QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

I Vetlanda den 3 mars 2021 angrep en 22-årig manlig afghan sju invånare med kniv under det att han utropade Allah Akbar.

När det här skrivs en vecka efter dådet har ännu inget av de sju offren avlidit, men tre anses allvarligt skadade. Det är oklart om gärningsmannen är en av de cirka 9 000 afghaner som idag till stora delar saknar uppehållstillstånd eftersom de inte klarat sina gymnasiestudier och fått jobb enligt gymnasielagen från 2018.

Vetlanda är en av Sveriges 290 kommuner. Efter ett antal reformer som centraliserat rättsstaten Sverige finns inget kvar av lokal polis eller andra rättsvårdande institutioner på denna lägre nivå som lokalpolitikerna har befogenheter att använda.

Det som skedde i Vetlanda illustrerar det här på ett tydligt sätt. Hur statsministern och inrikesministern agerar visar också tydligt den centrala ignorans som härskar i den här typen av frågor:

Lokalbefolkningen hanteras i media som passivt bekymrade individer och inte som de väljare med det medansvar de faktiskt har för vad som sker i demokratin Sverige. Medias representanter spelar med i den passivisering av folket som de styrande i en åsiktsdiktatur önskar och främjar.

Den här videon från folkrörelsen Nix to the Six riktar sig till ännu inte passiviserade medborgare i hela Sverige med uppmaningen att besöka vår Vallokal och rösta i protest mot vad som sker i landet. Hur attentatet förstärker rädslan och otryggheten i samhället förklaras i videon:

Hos Nix to the Six möter du framtidens verktygslåda för folkets demokratiska inflytande i samhället i en tid när det successivt flyttats från det fysiska rummet trill nätet.

Välkommen till den moderna demokratins värld! Bli Nixare! Gå in och proteströsta på vår virtuella valplattform och sätt blåslampa på riksdagen under de återstående månaderna fram till valet 2022. Det från centrum nedkopplade folkstyret åligger det oss Nixare att koppla upp igen och kasta de sex ansvariga partierna ur riksdagen. Hur svårt kan det vara? Inte svårt! Vi kan det! Verktygen finns. Haka på!

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en Valplattform (Riksdagen) där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.