QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Grannfrun och jag satt på verandan på behörigt avstånd under infravärmen med hennes stora svarta pudelhanne med spetsade öron i sitt inmutade hörn. Knivdådet i Vetlanda, som hände igår, var avhandlat. Så kom hennes fråga:

-Jag är 38 år när jag flyttar och kommer att bosätta mig i Warszawa, Budapest eller Wien. Tror du att jag någonsin kommer att flytta tillbaka till Sverige?

-Nej, det kommer du aldrig att göra.

Hon tittade på mig, tydligen överraskad över mitt korta och bestämda svar.

-Vill du ha din aska begravd på en svensk kyrkogård där kyrkan byggs om till moské och gravstenarna med kors på samlas ihop och fraktas bort?

Igen samma överraskande reaktion. Ögonbryn högt upp. Snabbtänkt föll repliken.

-Du då! Var hamnar din aska?

-I vår skog på ett ställe där min hustru och jag har valt ut en plats, en tallbacke med en frid som i en kyrka. Det är från skogarna någon framtida generation svenskar kommer att börja befrielsekampen. Det är svensk tradition. 

Hon visste vad jag menade. Befrielsen skulle ske från ett framtida återfött Osmanskt rike som dagens islamister drömmer om att återupprätta och där Sverige blir en av detta rikes hörnstenar. Det tidigare Osmanska riket hade härskat i Portugal och Spanien i sju hundra år innan det kastades ut. Deras härar hade två gånger stått utanför Wien. Österrike föll aldrig.

-Ja, mitt val mellan Budapest och Wien är svårt. Österrike kunde inte erövras men Ungern föll. Ungerska kvinnor har tjänat som sexslavar i osmanska harem och det är ett folkminne. Ungerns premiärminister Viktor Orbán regerar på Europas bredaste folkmajoritet. Ungern är ett demokratiskt land där muslimer inte kommer att tillåtas få något utrymme för sin kultur.

Så bytte hon ämne och frågade om det är ”kört” för Sverige. Jag hade bara att svara jakande.

-Du har sett min video om födelsetalen?

Då vet du svaret. Det sker ett folkutbyte med obeveklig logik. Sverige har kanske fem år på sig att ändra politik. Stänga av all invandring i minst tolv år och växla över till en extrem individuell liberal, assimilerande politik.

-Hur var det du resonerade? Jag minns inte riktigt.

-Var vill du börja? Med Israels bildande 1948 och FN:s delningsplan mellan en miljon israeler och 700 000 palestinier? Arabförbundet anföll Israel. De kunde försvara sig, men inte palestinierna som blev fångar i de områden de skulle få. Egypten tog Gazaremsan och Jordanien nuvarande Västbanken. I freden krävde Arabförbundet att alla palestinier skulle få bli medborgare i Israel och det gick FN med på. Det FN-beslutet blev ödesdigert. Är så ännu idag.

-Israelerna har konsekvent vägrat palestinierna detta medborgarskap. De anser att Israel tillhör Israel. Motiveringen har ständigt varit att de muslimska palestiniernas månggifte och kravet att varje kvinna ska föda många barn för att uppfylla profeten Muhammeds krav skulle leda till ett folkutbyte i Israel. Muslimerna skulle komma i flertal och ta makten på demokratisk väg och sedan införa en teokratisk islamisk diktatur, som nu i Iran.

Jag noterade grannfruns uttråkade grimas.                   

-Kom till saken.

-Idag är palestinierna 5,7 miljoner och 1948 var de 700 000. De har växt i genomsnitt med 3 procent per år. Nu är de här i Sverige med en stor invandrad grupp under samma villkor. Försörjda av våra bidragssystem och med stor kapacitet att föröka sig. Och de gör det.

- Det där vet jag också. Jag har sett videon

Vad är slutsatsen?

-Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna och Moderaterna använder sedan flera mandatperioder Sverige – utan att ha frågat väljarna om lov – för ett experiment i full skala som går ut på att genom fri massinvandring fylla landet med muslimer för att visa Israel och världen att Israel har fel. De vill visa att det går att fylla på med hur mycket muslimer som helst och inget allvarligt kommer att hända. Muslimerna kommer spontant och fredligt att assimilera sig.

Efter en lång begrundande tystnad frågade grannfrun hur detta hade kunnat börja. 

-Yassir Arafat var palestiniernas klanhövding när de var i Jordanien under 1960-talet och de utgjorde kärnan i terrororganisationen PLO. Kung Hussein slängde ut dem för de våldtog urbefolkningens kvinnor när de inte kapade flygplan och genomförde terrorattentat som i München under sommarolympiaden. Många dog då.

-Palestinierna flydde till Libanon och det blev samma visa där och idag är Libanon en misslyckad stat. Men Sveriges statsminister Olof Palme träffade 1974 Yassir Arafat och vänskap uppstod. Palestiniernas sak blev Sveriges. Nu är palestinierna i Sverige. De verkar inom Muslimska brödraskapet som infiltrerat de ovan uppräknade sex partierna.

-Hur kan det ske? Sverige är ju en demokrati?

-Det finns en demokratisk teori och en demokratisk praktik. Man har inte demokrati i ett land där folket inte är demokratiskt sinnade. Sverige är bara en demokrati i teorin. Folket är dåliga politiska aktörer och väntar i olika frågor på att de i Riksdagen ska ta sitt förnuft till fånga.

-Så detta nedtryckta passiva folk väntar på att politiker ska göra något? Journalistkåren då?

-Likadant där. Vissa bråkar med politikerna och försöker trigga dem att ta sitt förnuft till fånga. Det kommer inte att ske. Politikerna måste ersättas. De måste väljas bort. Men ingen journalist rekommenderar väljarna att göra det, att söka sig till Nix to the Six’ vallokal och tömma riksdagen. En massiv missnöjesröstning skulle helt ändra spelplanen. Sverige skulle få ett ohållbart läge och nyval inom några månader. Vallokalen finns ju hos Nix.

-Läs Thomas Gürs senaste krönika i Bulletin. Där menar han att allt skulle ordna sig om inte småpartierna hade så stor makt. Fanns inte småpartierna så skulle förnuftet segra.

-Det är en bra artikel men den räcker inte. Den väcker minnen till liv. Hos mig med vilken trosvisshet om en lösning genom ett avtal om fred i Europa med Hitler, som Englands premiärminister Chamberlain kom hem med strax före andra världskriget. Det blev inte fred.

-Så du menar att Thomas ”Chamberlain” Gür med sina artiklar i Bulletin, och inte bara han utan även alla i både systemmedia och i de fria medierna med kanske något undantag, förstärker vanföreställningar som fördröjer en demokratisk lösning för Sverige. De underlåter att rekommendera väljarna att besöka den vallokal som finns redan nu och välja bort alla sex partierna. Sverige går obevekligt mot alternativet inbördeskrig, som blir konsekvensen av vanföreställningen som underhålls av medierna att det finns ett förnuft i Riksdagen som kommer till ytan bara man väntar. 

Det insåg också den stora svarta pudelhannen som reste sig upp och ryckte i kopplet. Han ansåg samtalet uttömt. Jag följde dem ut till bilen.

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en Valplattform (Riksdagen) där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.