QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Vårsolen värmde på verandan där vi satt på behörigt avstånd från varandra. Hennes stora svarta pudelhanne satt med spetsade öron som vanligt.

Det var två veckor efter Liberalernas serie av interna partimöten som slutade med ett partiråd sent i mars som röstade igenom partiledaren Nyamko Sabunis råd att Liberalerna – återigen – är ett borgerligt parti. De såg Moderaternas Ulf Kristersson som ny statsminister efter valet 2022.

-Klarar Nyamko Sabuni att få Liberalerna över fyra procent och spärren till riksdagen i valet 2022?

Grannfrun kom igen med frågan. Jag funderade ett tag innan jag frankt konstaterade:

-Hon är en del av Sveriges räddning, förutsatt att hon får partiet med sig på klassisk liberal politik. Med en individuell, aggressiv liberal politik slås vänsterns kollektivism sönder liksom de muslimska klanernas patriarkala strukturer. Individen frigörs från den stora ofriheten som härskar idag med klasskampsretorik och islamiskt klanvälde. Invandrarna assimileras.

-Genom klassisk liberal politik? Vad är det?

Grannfrun höjde överraskad ögonbrynen.

-Klassisk liberal politik från en tid före 1960 när partiet kunde ta tjugo procent av väljarna. Den byggde på fyra, låt oss kalla det, pelare: Sekularism, universalism, konstitutionalism och marknadsekonomi.

Repliken från grannfrun kom med intelligent snabbhet:

-Tre ismer och ett förhållningssätt!

Jag lät det sjunka in. Vi var tysta ett tag. Det var min tur.

-Sekularism innebär att religion är en privatsak. Den offentliga miljön, som skolor, bibliotek, idrottsplatser, stadshus, politiska möteslokaler och liknande, hålls fri från religiösa symboler.

-Du menar inga niqab och hijab och liknande på kvinnliga lärare och småflickor i skolorna!

-Ingen får gå med kläder eller smycken med hakkors på eller andra antisemitiska symboler. Islam är antisemitisk. Läs Koranen, Haditherna och profetens Sunna. Traditionella muslimska klädplagg är religiösa uniformsplagg. Judar och judars barn ska vara trygga i offentligheten.

-Inte svårt att förstå sekularism som grundkrav för det goda samhället, men vägen dit är lång med tanke på alla tanklösa godhetsmarkerande nyttiga idioter!

Grannfrun suckade och fortsatte:

-Vad står universalism för?

-Barnbidrag, lika för alla. Inte kommunismens lika värde med tillhörande identitetspolitik, som minst av allt anser att alla är lika värda.

Jag såg en förvånad grannfru igen och jag fortsatte:

-Det var länge sedan en sann liberal pratade sig varm för betydelsen av individuell frihet och allas lika värdighet. Det är fråga om tolkning av de mänskliga rättigheterna. De mänskliga rättigheterna är individuella rättigheter. Det har vänstern trollat bort och grovt vantolkat. De har tutat i muslimerna att det är en mänsklig rättighet att få ha sina religiösa klädesplagg var som helst. En individs rättighet upphör där den inskränker en annan individs frihet.

-Skippa de två sista pelarna om konstitutionalism och marknadsekonomi. Jag vill höra hur en individuell, aggressiv liberal politik assimilerar invandrarna ur sina klaner och in i vår kultur.

-Om det finns två videor på min plats på Youtube. Sök där på mitt namn ”Hans Jensevik”. De heter i ordning ”Så assimileras invandrare” och ”Rätt människosyn assimilerar”. Det är ”Föreläsning 39” och Föreläsning 40”.  Var och en på 12 minuter.

Grannfrun putade med munnen. Tempot var för lågt.

-Dags för analys: Vad är det som assimilerar?

-Poll tax assimilerar. Det är som barnbidragen, dvs en skatt som är lika stor per poll och poll är per huvud. Varje individ i Sverige, man som kvinna, invandrare som urbefolkning mellan 20 och 64 år betalar varje dag 500 kronor i skatt och gör det 5 dagar i veckan under 42 av årets veckor. Då finansieras all verksamhet i samhällskontraktet.

Jag såg att grannfrun väntade sig mer.

-Vet du att 3 företagare av 4 i Sverige är enmansföretagare, så kallade Gig-företag? Vi gör alla individer mellan 20 och 64 år till Gig-företagare och de betalar en skatt lika för alla. Invandrarna var förmodligen Gig-företagare där de kom ifrån, dvs inga bidrag, ingen AMS. Videon berättar vad som händer med Mamed med fyra fruar som var och en har flera barn.

-Vill Mamed leva som vanligt med sitt harem, måste han tjäna ihop 5 gånger 500 kronor varje dag och betala i skatt. Han tvingas snart att ge upp och skicka ut fruarna på arbetsmarknaden.

-Men vad är sanktionen om de inte betalar skatt, frågade grannfrun kritiskt.

-Bidragen är borta och de har bara tillgång till ett mycket begränsat utbud av verksamheterna i det svenska samhällskontraktet. Principen är enkel. Den som inte arbetar ska inte äta.

Grannfrun reste sig upp och tittade ut över trädgården. Jag hörde henne dra in luft mellan tänderna. Hon insåg vilken assimilerande kraft det låg i denna politik. Ta kvinnorna från männen i klanerna. Beröva dem förutsättningarna för hedersförtryck. Och jag fortsatte:

-Så fungerade i princip Sverige under de hundra åren fram till 1970 när vi var en tigerekonomi och byggde upp vår välfärd. Den välfärd de sex maktpartierna nu bjuder på i utbyte av röster.

-Nästa analys handlar om attityder och människosyn:

-Vilka attityder som måste finns i den svenska urbefolkningen för att detta ska vara möjligt att genomföra på ett fredligt sätt, och vilka attityder som härskar idag. Det är attityder vi haft och som vi övergivit genom vänsterns propaganda och som vi måste återgå till. Annars … .

-Attityder som ett fullskaligt inbördeskrig får dana. Sverige upprepar Syriens tio år under IS-kalifatet. Rätt attityder efter det, om svenska feminiserade män vinner förstås. Sade grannfrun.

Det insåg också den stora svarta pudelhannen som reste sig upp och ryckte i kopplet. Han ansåg samtalet uttömt. Jag följde dem ut till bilen.

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.