QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Med Stockholms blodbad 1520 satte sig dansken i respekt efter att ha fått Sverige som en följd av landsförräderi från vissa makthavare. Men Gustav Eriksson Wasa var inte i Stockholm och undkom. Ett år senare tog han tillbaka Sverige med böndernas hjälp.

Detta var för fyra hundra år sedan. Två hundra år senare förlorade Sverige Finland i en förödmjukande fred 1809. Korrupta politiker, landsförräderi och oduglig ledning föregick haveriet. Två länders beskickningar hade länge smörjt de svenska ledarna. Slutet blev att Ryssland tog Finland och Frankrike satte in en fransman som Sveriges kung.

Nu, ytterligare två hundra år senare, är det dags igen. Sju politiska oligarker styr Sverige från sex partier: Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna och Moderaterna. Det är fem partiledare och två språkrör. Deras riksdagsmän röstar som de blir tillsagda. Riksdagen består av knapptryckarpartier. Dagligen, varje timma och varje minut, finns Muslimska brödraskapet och det internationella finanskapitalet där som två starka lobbygrupper. Väljarna lägger sin röst en gång vart fjärde år. I praktiken är folkviljan nedkopplad mellan valen.

Frågan är om herr och fru Svensson ens förstår att deras röster på dessa sex partier, som alltid delar på makten i olika konstellationer och spyr sitt hat över de två ”ytterlighetspartierna”, i praktiken är röster på Muslimska brödraskapet och det internationella finanskapitalet? Invandrare från destruktiva kulturer och mest muslimer väller in i landet och svenska politiker reser världen runt som företrädare för den humanitära stormakten och strör skattebetalande godhetsmiljarder på det internationella finanskapitalets olika godhetsprojekt. Den äldre generationen förstår att Sverige är i ett mycket utsatt läge igen på grund av politisk vanskötsel och att det svenska moderlandet är i fara att förloras, helt eller delvis. Kan vi klara en delning av landet efter en period av obestämd längd av tilltagande inbördeskrig vore det nog en bästa lösning. Vart tvåhundrade år är våra ledare duktigt korrupta och folket sovande och bortkopplat.

Varför skriver jag detta nu? Av flera skäl. Först är jag en person som inte tål antisemitism. Det är med sorg jag kan konstatera att det parti, Socialdemokraterna, där jag en gång varit politiker fram till början av 1980-talet igen har blivit antisemitiskt, inte i teorin men i praktiken. Det är deras samarbete med Muslimska brödraskapet där palestinierna har dominerande inflytande, som blivit tydligt i samband med konflikten mellan palestinierna och Israel.

När andra länder, exempelvis våra nordiska grannar, inser att det är palestinierna som för upprepade angreppskrig mot Israel och drar tillbaka sin finansiering, som sker genom FN-organet UNWRA, ökar Sverige sitt årliga bidrag från fem hundra miljoner kronor till två miljarder, för att kompensera andra länders bortfall. Min hållning framgår av en krönika på denna blogg ”Vilket är värst: Putins proxykrig i Ukraina eller Sveriges mot Israel?"

Min krönika är alltså en av många berättelser som handlar om vem som har rätten på sin sida i detta ständigt uppflammande krig mellan Israel och araberna, företrädda av palestinierna. Jag hämtar stöd i Bengt G Nilssons bok: Israel och hennes fiender. Den rekommenderas.

Men tillbaka till min fråga: Varför nu? Nu, när det är vapenvila mellan parterna och alla utropar sig till segrare? Speciellt palestinierna som objektivt sett har förlorat varje krig de startat –  även detta. Men de har en annan måttstock. Enligt islam ska hela världen bli ett kalifat. Det är löftet och därför är varje nederlag bara ett hinder på vägen mot en slutlig seger. Nu är de i Sverige och löftet gäller också vårt land och oroligheterna har börjat, vilket det sovande folket inte förstår och allra minst våra sju politiska oligarker som dagligen gullar med riksdagens två största lobbygrupper.

Två berättelser från idag fick mig att skriva. Först Patrik Engellaus krönika på bloggen ”Det goda samhället”, där han anser att det är palestiniernas land. Han för en dialog med sin portugisiska lärarinna som har den mest välkända uppfattningen. ”Det är palestiniernas land, sa hon, land som stals från araberna. // Jag kunde ju inte annat än hålla med. Din berättelse är sann vad jag vet, sa jag. Så gick det till.”

I den här krönikan är palestiniernas upprepade krig legitima även om FN:s delningsplan från 1948 ger det område till israelerna som Israel huvudsakligen har idag.

Den andra berättelsen av Aron Flam innehåller motsatsen. Den ges i videon ”Rättvisan Vs Aron samt Hackattack med Henrik Jönsson”:

Videon är lång och ingående, och det avsnitt som är aktuellt börjar efter fem och en halv minut. Här framgår att israelerna minsann historiskt har första tjing på det område de har nu.

Patrik Engellaus krönika och Aron Flams video innehåller mycket mer. De belyser båda Sveriges läge idag från dels folkrättslig synpunkt, dels hur majoritetsläget i FN är. I det fall Sverige skulle bli föremål för en delningsplan efter ett inbördeskrig och ett vapenstillestånd, skulle Sverige hamna i Israels läge och möta ett FN dominerat att palestinavänner. FN skulle hävda folkrättens princip att det är de som dominerar landet som ska ha hela makten över Sverige. Islams våldskapital genom sharia trumfar lätt svensk humanistisk lagtradition.  

Var inte förvånad, för det är så att Socialdemokraterna knöt Muslimska brödraskapet till sig genom avtal om samarbete redan under 1990-talet och de övriga fem maktpartierna tog som vanligt rygg på Sossarna. Genom beslut i riksdagen under snart trettio år är urbefolkningen idag andra klassens medborgare i sitt eget land. Vi är dominerade och tyvärr räknas det folkrättsligt sett.

Vad ser vi framför oss? Det har gått två gånger tvåhundra år. Det är tid för en ny katastrofal händelse och någon Gustav Eriksson Wasa finns inte inom synhåll. Månne blir det ett nytt Stockholms blodbad två punkt noll iscensatt av de 70 000 islamister som finns bland de 800 000 muslimer vi har i landet? 

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.