QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

En bit ner på startsidan till Nix to the Six’ webbplats finns en lista med de tolv ministrar som idag styr Sverige, och de tolv ministrar som folket valt i Vallokalen som också finns på webbplatsen.

Tillhör du kritikerna av etablissemangets så ler du förmodligen av viss tillfredsställelse över folkets val. Tillhör du etablissemangets tillskyndare torde du känna viss irritation över detta fräcka tilltag att ifrågasätta makten. Men det skulle inte falla många in i den senare kategorin att gå in i Vallokalen och stödja etablissemanget genom en egen stödjande valhandling. Eller?

Det finns anledning att undra över varför det är så! Varför svensken är så likgiltig inför demokratiskt handlande. Det är alltmer sällan det går att öppet diskutera politik människor emellan. Ibland till och med omöjligt i en familjegemenskap. Det är också den fråga som folkrörelsen Nix to the Six brottas med för att försöka förstå varför svensken i gemen har utvecklat ett så dåligt demokratiskt sinnelag. Kan man ha demokrati i ett land där den större delen av befolkningen inte har en demokratisk anda?

En fullt utvecklad folksjukdom hos oss i urbefolkningen är att inte kunna tala sanning om det uppenbara. Säg exempelvis inbördeskrig och det tar hus i helsike! I klanländer är tidvis inbördeskrig av varierande intensitet en vanlig företeelse. Indelningen i klaner bygger på etnicitet och det etniska hatet är en stark drivkraft bakom ständigt uppblossande konflikter. Det har också lett till ett brutalt våld som för oss i vår fredliga kultur är ofattbar. 

Nu är det uppblossande konflikter mellan klaner även här och den svenska statens våldsmonopol är så svagt och politikerna så ovilliga att trappa upp dess nivå, vilket gör att klankulturen nu snabbt permanentas. Alltså: När konflikterna blir för besvärliga biläggs de av förhandlingar mellan klanledarna genom att de skapar ”harmoni” igen. Nu har så många och så stora klaner invandrat till Sverige att ett tillstånd av permanent inbördeskrig eller som det heter enligt etablissemangets vokabulär – kriminella gängkonflikter – är ett ständigt inslag.

Vad kommer att hända? Det finns enligt Nix to the Six två alternativ. Det bästa är att väljarna vaknar, inser läget och väljer andra politiker till riksdagen – politiker som är lyhörda för folkviljan som det är tänkt i en demokrati. Alternativet till fortsatt inbördeskrig är alltså valurnorna. Eller annorlunda uttryckt att Svenssons som väljare förstår att de är sista utposten i en demokrati och därför tar sitt patriotiska ansvar och gör de valhandlingar i en vallokal som är av nöden för landet.

Sverige är ett av få länder i den demokratiska världen som ännu inte har genomgått sin demokratiska revolution. Svensken har aldrig behövt kämpa för att säkra tryggheten och välfärden i sitt land. Det är vad Sverige nu har framför sig. Inbördeskriget!

Alternativen är således fortsatt upptrappat inbördeskrig inför en passiv urbefolkning som inte förstår sin demokratiska uppgift utan kommer att fortsatt drabbas grymt, eller så är det valurnorna för en ny politisk bemanning i riksdagen. Det måste helst ske i valet 2022 för den kommande mandatperioden på fyra år – annars är risken att det är för sent, att det inte blir något val 2026. Uppgiften i valet 2022 kan svensken träna sig på i vallokalerna på den här webbplatsen. Det är så det är tänkt, och där har du svaret på frågan i rubriken!

Nix to the Six har Swish 1234 33 84 06 och Bankgiro 5421-6270. Tack för din gåva!

Vi, Nixare, vill gärna få dina synpunkter på läget i Sverige i kommentarsfälten nedan. Speciellt om du har avvikande åsikter!

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Nu tar Nix to the Six ledigt ett tag och återkommer om några veckor. Njut av sommaren så syns vi i spalterna i mitten på augusti!


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.