QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Varför det? Allt började på en konferens i Stockholm för två år sedan, i maj 2019. SwebbTV var arrangör. Deltagarna hade en sak gemensamt. Känslan att Sverige var på fel väg och att det snart skulle kunna gå mycket illa för landet och dess invånare.

Jag satt i panelen under den avslutande debatten och fick frågan: ”När kommer krisen i kommunerna?” Mitt svar innehöll två delar: ”Kommunerna hamnar i ekonomisk kris samtidigt med en ekonomisk kris för Sverige. Den går inte att hejda! Den kommer att städa upp ordentligt”. Idag kan tilläggas att ett upptrappat inbördeskrig har lika stor sannolikhet.

Bland konferensens hundratals patrioter var det inget gångbart budskap. Patrioter tillhör den skara människor som vill agera och inte bara titta på. Så startade folkrörelsen Nix to the Six. Det skulle inte gälla VAD eller HUR utan VEM i meningen VEM gör vad, eller VEM tar ansvar för Sverige. VAD Sveriges problem är vet alla, så också HUR de ska lösas. De två frågorna ältas till döds i alla medier, såväl i de ofria, regimtrogna PK-medierna som de fria och oberoende medierna.

Vi, Nixare, har slagordet ”Vi går den demokratiska vägen!” Något som jag personligen inte tror kommer att fungera. Många internationella statsvetare jag mött i mina uppdrag utomlands menar att svensken inte är en politisk lagd människa. Man har inte demokrati i ett land där befolkning inte är demokrater. Mer om det senare.

Men varför anstränga sig som andra Nixare i en uppgift som vi inte tror kan ha framgång? Därför att det är en plikt att ta ansvar för landet och göra vad som går att göra. Vi gör det!

Första försöket känner du som Nixare till. Vi byggde en valplattform på vår webbplats för proteströstning. Den har besökts av tusentals (nu 20 300) men bara 500 har genomfört en valhandling.

Med två projekt har vi försökt dra uppmärksamheten till vår webbplats med idén att proteströsta bort ”The Six”, dvs Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna och Moderaterna. Först med en vallokal där du kunde välja din drömregering som alternativ till de tolv ministrar som idag är departementschefer. Sedan att få riksdagen att rösta nej till EU:s Återhämtningspaket den 24 mars i år. Det skedde under varumärket ”8 000 miljarder”. Du kan följa denna fråga i att antal videor på den YouTube-kanal som Nix to the Six har. Leta efter ”8 000 miljarder” bland videorna.

Idag, den 9 juni 2021 när detta skrivs, har det varit partiledardebatt i riksdagen. Moderatledaren Ulf Kristersson var stolt över att de givit 4,5 miljarder extra till äldreomsorgen under våren tillsammans med övriga borgerliga partier (förslaget var Vänsterpartiets). Att Moderaterna samtidigt gav 150 miljarder till EU:s återhämtningspaket genom att Moderater och Kristdemokrater lade ner sina röster så att Socialdemokraternas förslag vann var det tyst om. Moderatprat är och förblir vilseledande prat. 

Nu, efter två år, har alltså skaran patriotiska Nixare reducerats väsentligt. Att inget finns att göra, som kan förhindra en kommande ekonomisk eller krigisk katastrof vinner spridning. Besviken ger man upp! Många flyttar från Sverige, som är den sista rationella åtgärden. De vi kallar ”The Six” har, å andra sidan, ett fast grepp om alla inte ont anande Svenssons genom de medier som de kontrollerar med hjälp av presstödet, ett bidrag som de flesta tidningar är beroende av. Nu styrs också SR och SVT med budgetpengar och inte längre med licensavgifter. Även det har skett med borgerlig välsignelse i riksdagen! Alltså: Alla ”The Six” behöver bytas ut!

Nu kommer vi till syftet med denna krönika! Vi startar nu ett försök till utifrån de kunskaper som våra misslyckanden har givit oss. De är i sammanfattning:

  • Det sägs att vår webbplats fungerat som rekryteringsbas för SD i avsaknad av godtagbara förslag att rösta på. Det räcker alltså inte att avregistrera det parti man röstade på 2018 och lägga sig på sofflocket fram till valdagen 2022. Att 50 partier ställde upp i valet 2018 fnyses det åt. Alternativet är i praktiken SD och det vill inte Svenssons rösta på.
  • Svensken värderar inte demokrati högt för Sverige har aldrig haft en demokratisk revolution. Svensken har inte behövt kämpa för sin personliga frihet. Den svenske bonden har alltid varit en fri man. Sverige är unikt genom att sakna en feodal period i sin historia, en period när bönderna var slavar under en adel eller motsvarande. Därför saknas slaveriets erfarenhet och därmed medvetenhet om att själva moderlandet Sverige, som är själva förutsättningen för friheten, kan vara hotad.
  • Svensken röstar därför inte på partier utan på ledare som man uppfattar kan ha framgång i det de åtar sig göra. Det krävs idag en Birger Jarl eller en Gustav Vasa som talar till de svenska ”bönderna” som idag huvudsakligen bor i städerna.

Är det på det sättet måste ett flertal nya partier bildas kring starka politiska personligheter. Det är Nix to the Six uppgift inför valet 2022. Vi ska stå fadder för minst fem nya partier!

Hur görs det? Ett avgörande hinder är att en ny partiledning omedelbart dränks av administrativa uppgifter. Detta initiala hinder kan hanteras med modern teknik. Det går att bygga en administrativ plattform på nätet. Systemeringen finns redan i en video på engelska och snart också på svenska: 

En VRM (Voter Relationship Management) upphandlas nu.

Vi ger oss inte. ”The Six” ska ut ur riksdagen i valet 2022 eller få sin makt allvarligt reducerad av flera nya partier med starka ledare, som driver ett antal viktiga fokusfrågor. Om exempelvis fem partier får drygt tre procent var så arrangeras valsamverkan och alla får in sina förstakandidater. Femton procent i riksdagen räcker för att få avgörande inflytande.

Varje parti av minst fem som bildas driver max tre hjärtefrågor. Ärendena i riksdagen vid sidan av ett partis hjärtefrågor avgörs genom medlemsomröstning inom varje parti. Ett parti som flyttar upp sin verksamhet på nätet med den frihet att agera som finns där kan på det sättet utveckla nya demokratiska möjligheter för folkstyret att slå igenom direkt i riksdagen.

Du, Nixare, som fortfarande är kvar av de 290 i den ideella föreningen Nix to the Six och de 3 800 i vår Facebook-grupp och som var med att samlade ihop nästan 400 000 kronor tidigare år ska veta att vi försöker igen och att vi åter behöver dina ekonomiska bidrag. Tack på förhand! Nu ökas tempot igen! Häng med! Plikten kallar!  

Nix to the Six har Swish 1234 33 84 06 och Bankgiro 5421-6270.     

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.