QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Jag Googlade ”Ställ upp för!” och fick över 37 miljoner träffar! Vi ställer upp för varandra fruktansvärt mycket, men herr och fru Svensson gör det inte när det gäller att säga nej till EU:s ambitioner att införa en ny beskattningsform som är en kombination av skatt och belåning på framtida generationer. Man är suveränt ignorant när det gäller sina egna barn, barnbarn och ofödda barn. Eller så vet man inte? Är inte informerad?

Det är fräckt gjort nu under Coronapandemin att smyga in en helt ny beskattningsform, som EU gör och som Sveriges riksdag ska godkänna i mars. Det har blivit praxis i politiken att lura på oss väljare olika saker, som för något år sedan när Sverige anslöts till FN:s Global Compact utan diskussioner och opinionsbildning. Ja, ta reda på vad Global Compact innebär och känn hur håret reser sig i nacken! Hur kunde vi?

DN teg eller rättare sagt chefredaktör Peter Wolodarski & Co tittade bort. SvD teg och var inte bättre. Nu sker samma sak. Det är ett rent svek! Riksmedier som SVT och SR sviker dig. Men sviker du dem och slutar prenumerera? Inte ett ord om EU:s återhämtningspaket någonstans. Inte ett ord om den Folkets folkomröstning under namnet 8000 MILJARDER som vi, Nixare, driver för ett NEJ i riksdagen i mars.

Vad gäller saken? I EU:s återhämtningspaket finns en ny skatteform, som innehåller en kombination av beskattning och belåning. Pengar lånas nu och beloppets storlek för Sverige ligger mellan 145 och 190 miljarder kronor. Beloppet bestäms nu vilken dag som helst. Dessa pengar delas omedelbart ut till ”behövande” länder, främst Portugal, Spanien, Italien och Grekland, och amorteringarna betalas långt in i framtiden genom årlig beskattning av kommande generationer – alltså våra barn, barnbarn och ännu ofödda barn.

De, våra barn, barnbarn och ännu ofödda barn, börjar betala med lika stora belopp 2028 och det pågår i 30 år till 2058. Är det god etik? Gör man så här? Dessa fattiga Portugal, Spanien, Italien och Grekland kanske är fattiga för att de har en tveksam moral och inte sköter sina ekonomier? Att de får EU att fatta detta beslut och sedan få världens humanitära stormakt Sverige att vara bäst ”i klassen” när det gäller att betala. Varför ska vi sänka oss till deras låga moralnivå när det gäller att sköta våra ekonomiska angelägenheter i Sverige? Varför går våra politiker med på det? Är det inte bättre att de höjer sig till vår nivå? Vi har förbud mot förskingring och belåning i våra regelverk. 

EU skulle inte få beskatta EU:s invånare. Det löftet gavs vid bildandet. Nu sker det för första gången. EU:s folk ger Brysselbyråkratin i och med detta beslut en finansiell ”gaspedal”. Vad har hänt hittills när politiker fått en sådan? De ställer sig på den och kliver aldrig av. Ett ja i mars i riksdagen och det är kört. Det blir en ny sådan skatt varje år i framtiden och nya 30 år av avbetalningar av lån, nu från 2028, så från 2029, så från 2030 osv. Hand upp om du tror något annat!

Det som retar många av oss Nixare är att även de fria medierna tiger om saken. De vet, men de tiger. De vet om Folkets folkomröstning. De har säkert som amen i kyrkan sett om Uppropet 8000 MILJARDER på Youtube. Men de väljer att tiga.

”Jag kan konstatera att hela kåren av de fria medierna tillhör de medvetet hukande och fegt hycklande betraktarna”, för att citera en ilsken Nixare som hört av sig! Varför är det så?

Det finns Nixare som har tankar om det, men jag spar dem och hoppas slippa spekulera i framtida krönikor. Jag ska försvara de fria medierna som patrioter ett tag till, men förr eller senare blir det ohållbart. Det gäller att skynda på för beslutet ska tas i riksdagen i mars.

Du undrar vad du kan göra? Du kan delta i Folkets folkomröstning i Nix to the Six vallokal på nätet, och sätta tryck på politikerna i riksdagen att rösta nej i mars. Det sker genom att du i vallokalen tar tillbaka den röst som du gav någon av S, MP, C, L, KD eller M i valet 2018. I riksdagen försvinner mandaten efterhand som det röstas. Politikerna förstår att kan du rösta bort dem nu, så kan du även göra det i valet 2022. De förstår speciellt att de inte får din röst 2022 om de inte röstar nej till EU:s återhämtningspakt nu i mars.

De förstår att du röstar i Folkets folkomröstning för att du älskar dina barn, barnbarn och ännu ofödda barn. De förstår att det kommer att kosta om de sviker dig i riksdagen nu i mars. Du kommer i så fall att svika dem i valet 2022. De förlorar makten. Tala till politikerna på deras eget språk, det enda språk de förstår. Ge dem inte din röst om de sviker. Sveket är demokratins livsnerv. Spela deras spel!

I videon "8000 MILJARDER" finns allt du behöver veta om EU:s återhämtningspaket och hur du deltar i folkomröstningen:

Hedra dina barn, barnbarn och ännu ofödda barn. Svik inte dem!

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six 


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.