2022 varefter man kan stoppa bygget av vindkraften genom det kommunala vetot. Men vad kommer då att hända?

Riksdagen tar upp frågan genom Miljöpartiet och avskaffar det kommunala vetot förutsatt att Miljöpartiet finns i riksdagen efter valet 2022 och det finns majoritet för vindkraft. Då körs inte bara Malung över, utan alla liknande grupper som driver den frågan i sina kommuner.

Jag tyckte att Arne Söderbeck skulle utvidga partiet till ett riksparti och ta sig in i riksdagen för att bevaka frågan. Det är ju enda chansen att hindra att vindkraftverk byggs på Ripfjället. Av Arne fick jag en genomgång av alla hinder för att driva partier i Sverige. Om han knappt klarar att driva verksamheten i ett lokalparti i en kommun, hur skulle han kunna göra det i 290 kommuner genom ett riksparti? Det var administrativt och ekonomiskt omöjligt.

Slutsats ett: Det behövs en administrativ plattform på nätet för nya partier. Den bygger vi i Nix to the Six nu! Slutsats två: Den ska vara automatiserad och kunna administreras av besökande medlemmar. Slutsats tre: Framtidens demokrati sker på nätet för det ligger inte längre i tiden att måla plakat, slåss med polis och andra partiers anhängare på gator och torg. Slutsats fyra: Sveriges läge är så utsatt att akuta problem måste attackeras koncentrerat och med tyngd. Tiden är mogen för fokuspartier med få hjärtefrågor, vilket ger väljarna flera alternativ till de traditionella åtta partierna. Slutsats fem: Fokuspartierna måste vara folkrörelser med många medlemmar till skillnad från de traditionella partierna som fräckt finansierar sig genom att bevilja sig skattemedel. Alla som besöker ett fokuspartis webbplats ger det lilla ekonomiska bidraget – några Swish-kronor – och volymen besök finansierar partiets verksamhet.  

Vad händer nu? Jo, tro det eller inte, men nu ringer anhängare till The Six till mig och är bekymrade för vi kommer att ta röster från dem! De menar att var och en av de fem fokuspartierna bara kan få drygt en eller i bästa fall två procent var. Ingen kommer in då! Svaret är valsamverkan för att den vägen komma över spärren fyra procent. Om var och en får en procent, samlar de fem procent och kommer in. Om var och en får två procent så samlar de tio procent och kommer lätt in. När väljarna förstår det kanske de ger varje parti mer än fyra procent och då blir fokuspartierna en maktfaktor i riksdagen som inte kan ignoreras.

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.