QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Enade vi stå, söndrade vi falla. Det är hög tid att aktörerna inom de fria medierna organiserar sig i gemensamma aktioner för att uppmana väljarna att rösta bort vad vi Nixare kallar The Six, som är Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna och Moderaterna, ur riksdagen i valet 2022. Alltså städa, och en trappa sopas uppifrån!

The Six har i olika regeringskonstellationer haft makten de senaste fyra mandatperioderna när det bara blivit sämre hur man än mäter. Den svenska urbefolkningen har under sexton år blivit alltmer av andra klassens medborgare i sitt eget land. Poliser som kommer ut till utanförskapsområden möts av beskedet att ”detta är inte Sverige!”. Röstar du för en fortsatt politik 2022 där invandrarna tillåts fortsätta kolonialisera Sverige? Vill du ha mer av det?

Nytt är att självcensur finns i varje svensk varje minut. En muslimsk man kan kalla min hustru för hora, och skulle jag tycka något om det högt blir jag åtalad för hets mot folkgrupp och sannolikt fälld. Det är beslutat i Sveriges riksdag att den svenska urbefolkningen inte är en folkgrupp – medan individer som tillhör religionen islam ska vara det. Sverige blir bit för bit en verklighet av något rent Kafka-liknande. 

En annan konsekvens är att våldtäkter av alla slag mot urbefolkningens kvinnor dagligen avskrivs av åklagare. Sverige har i antal våldtäkter just passerat Lesotho och toppar världslistan. Med en sovande väljarkår och en inkompetent politisk ledning är varje möjlig regeringskonstellation som riksdagen kan föda idag en fortsatt katastrof för landet.

Du, väljare, som är sista utposten i demokratin måste besinna ditt ansvar i valet 2022. Jo, du är sista utposten i det som finns kvar av demokratin i Sverige. Kraven på dig som sista utpost innebär också att vara med och starta nya partier när sådana behövs, och det behövs nu mer än någonsin. Det finns ett antal akuta problem som våra 349 riksdagsmän ignorerar som de korrupta landsförrädare de är. Nedan har vi, som du också hittar namnen på allra sist, listat ett antal viktiga problem som ligger för politisk fäfot.

Alltså! I dag onsdagen den 25 augusti 2021 är vi några inom de fria medierna som proklamerar Räkenskapens dag för dig som röstat så att följande problem uppstått:

 • Polisen kommerinte när du ringer. Invandringsrelaterad brottslighet har blivit ett slukhål.
 • Otrygghet. Dina barn får se upp så att de inte rånas eller förnedras. Kvinnor får se upp för överfallsvåldtäkter.
 • Fängelserna sväller över av brottsdömda invandrare.
 • Låga pensioner. Pengarna har i stället gått till för att finansiera västvärldens största invandring per capita.
 • Europas grövsta brottslighet. Det skjuts och dödas som aldrig förr. Ett mjäkigt rättsväsende tittar på.
 • Europas längsta vårdköer. Ineffektiv organisation parat med vårdbehov hos invandrare skapar enorma köer. Vi är nog många som tycker att det som förr var en veckas väntetid på vårdcentralen är nu en månad, om krämpan inte bedöms som akut.
 • Gigantiskt utanförskap i förorterna. 600 000 utlandsfödda i arbetsför ålder är inte självförsörjande (Entreprenörskapsforum, uppgiften berör år 2016)
 • Usla utanförskapsområdesskolor trots enorma resurssatsningar. En utanförskapsområdeselev får en skolpeng som är 25-50% högre än för andra barn. Så har det varit i många år.
 • Äldre hamnar på slutförvaring inför stundande död. Hundratusentals friska och yngre invandrare har i stället prioriterats. En riksdagskvinna Christina Höj Larsen (V) t.o.m. gråter i talarstolen (22 juni 2021) för att prioriteringen för invandrarna har varit för snål.
 • Elenergin kommer inte att räcka den kalla vinterdag när något tekniskt fel inträffar. Var finns dessutom elenergin till alla elbilar?
 • De svenska basnäringarna – skog, gruvor, stål – motarbetas på alla sätt och kommer snart inte att kunna konkurrera med arbetslöshet och förlorade skatteintäkter som följd.
 • Det svenska jordbruket – världens mest miljöanpassade – förföljs med orimliga regler och pålagor som gör att gårdar dagligen läggs ner.
 • Svenskmatproduktion räcker inte till att försörja befolkningen. Importen kostar pengar som måste skapas av basnäringarna.
 • Den svenskainfrastrukturen underhålls inte tillräckligt och byggs inte ut i takt med befolkningstillväxten. 

Är du nöjd nu, du väljare? Eller tänker du bättra på eländeslistan ännu mer? Genom att ge The Six makten en mandatperiod till efter valet 2022?

Det är vi i de fria medierna som undrar:

Avslutningsvis får du här en tredje indikation på mitt eget huvudtema i denna krönika, dvs att svensken blir alltmer andra klassens medborgare i sitt eget land. Mitt tredje exempel gäller våldtäktsmannen Damir Al Ali. Han tillerkänns ett skadestånd på 840 000 kronor för omtag i rättsprocessen medan offret får 3 000 kronor i skadestånd. Du får länken till en artikel om det som förmodligen ligger bakom betalvägg, men min korta kommentar torde räcka:

Våldtäktsmannens offer om skandalskadeståndet: ”Ett hån mot kvinnor i Sverige

Riksdagens och speciellt The Six överdrivna välvilja mot invandrare är en destruktiv godhetssignalering de inte ska belönas för. Nix to the Six är en folkrörelse som ständigt påminner väljarna om att de är den sista utposten i en demokrati. Vi Nixare har avsikten att starta fem nya så kallade fokuspartier inför valet 2022, och när det finns behov av det utöver The Six och V och SD är det även din skyldighet att förhålla dig aktivt till det. Därför ber vi om ditt stöd, och vi har Swish 1234 33 84 06 och Bankgiro 5421-6270. Tack för din gåva! Du kan också bli medlem, enklast genom att klicka på  på den här länken.

Undrar du vad ett fokusparti är finns det en video om det:

Vi, Nixare, vill gärna få dina synpunkter på läget i Sverige i kommentarsfälten nedan.

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.
 • Den här kommmentarenb är inte publicerad.
  Kenneth · 11 månader sedan
  Även ifall jag håller med om allt i artikeln, så har jag inga som helst förhoppningar om någon förändring i ett val. Folk kommer i huvudsak rösta som de brukar.

  Den enda lösningen är nog tyvärr en total ekonomisk kollaps av Sverige samt inbördeskrig liknande Libanon och Jugoslavien. Då får vi se vad utgången blir.
  Skulle svenskarna vinna det kriget kanske vi kan resa oss ur askan och återupprätta landet.