QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Det är gästskribenten Lars Axelsson på bloggen Det goda samhället som får mig att skriva denna krönika. Rubriken på hans text är: ”Det kan bildas medborgargarden som ger sig på buset”.

För dig som inte är uppdaterad är problemet följande och jag citerar direkt ur Axelssons krönika:

”I vissa Stockholmsmedier har det under senaste tiden rapporterats mycket om Strandvägen, en erkänt flådig gata belägen vid vattnet på Östermalm dit busar från förorten nu kommer med sina lyxbilar och kör i 200 km i timmen mot rött. Under en kvällspromenad häromåret bevittnade jag spektaklet som andades upplopp och kriminalitet, och sanna mina ord: där och då var så kallade gammelsvenskar inte välkomna. Nu har medierna börjat rapportera om detta fenomen efter klagomål från boende. 

DGS tog häromdagen upp detta i en text som hänvisade till ett SR-reportage där det framgick att förortsbusarna befinner sig på platsen för att markera revir, leva om och praktisera dominansbeteende. Under min promenad såg jag inte skymten av en polis, trots att racerförarna förde ett himla oväsen klockan 21 på en tisdag, och dessutom gjorde sig skyldiga till trafikbrott, med mera. Polisen säger också mer eller mindre rakt ut att de inte har kapacitet eller vilja att ingripa.” 

Lars Axelsson skriver att det kan bildas medborgargarden som ger sig på buset. Jag har erfarenheter efter att ha jobbat i klanland och även satt mig in i hur muslimska klaner fungerar, och jag avråder starkt från sådana åtgärder. Men jag vet också som nationalekonom att utvecklingen drivs av förnuft och marknad. En del använder förnuftet och för dem går det i regel bra, och en del agerar spontant på vad som kallas marknaden och det kan i vissa sammanhang visa sig vara ett skoningslöst folkuniversitet – och i detta fall är det så.

Bråk är precis vad buset vill ha, för de är förmodligen beväpnade och vet att de har klanernas miliser i utanförskapsområdena som uppbackning bakom ryggen. Det våldskapital som de kan samla torde vara många gånger större än vad Sverige kan ställa upp med av polis och försvarsmakt. Många av deras ledare har träning som IS-krigare i Syrien. Det finns 70 000 islamister i Sverige enligt Johan Westerholms bok Islamismen i Sverige. Det vet vi genom folkbokföringen och den statliga skatteindrivningen som även omfattar kyrkoskatter och moskéavgifter!

Muslimska samhällen är inga rättsstater. Där sköter klanledare allt och de ingår i hierarkier av klanrelationer. Muslimska samhällen härskar inte över geografiska områden som nationella rättsstater gör, utan över klanplatser med närområden som finns som noder i stora härskarnätverk av klanhövdingar. Målet för dem är ett världsövergripande kalifat där deras lag, Sharia, härskar genom klanhövdingarna.

Den organisation som driver utvecklingen mot ett kalifat är Muslimska brödraskapet, som finns i länder där den inte ses som en terrororganisation. I Sverige är de lagliga enligt ”The Six”, dvs Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna och Moderaterna. De partierna är infiltrerade och har låtit sig korrumperas av de klanröster som de lockar med inför varje val.

Det torde finnas cirka 800 000 muslimer i Sverige idag. Säg att runt 400 000 är svenska medborgare och i den ålder att de är röstberättigade. Om ett mandat till riksdagen motsvaras av omkring 18 000 röster, väljer muslimerna 22 platser i riksdagen. Säg att Muslimska brödraskapet genom klanröstning styr över 80 procent är det alltså nästan 18 platser i riksdagen. Vilket parti är inte lyhört för Muslimska brödraskapet i utbyte mot några riksdagsplatser? Den fria massinvandringen har kommit för att stanna. Socialdemokraterna har ett avtal med Muslimska brödraskapet från 1991. Hur reglerat det är i andra partier är inte känt.

Slutsatsen är att när den svenske väljaren en gång var fjärde år lägger en röst på ”The Six” är det i verkligheten en röst på Muslimska brödraskapet, som är en lobbygrupp i riksdagen alla dagar i veckan. Det finns inga möjligheter att den politiska vägen få ordning på läget på Strandvägen eller någon annanstans – det ligger inte i Muslimska brödraskapets intresse. Tvärtom!

De grabbar som behärskar Strandvägen är klanernas poliser. De är inte bara väktarna av de utanförskapsområden där klanerna härskar utan också provokatörer i närområden som de väljer ut. De gör inget utan klanledarnas godkännanden. Därför är det ingen bra idé för medborgargarden av tuffa svenskar att hävda svensk traditionell kultur. Det vore att utmana ett brutalt våldskapital som med lätthet sopar undan allt vad Sverige kan ställa upp med.

Men i USA skulle islamisterna inte ens försöka för de vet att den amerikanske medborgaren är beväpnad. Det har grundlagsfäderna förutsett redan 1787 då USA:s konstitution författades. Redan i andra tillägget från 1791 slår man vakt om kollektivets rätt till självförsvar och individens rätt att bära vapen.

Jag har träffat akademiker från USA i olika sammanhang och har även släkt i USA. Det står klart för mig att den beväpnade amerikanens uppgift är att försvara konstitutionen mot korrupta politiker och brottslighet genom att kunna gå ut och ställa sig vid sidan av polisen med draget vapen. Jag har hört denna fras upprepas många gånger: ”Skulle inte polisen veta att vi medborgare slöt upp med dragna vapen vid deras sida skulle korrupta politiker, gangsters och maffia omedelbart ta makten i USA”.

Svensk polis, som just fått en kollega mördad och som under årtionden av vänstermobbing fått se sin auktoritet falna, gör klokt i att förhålla sig passiv på Strandvägen och annorstädes.

Det finns bara en lösning för Sverige. Kasta ut ”The Six” i valet 2022 och beväpna Svenssons genom allmän värnplikt och upprustat hemvärn. Glöm medborgargarden. Det finns ett ”fönster” i valet 2022 som omedelbart stängs därefter vid ett felaktigt utfall. Hur det ska ske genom en administrativ plattform på nätet för nya fokuspartier finns det en video om:

Nix to the Six har Swish 1234 33 84 06 och Bankgiro 5421-6270. Tack för din gåva!

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.