QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

För oss Nixare var partiledardebatten lika surrealistisk som en tavla av Salvador Dali. Du kommer säkert ihåg Katalanen som målade klockor som hängde över bordskanter, trädgrenar och djurryggar. I två timmar diskuterade våra åtta partiledare – eller rättare sagt politiska oligarker fria från folkviljan – läget i Sverige som det möjligtvis såg ut 1985 före massinvandringen. Flykten från verkligheten var total. Nersänkt mellan lakanen några timmar senare, snopen över de avgrunder av ansvarslöshet som blottats, dök rådet som alltid finns i närheten av entreprenörer upp, ”try harder”. Vi Nixare får göra det!

”Bulletins ledarsida är en rak höger”, är rubriken från Bulletins nya politiska chefredaktör Annika Borg i sin programförklaring. Vi minns prästen som efter Svenska kyrkans pånyttfödda typ av identitetspolitisk inkvisition mot henne och en kollega tog sitt pick och pack och drog. Nu ser vi fram emot att hennes aggressiva ilska vårdas enligt receptet som Nelson Mandela demonstrerade efter sin frigivning. Verkligheten i landet måste beskrivas med den osminkade exakthet som hindrar politisk flykt från allt vad ansvar heter. Måtte den tid som nu är snart vara slut, där partiernas intressen och personlig vinning står över riksintresset. Annika Borg – din och Bulletins uppgift är väl definierad! Hoppas ni växer med denna ambition i takt med Bulletins snabbt växande läsekrets.

Låt mig få återvända till partiledardebatten och till 1985. Då fanns i Sverige vid den tiden en enda homogen gemenskap som var den svenska urbefolkningen. Idag finns två miljoner invandrare från en mängd olika gemenskaper som innebär en mosaik av nya gemenskaper i detta nu. Den svenska urbefolkningen tänker i rumslighet och invandrade klaner i platser. Rumslighetens Sverige är kringgärdad av riksgränsen och inom detta område gäller svensk lag. Det anser inte invandrade klaner och speciellt inte de från muslimska länder för i deras platser gäller sharia och vi ska inte komma och kolonialisera dessa platser med vårt svenska rättssystem. I riksdagen tittas det bort och inte bara där.

Det finns fler skillnader som är konfliktskapande och vi Nixare har starka förväntningar på politikerna i riksdagen som har att berätta hur det är tänkt att dessa mångfalder ska hanteras. Debatten mellan partiledarna var kemiskt ren på dylika konflikter och det gör oss besvikna. Det tittas bort. Det gör samtliga åtta partier och de två programledarna. Det gör alla som inte tar del av vad som händer i Sverige via de fria medierna. Svensken tror, tycker och anser att det nog ordnar sig. Visst, det skjuts igenom vardagsrumsfönster, men inte där jag bor.

Det förekom ingen relevant statistik under debatten som kunde illustrera de motsättningar som finns. Näst sista inslag gällde exempelvis sjukvården. Det var debattens lågvattenmärke. Det går inte att diskutera denna fråga utan belysande statistik. Gissar att många kvarvarande tittare stängde av då.

Sista inslag var migrationspolitiken, som av taktiska skäl var placerad där. Den viktigaste frågan allra sist – förmodligen på beställning från regeringspartierna och speciellt nu när Moderater, Kristdemokrater, Sverigedemokrater och Liberaler enats om ett alternativ till det förslag som snart ska beslutas i riksdagen. Behöver jag säga något mer? Det blir fortsatt fri massinvandring och det svåra pandemiåret 2020 fick cirka 80 000 uppehållstillstånd och i stort lika många svenskt medborgarskap. Normala år är siffran drygt 100 000 uppehållstillstånd.

Jag har mer än tio år som beredande och föredragande tjänsteman i ekonomiska frågor i Uppsala kommun. När jag fick en ärendemapp i handen var alltid frågan: Ska ärendet fram nu eller senare? Senare innebar en av två saker, endera begravning eller frågans tillmognad så att den kunde hanteras i politiken. Helst skulle i det senare fallet frågan lösas av sig själv. Ibland när det inte skedde kunde det gå riktigt illa. Jag befarar att strategin från politikerna när det gäller migrationen kommer att sluta illa. Det är enligt min uppfattning ingen fråga där ”senare” är ett alternativ.

Men det finns starka drivkrafter hos rösträknande politiker att tillämpa strategin ”senare”, speciellt för regeringspartierna Socialdemokraterna och Miljöpartiet med stöd från Center- och Vänsterpartierna. En övning i rösträkning ger svaret. Muslimska brödraskapet med sina klanröster är en stor och viktig lobbygrupp i riksdagen i första hand för Socialdemokraterna.

För två år sedan fanns det cirka 700 000 muslimer i Sverige. Säg att cirka 400 000 av dem var i rätt ålder och hade svenskt medlemskap. De hade rösträtt till riksdagen och ett mandat kräver cirka 26 800 röster. Det blir 15 mandat eller platser i riksdagen. Med 80 000 nya medlemskap 2020 fylls det på med 3 mandat. Säg att det tillkom 3 mandat även 2019. Hur många av dessa 21 mandat styr Muslimska brödraskapet över och kan fördela i förhandlingar mellan främst Socialdemokraterna med stödpartier? Korruption? Javisst! Men det var också den tidigare kollektivanslutningen av arbetarna inom LO-facken till Socialdemokraterna – teoretiskt sett, men inte praktiskt.

Det kan konstateras att det finns mycket starka incitament för dessa fyra partier för en politik som innebär fri massinvandring och folkutbyte. Det innebär en ständig konsolidering av deras makt. De är varje dag, varje timma, varje minut lyhörda för Muslimska brödraskapets vilja med Sverige och det är tre viktiga aspekter som står i centrum för dem, att den fria massinvandringen fortsätter, att de får leva fritt enligt sin kultur i sina klanplatser och att urbefolkningen i hög grad även fortsättningsvis betalar en stor del av deras offentliga konsumtion och tillgängligheten förblir lika för alla.

Urbefolkningens väljare, herr och fru Svensson, går med sin röst en gång vart fjärde år till vallokalen. Till skillnad från Muslimska brödraskapet är de inte med varje dag, varje timma, varje minut i riksdagen. De väljare som lägger sin röst och har lagt sin röst de senaste mandatperioderna på något av Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet eller Vänsterpartiet har svårt att tro att de i praktiken lagt sin röst på Muslimska brödraskapet.

Det fyra vänsterpartierna vill ha en lugn titta-bort-debatt och det får de eftersom de kontrollerar statsmedierna. Men varför är de fyra högerpartierna inte aggressivare? De vill inte ha makten. När exempelvis omröstningen var om EU:s Återhämtningspaket 24 mars i år, som innebar att 150 miljarder kronor ska transporteras via svenska skattsedlar till EU, lade Moderater och Kristdemokrater ner sina röster så att Socialdemokraternas generösa förslag vann. Det finns fler beslut i riksdagen där dessa partier lägger ner sina röster i kritiska frågor med känt resultat. Moderater och Kristdemokraterna är inget regeringsdugligt alternativ. Det framgick också av partiledardebatten.

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.