QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Denna text är för dig som är lika bekymrad över utvecklingen i Sverige som jag är. Så inleds också den video som beskriver hur nya fokuspartier kan skapas och få platser och inflytande i riksdagen efter valet 2022:

Videon innehåller tre delar. I inledningen får du ta del av den erfarenhet som vi Nixare samlat på oss genom försöket med en vallokal på nätet för proteströstning. Kort sagt ansågs det försöket inte tillräckligt skarpt för att vara trovärdigt och intressant. Av det skälet har vi skärpt till det:

Syftet är att utveckla en administrativ plattform på nätet för nya partier som med kirurgisk effektivitet vill lösa Sveriges problem och därmed kasta ut The Six, dvs Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna och Moderaterna ur riksdagen – för de är en del av landets problem.

I den andra delen får du i ett antal kommenterade bilder ta del av hur denna administrativa plattform ser ut och är tänkt att fungera. Det kan uppfattas som omvälvande men likafullt realistiskt – bedöm själv!

Sedan följer en kort avslutning som bemöter två hinder för alla som vill skapa nya partier till riksdagen och som gör att The Six plus V och SD i praktiken har monopol på makten. Dessa två allvarliga hinder, som också är hinder för en fungerande demokrati, saknar de etablerade partierna bevekelsegrunder att reformera bort. Men hindren kan vändas till fördelar och det berättas hur det sker genom samarbete mellan deltagande fokuspartier. Det gäller fyraprocentsspärren till riksdagen och svårigheterna för nya partier att distribuera valsedlar till cirka 6 000 vallokaler.

Sverige har ett antal akuta problem som kräver målinriktad politik. Ett parti som i sitt partiprogram tar in alla aktuella frågor blir en kopia av någon av The Six och blir fullständigt handlingsförlamat precis som The Six varit i fyra mandatperioder.

Men ett fokusparti som åtar sig ett – och endast ett – problem löser det eller misslyckas. Fokus för partiet blir tydligt och alla ansträngningar målinriktas. Nix to the Six, som bygger och hanterar den administrativa plattformen, har tagit som regel för ett parti att få vara med att det inte får ha mer än tre frågor, helst bara en. Om man väljer mer än en hjärtefråga ska de ligga inom ett och samma ämnesområde.

Ett fokusområde är invandringen. Här har ett fokusparti uppgiften att strypa den helt under så många år att assimilationen tar fart och utanförskapsområdena blir fria de problem som finns idag. Problem som växer okontrollerat i takt med den fria massinvandringen. Som angränsade ämne är att vi inte kan ha lokal finansiering av verksamheterna i samhällskontraktet och fri global efterfrågan som nu sedan många år. Principen att bara den som betalar ska konsumera kommer att behöva hävdas.

Ett område är energiförsörjningen och i videon möter du som exempel fokuspartiet ”Nej till vindkraft och ja till kärnkraft”. Ringhals bör startas omedelbart igen för blir det i vinter vindstilla och under 15 grader kallt i några veckor kommer elförsörjningen att fallera och hundratals, främst i hyresbostäder, kommer att frysa ihjäl.

Ett område är tryggheten i rättsstaten Sverige. Islams lag, sharia, har ett våldskapital för att få inte bara muslimer till efterrättelse, ett våldskapital som vida överstiger det som den svenska rättsstaten förfogar över. Det lågintensiva inbördeskrig som råder mot urbefolkningen triggat av shariapåbud innebär att kvinnor varje dygn utsätts för sexuellt våld i stor omfattning utan åtgärder. Sverige är på många sätt ett smultronställe för alla typer av brottslighet och det måste ett fokusparti ta som sin uppgift att få slut på.

Ett område är den svenska skolan som sedan lång tid tillbaka styrs av principer som sätter utbildningen i andra hand och därmed brister i byggande av individuellt kunskapskapital, som skedde förr och som bestämmer varje lands välfärdsnivå.

Miljöbeskattningen är överdrivet orimlig och speciellt för bilismen och transportnäringen är den betungande och upplevs som orättvis. Även här behövs ett fokusparti. Ett angränsat område är infrastrukturen som väg- och järnvägsnätet för landets transportnäringar.

Så finns det partier som förmodligen direkt kan använda den administrativa plattformen, som Swexit- och Landsbygdspartierna. Men ännu har inga kontakter tagits med någon tilltänkt användare. Känner du till kontakter vi bör ta är det bara att Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Hur ska en väljare ställa sig till fokuspartier och att man bara får rösta på ett parti? Vad sker med alla andra frågor som behandlas i riksdagen och som inte är en fokusfråga? Här kommer folkviljan in i bilden på så sätt att i dessa frågor röstar ett fokusparti i riksdagen som medlemmarna i partiet vill ha det.

Alltså: Du röstar inte bara på ett fokusparti utan du är också medlem i samma fokusparti, och i alla andra frågor än fokusfrågan är du med och röstar internt i partiet hur partiets riksdagsmän ska rösta i riksdagen i alla övriga frågor. Ta del av videon och se hur det går till när folkviljan kopplar upp sig till riksdagen igen!

En sak till – för nu tror jag att du förstår att något banbrytande inom svensk demokrati är på gång som också kan vitalisera demokratin globalt:

Det kommer att kosta att bygga denna första administrativa plattform på nätet. Den kommer att färdigställas i fyra etapper och vi ber om ditt bidrag. Plattformen är på gång redan för tiden fram till valet 2022 är kort.

Nix to the Six har Swish 1234 33 84 06 och Bankgiro 5421-6270. Tack för din gåva!

Vill du redan nu proteströsta så har du länken till valplattformen nedan.    

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.