QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Beslutet att i Riksdagen godkänna EUs Återhämtningspaket (stöldpaketet) är utsatt till den 24 mars. Alltså om bara 10 dagar när det här skrivs. Så ont om tid är det således att ändra ett i stort sett givet JA till ett NEJ. 

Dagens nyhetsvideo berättar att Miljöpartiet har svarat på vår e-post-fråga hur de kommer att rösta den 24 mars i Riksdagen. De säger att de ser sig som en del av Regeringen och kommer därför att rösta JA och inte NEJ som vi hade hoppats.

Då faller ett röstningsalternativ och det kvarstår bara ett. Spelplanen är kritad för beslutet i riksdagen den 24 mars. Om både Moderaterna och Kristdemokraterna röstar NEJ, som Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet kommer att göra, faller förslaget.

Nyhetsvideon ger dig valmatematiken och börjar argumentationen för att få Moderaterna och Kristdemokraterna att rösta Nej. Det ska kosta för dessa partier att göra vad de är så bra på – ”ta rygg” på Sossarna när det ska röstas i Riksdagen. Debatten startar 9.00 på morgonen den aktuella onsdagen och omröstningen är satt till 16.00. De kommer att argumentera emot och rösta med:

Vi ska nu låna för att ge pengar till fyra länder som ska kickstarta sina ekonomier. I de här länderna finns folk med pensioner och pensionsåldrar som svensken bara kan drömma om. Istället ska svensken i framtiden dela sina pensionsfonder med miljoner invandrare varav många inte kommer att ha bidragit med en enda krona till dessa fonder.

Vi vet att sammantaget finns det bara ett ännu mer skuldsatt land på denna planet än Sverige och det är Japan. Vi vet att Sverige är det land med många fattigpensionärer och det är en skara som växer snabbt nu.

Det här vet givetvis såväl Moderaterna som Kristdemokraterna – men de vill inte vara otrevliga just nu och sätta ner foten i Riksdagen och förstöra stämningen inom EU. Moderaterna säger att ” … vi vill inte störta hela EU-samarbetet in i en djup kris med oöverskådliga följder”.

Det är till leda som vi kan konstatera att partiintressena konsekvent står över riksintresset. Finns det någon patriot i riksdagen? När blir väljarna skattetrötta och ryter ifrån?

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.