QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Nu har också Richard Jomshof, Sverigedemokraternas partisekreterare, besökt onsdagsprogrammet ”30 minuter” i SVT. Det skedde kvällen den 24 mars, ett datum vi Nixare minns för det var då riksdagen godkände EU:s återhämtningspaket. Den dag då Moderater och Kristdemokrater lade ner sina röster så Socialdemokraterna fick igenom att svenska skattebetalare på sina skattsedlar fick ytterligare 150 miljarder i skatter till EU. Kanske är skattepolitik ett mindre gångbart ämne för Moderater och Kristdemokrater i valet 2022? Eller justerar man i sina partiprogram?

Man kan undra varför politiker ställer upp i SVT? Det är något som börsens VD:ar och andra företagare sällan tackar ja till. De vet att utfrågarna har en ful vänsteragenda. Richard Jomshof ställde uppenbart upp med strategin att inte förlora tittarnas sympati. Public Service är ett monopol i händerna på det parti som har makten. Det är så det är regisserat.

Igen gällde det hans olika uttalanden av typen ”Islam är enligt mig en avskyvärd ideologi och religion”. Sakta baxade sig Jomshof ur situationen genom att han som ateist inte hade synpunkter på vad vanliga hederliga människor hade för religiös uppfattning. Det han avsåg var islamismen. Han vidhöll att länder där islam har den politiska makten och tillämpar religionen var vad han menat med benämningen avskyvärda länder; det är skillnad mellan islam och islamism.

De som såg programmet får avgöra vem som ”vann”, dvs vem som fick sympatierna på sin sida … .

Det hade varit kul om Jomshof bara svarat ja på utfrågarens frågor, exempelvis att islam var en – just det ”avskyvärd ideologi och religion”. För anta att du flyttar till ett sådant land och konverterar till islam. Folk gör faktiskt det!

Du tycker att det går bra, men så upptäcker du efter ett tag att det finns ett gäng som kör efter regelböckerna, som är Koranen, Haditherna och Sunnan, tillämpar Sharia och dödar personer som lämnar religionen plus en massa annat som du uppfattar som grymt hatiska tillämpningar. Infinner sig inte då frågan vad du har för ansvar som god, nybliven muslim, att detta inte är OK eller …? Ska du agera eller titta bort och hålla masken? Det gör din nya omgivning. Du mår inte bra för dubbelmoral är inte din bästa gren som svensk med det kulturarv du har. Ännu finns lite störande kristet värdegods kvar i själen.

Kan det vara ditt förflutna som kristen från en kärlekens religion som spökar där du har ansvar för din nästa? Kärlek är kristet skitsnack inom islam. Där ska de som inte accepterar Sharia tuktas med religionens hela makthatiska våldskapital. Det är ett våldskapital som heter duga, och som senast demonstrerades i Vetlanda där sju svenskar fick känna på kniven.

Jag vet allt om gärningsmannen och inget om de sju offren. Jag gjorde t o m en video om Vetlanda som inkluderade medias bevakning:

Det är så i ett land där 80 procent av journalisterna är röda eller gröna och hyllar ”allas lika värde”. De är allvarligt infekterade av folksjukdomen att inte kunna tala sanning om det uppenbara. Nu ska svensken lära sig att titta bort, som inom islam, och inte ha ansvar för sin nästa som i kristendomen.

Ska vi fortsätta hylla den grova generalisering inom kristendomen som ålägger oss att som individer i kärlek ha ansvar för vår nästa? Alla kan vara vår nästa! Ingen får öppna en egen våldsverksamhet någonstans.

Eller ska vi hylla den identitetspolitiska relativiseringens speciella budskap att alla människor – identiteter eller grupper eller klasser – har samma värde? Alltså, allas lika värde, med undantag för kapitalisterna, för de är mycket sämre än arbetarna, precis som de kristna, för de är mycket sämre än muslimerna, för att inte prata om judarna – för de är enligt Sharia sämst av alla och kan … ja, just det! Kanske finns det anledning att se upp med vänsterns identitetspolitik? Var finns förebilden? Är det skohornet för islamisterna att få islamisera Sverige? 

Låt mig få erinra om en grov Sossebeställd sågning till:

Det står i reglerna för Public Service att grova generaliseringar inte får göras och om sådan görs så ska det påtalas. Den skedde efter slutdebatten i valet 2018. Åkesson försökte i debattens slutskede analysera varför invandrarna inte fick jobb på den svenska arbetsmarknaden, varför de inte passade in och att vi inte passade in dem. Han fick hålla på ett tag men innan han fick sätta punkt avbröts han av Annie Lööf, som dunkade med lilla handen i bordet, semaforerade med båda handflatorna i höjd med öronen och meddelade alla att detta var värderingsfrågor. Åkessons människosyn ifrågasattes. Därefter rabblade hon upp alla hatiska tillmälen hon kom på, vad som nu benämns för ”korten som kastas i ansiktet”.

Minns du TV-hallåans avståndstagande i omedelbar anslutning? TV-hallåans avståndstagande av Åkessons generaliseringar om hur arbetsmarknaden fungerade? SVT och denna kvinnas uppenbart aktivistiska insats anmäldes till pressens opinionsnämnd. Avståndstagandet fälldes ett halvår senare.

Det var Annie Lööf som stod för de grova generaliseringarna. Alla SVT:s videor från tillfället togs snabbt ned efter valnatten. (Hittar du någon som SVT har kvar på nätet är min e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Skicka länkar!) Men syftet med avståndstagandet nåddes. SD förlorade säkert flera mandat i valet 2018 och vänstern behöll makten.

Åkesson gjorde dock inte som Trump, torgförde att han var bestulen på makten. Han visste att M och KD är nöjda i sin roll som opposition. De är till och med villiga att lägga ner sina röster, som i frågan om EU:s Återhämtningspaket för att få förbli i den rollen. De vet att de inte är regeringsdugliga.

Tyvärr finns ingen regeringsduglig konstellation i Sveriges riksdag. Det vet vi Nixare. De sex måste slängas ut ur riksdagen. Det är vår uppgift inför valet 2022. Vår kampanj mot EUs Återhämtningspaket med namnet 8 000 miljarder hade det syftet:

 

Lite skadeskjutna av den har de blivit. Kampanjen finns i minnet kommande år fram till valet hösten 2022.

 

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.;Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.