QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Våren är i antågande och solen levererade D-vitaminer där vi satt på verandan på behörigt avstånd från varandra. Det var jag, grannfrun och hennes stora svarta pudelhanne med spetsade öron som vanligt. Hon frågade:.

-Hur lång stubin har svensken?

Vi spårade ofta in på företeelser som visade hur den svenska urbefolkningen blivit andra klassens medborgare i sitt eget land. Slutsatsen var att det berodde på svenskens oförmåga att tala sanning om det uppenbara. Nationalsjukdomen! Nästa lägre nivå är de hunsade. Det lagstiftas fram nu. Till och med nödvändiga grundlagsändringar är på gång inför öppen ridå.

-Efter tre misslyckade krig mot Persien och därefter listig infiltration slutförde Muhammed erövringen. Makten konsoliderades genom stor grymhet. Han högg huvudet av folk och byggde formationer. Det ingav skräck. Muhammed dog 632. Då var hans verk koranen klar.

Grannfrun var tyst och jag fortsatte.

-Redan 711 var man framme vid Atlanten, korsade Medelhavet och tog Spanien och Portugal på tre år. Infiltration, krig och grym konsolidering. Portugisernas stubin brann i 700 år och i början på 1400-talet slängde de ut muslimerna. I Spanien slängdes de ut dem 100 år senare.

- Sjuhundra år!

Vi satt tysta ett tag efter grannfruns inpass. Det behövde sjunka in. Jag gick in efter Fredrik Segerfeldt bok ”Den svarte mannens börda”, slog upp sidan 83 och förmedlade uppgiften att när mogulerna intog Indien genom listig infiltration och krig och därefter sedvanligt efterarbete med de böjda rituella svärden så staplades bara på ett ställe i pyramider 30 000 skallar. Processen där hindunationalisterna kastar ut muslimerna fortgår. De drivs till Pakistan i väster och Bangladesh i öster. Hinduerna minns. 

Jag såg grannfruns blick och skyndade mig tillägga att professor Dick Harrison skrivit en lång inledning i boken. Tystnaden talade. Jag kände att faktapartiet av vårt samtal var över. Nu höll fantasin och intellektet på att kugga in i grannfruns huvud. Hon var motsatsen till alla de kvinnor som 2015 stått med skyltar över huvudet och välkomnat massinvandrarna med budskapet ”Refugees Welcome!”. De är nu den globala feminismens och identitetsvänsterns valboskap, de godaste av alla goda människor.

-I diasporan Vivalla i Örebro bygger nu sunnimuslimerna miliser, och så sker samma sak som i Sarajevo där balkankriget började. Tur att vi har våra landskapsregementen som kan försvara oss. Närkes regemente I3, Närkes och Livregementets grenadjärer har en viktig uppgift!

Grannfrun reste sig upp och tittade ut över trädgården. Vi visste båda att det var ett av de första regementena som avvecklats, och det gjordes redan 1992. Det skedde året efter att bläcket torkat på det avtal som Socialdemokraterna ingått med Muslimska brödraskapet om samarbete.

-Det är samma sak när det gäller diasporan Tjärna ängar i Borlänge. Tur att Dalregementet i Falun bara ligger några mil bort.

-Dalregementet ska återuppstå! Det har just beslutats i riksdagen. Läget är allvarligt. Men det hinns ju inte med. Miliserna finns nog redan i diasporan i Borlänge också för att inte prata om Stockholm, Göteborg och Malmö.

Hon fortsatte efter en ny tystnad – analys pågick! Nu var den riktigt effektiv. Det finns kvinnor och kvinnor. Jag njöt!  

-Ja, ni Nixare har rätt! Sverige har en korrupt riksdag. Lika korrupt som under Frihetstiden efter Karl den XII död 1718. En ståndsriksdag med de två partierna Hattar och Mössor och Gustav den III:s restauration 1772. Vilken röra, som slutade med att vi förlorade Finland i en förödmjukande fred 1809. Nu förlorar vi snart stora delar av Sverige till muslimerna!

Det var min tur.

-Stockholms blodbad 2.0 ligger framför oss. Det gick en TV-serie i två avsnitt om Stockholm blodbad år 1520 alldeles före jul. Nu, fyra hundra år senare, är det snart dags för ett till! Det finns en 200-årstakt i utvecklingen menar många historiker, Stockholms blodbad 1520, Finlands förlust 1809 och nu är vi framme vid ett händelsefönster igen. Det kännetecknas av en hunsad befolkning under ett styre av ett utsorterat ledarskap som är lika lojala med varandra som de brister i kompetens och förmåga att förstå vad som sker.

-Mycket skickligt av dessa två historiker att få SVT-ledningen att aningslöst sända denna serie om Stockholms blodbad. De heter Anna Maria Forsberg och Bo Eriksson.

Det var dags för samtalets tredje fas och det var grannfruns grej.

-Du framhöll sist betydelsen av en plan B i dagens läge! Du har en dieselbil ständigt fulltankad som du kan ta dig nästan 100 mil bort med.

-Alltså – det börjar en dag med en förvånad och panikslagen befolkning som får reda på vad som hänt på Mynttorget vid Riksdagen. De män som ännu inte gått värdegrundskurser och förvandlats till Gudrun Schyman-feminiserade mähän med likasinnade kvinnor drar till skogs direkt. De politiskt korrekta sätter sig i sina elbilar. Vid laddstationerna utefter vägarna blir männen rituellt behandlade och kvinnorna tagna som sexslavar. Syriens tio år upprepas här.

Det insåg också den stora svarta pudelhannen som reste sig upp och ryckte i kopplet. Han ansåg samtalet uttömt. Jag följde dem ut till bilen.

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.;Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.