QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Sverige har inget renodlat liberalt parti! Liberalerna under Nyamko Sabuni är lite småliberalt. Det består till stor del av så kallade socialliberaler som egentligen är socialdemokrater, men som inte vill vara med i Socialdemokraterna. Moderaterna säger sig vara ett liberalt parti. Men de är ett konservativt som har pepprat och saltat lite på sin konservatism med liberalism. Ska något annat parti sägas ha liberala inslag så är det, faktiskt, det kalejdoskopiska Centerpartiet

En betydelsefull kulturell markör för liberalismen finns på axeln individualism kontra kollektivism. Liberalismen är en strikt individualistisk ideologi och ett allvarligt hot mot hela vänstern som är kollektivistisk. Dessutom är islam lika extremt kollektivistisk som kommunismen och socialismen. Därmed är liberalismen vänsterns och islams främsta måltavla.

Vad har detta med oss Nixare att göra? Jo, vi ska förstå den debatt som förs mellan Jimmy Åkesson (SD) och Nyamko Sabuni (L) i Aftonbladet. Åkesson vill strypa invandringen och Sabuni anser att det indikerar att allt fult som sägs om Sverigedemokraternas rötter är sant. Sabuni vill i stället få till stånd en bättre integration i det svenska samhället. Det säger inte Åkesson nej till, men menar att det är mer angeläget att stoppa invandringen.

Båda diskuterar utifrån olika delar av migrationsteorin. Så enkelt är det och även teorin är enkel. Den består av två stockar och två flöden. De två stockarna är mängden urbefolkning och mängden folk i diasporan. De två flödenas fackuttryck är invandring och assimilation. Det finns alltså en invandringstakt som kan mätas och en assimilationstakt som också den kan mätas. Dessa flödens mäktighet bestämmer långsiktigt storleken på stockarna.

Sambanden är att invandringen fyller på diasporan. Assimilationen är ett flöde som tömmer diasporan och fyller på urbefolkningen. Alltså kontrolleras diasporans storlek genom att reglera två flöden – invandringen och assimilationen.

Åkesson vill alltså strypa invandringen för då minskar diasporan och alla de kulturella problem som har sin upprinnelse där. Nu sker det i den takt som finns i de invandrades önskan att assimilera sig. Sabuni har ju rätt i att det knappast kan påstås att det bedrivs en politik i Sverige som kan sägas påskynda assimileringen.

Sabuni vet att man inte ska kritisera invandringen trots att den bygger kulturellt destruktiva klankollektiv i diaspororna. Hon betonar i stället som den politiska taktiker hon är betydelsen att få upp takten i assimilationen. Hon vill inte få vänstern på sig mer än nu, en vänster som varmt välkomnar den kollektivbildning som sker i diaspororna.

Vänstern ser att diaspororna med obeveklig logik bidrar till att driva fram det revolutionära läge i samhället som Marx och Engels förutsett ska resultera i kapitalismens undergång. Då ska en omvandling ske under proletariatets diktatur till den socialistiska utopin, det goda samhället bestående av ideologiskt inskolade goda människor. De blir i sin indoktrinerade nitiskhet diktaturens kreatur och åsiktsväktare bland folket. Det socialistiska samhället är ett faktum, men de som hittills utvecklats hit har strax därefter blivit misslyckade stater. 

Nixare, känner ni igen er? Behöver jag säga mer? Vänsterpartiet, Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Centerpartiet i Sverige har inget emot att det lågintensiva inbördeskriget i landet successivt eskaleras till ett revolutionärt läge. Valet för väljarna i Sverige, som är föremålet för våra ansträngningar, är inbördeskrig eller valurnorna och tiden rinner nu snabbt ut. Läget är mer än bekymmersamt, men en tröst för oss är att vi förstår vad som sker i verkligheten.

Vill du ha mer kött på benen finns en video i serien ”Tolv minuter med Hans” som heter "Hur individuell liberalism assimilerar invandrare":

Där får du hela bilden och vad ett liberalt parti skulle ha på sitt program som läget är idag.

Vi, Nixare, intar utifrån migrationsteorins rekommendationer båda dess slutsatser när det gäller att förhålla sig till Sveriges problem idag, som de sanna patrioter vi är. Stryp invandringen helt i tolv år och öka takten i assimileringen med alla upptänkliga medel som den liberala individuella ideologin kan erbjuda. Hur svårt kan det vara?

Sedan har alla förnuftiga Nixare en plan B för egen del och i min ingår att alltid ha en fulltankad dieseldriven bil tillgänglig med räckvidden nästan 100 mil.

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en Valplattform (Riksdagen) där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Andra i konversationen:
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.
  • Den här kommmentarenb är inte publicerad.
    Kurt · 1 år sedan
    Låter nästan för bra för att va genomförbart. Hur ska det gå till att övertyga de politiker som har regeringsmakten?