QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Texten hämtad från Under Skorpionens tecken av Jüri Lina.

EU-parlamentet är endast ett rådgivande organ utan lagstiftande makt. Parlamentet i f d Sovjetunionen hade inte heller någon lagstiftande makt.

EU-kommissionen har den egentliga makten och kan fatta beslut med 8 av 17 ledamöter närvarande. Förhandlingarna är inte offentliga och diskussionsprotokollen är hemliga. I Sovjetunionen hade kommunistpartiets högsta organ, Politbyrån (vanligtvis 15 ledamöter), den egentliga makten. Även där var förhandlingarna hemliga.

EU-rådet (regeringen) är beroende av förslag från EU-kommissionen för att kunna fatta beslut. Sovjetunionens ministerråd kunde inte heller fatta några beslut utan direktiv från Politbyrån.

När EU utropades fick EU-kommissionens ordförande mer makt än medlemsländernas regeringar. Föreslagna ledamöter till EU-kommissionen måste först godkännas av denne! Generalsekreteraren i Politbyrån utövade totalitär makt, vilket delvis påminner om de befogenheter som EU-kommissionens ordförande fick när EU bildades.

 


Kenneth Bohlin, medlem i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.
  • Den här kommmentarenb är inte publicerad.
    Thorsten Bergqvist · 10 månader sedan
    Lyssnade på en stringent framförd analys av hur ett politiskt parti kan hantera verkligheten och lägga upp planer för hur befolkningen ska få det bättre.
    Iofs syftas till att genomföra ett kommunistiskt välde men vägen dit går genom att förbättra för befolkningen. Utan att man har befolkningen med sig går det inte. Förstå skillnaden mot hur man agerar i Sverige!

    https://swebbtv.se/w/o1B3mop8N6gBLJ99e1N22p?utm_campaign=cmp_2816598&utm_source=getanewsletter&utm_medium=email