QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Du är nu inte bara svensk, du har också blivit svensk medborgare. Vi hoppas att du har kunnat finna dig väl till rätta i din nya våning. Rinnande varmt och kallt vatten, rum till alla barnen och även extra bostad till fler fruar och deras barn. Givetvis även där med rinnande varmt och kallt vatten, el och andra moderniteter. Kommunen ordnar dessa fria faciliteter.

På gården finns parkeringsplatser för bilbränningar och olika former av privat affärsverksamhet för ungdomar i grupp. Men med ditt medborgarskap följer inte bara en mängd förmåner, utan även förpliktelser:

Du förutsätts att vid varje val lägga din röst för Sveriges Socialdemokratiska Arbetarparti (SAP). Det där med arbete bör du inte ta så noga. Det gäller bara andra svenskar. SAP har skapat välståndet i Sverige, men SAP inte bara skapar välstånd utan i ännu större utsträckning fördelar landets tillgångar.

Inför valet kommer vi att hålla röstskola tillsammans med din imam. Sveriges statsminister kommer att delta. För att förenkla proceduren använder vi bara röstsedlar för Sveriges Socialdemokratiska Arbetarparti. Det är så enkelt att vem som helst kan genomföra valproceduren. Statsministern kommer att visa hur man lägger i röstsedeln och sedan slickar på kuvertet.

I skolor serverar vi gratis halalmat och firar svenska högtider som exempelvis ramadan.

Tyvärr har vi sett att det finns stora integrationsproblem i Sverige, framför allt Sverigedemokrater klarar inte integrationsprocessen. De vägrar att låta sig serveras halalmat och ger inte heller allmosan efter fredagsbönen. Men Sverige är ett vänligt land. Vi ignorerar dem bara. De får inte vara med i fackföreningar, blir av med sin försörjning, och utesluts ur gemenskapen såväl i riksdagshuset som andra offentliga lokaler. De avhyses även från hotell och får inte hyra lokaler för deras gemensamma sammankomster. Det integrationsarbetet fortsätter enträget och målmedvetet.

Du har nu med hundratusen andra i år blivit svensk medborgare, förutom att du automatiskt blev svensk första dagen du kom till vårt land. Om du behöver tolkhjälp så är det givetvis en livslång förmån. Sverige ska inte vara ett splittrat land.

Vi hoppas också att du kan återförenas med dina kusiner, sysslingar och tidigare bybor och andra närstående på vår svenska jord. Sverige är på väg att bli en numerär stormakt.

Men svik aldrig din förpliktelse mot ditt nya hemland. Först vår röstskola inför nästa val.

Stefan Torssell, medlem i styrelsen för Nix to the Six


Nu tar Nix to the Six ledigt ett tag och återkommer om några veckor. Njut av sommaren så syns vi i spalterna i mitten på augusti!


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.