QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Ni alla vet vad vi, Nixare, håller på med, att som patrioter i praktisk handling ta ansvar för Sverige. Vi, Nixare, har skapat en valplattform. Varför? Därför att Sverige faller ihop under ledning av ett odugligt politiskt ledarskap. Det har pågått under många mandatperioder. Det är nog nu!

Det är sex partier ur vilka regeringar rekryterats under de senaste mandatperioderna och det är S, MP, C, L, KD och M. Det är de som vi Nixare kallar The Six, och det är de som vi Nixare tagit som uppgift att kasta ut ur riksdagen så fort som möjligt. Vi går den demokratiska vägen! Svik svikare vid valurnorna!

Den ”Arabiska våren” har nu tio år på nacken. Men det var inte de unga progressiva krafterna som vann, utan det utlöste en konservativ våg av politisk islam. Muslimska brödraskapet vann makten i Egypten, misslyckades, avsattes och är förklarade ”Haram”, alltså förbjudna att verka. Men den ungdomliga kraften består. De unga vet att demokrati är en viktig förutsättning för välfärd och den arabiska våren marscherar ännu.

Medan den demokratiska revolutionen rullar vidare genom Arabvärlden och Afrika så har den inte ens börjat i Sverige. Ja, du läste rätt: Den har inte börjat i Sverige. Det beror på att statsminister Olof Palme (S) gav Sverige en ny regeringsform i mitten av 1970-talet som var skräddarsydd för att permanenta ett socialdemokratiskt maktinnehav.

Det var dags att göra det då eftersom  LO-gruppernas kollektivanslutning till Socialdemokraterna försvagades successivt och säkrade allt färre röster. Idag säkras röster på motsvarande kollektiva sätt i de muslimska klanerna. Det Muslimska brödraskapet är en inflytelserik lobbygrupp i riksdagen som The Six inte kan ignorera i någon fråga, en grupp som stämplas som terrororganisation i många länder.

Jag minns när jag kom som biståndsarbetare till Zimbabwe 1983 och fick höra ”Vi vill ha det som i Sverige – diktatur med val!” De ville veta hur valen gillrades. Socialdemokraterna hade haft makten obrutet i 44 år. Det var inte demokrati.

Det var bara jag bland alla internationella experter som hävdade att Sverige var en demokrati. Nej, sades det, svensken har inte haft sin demokratiska revolution ännu. Det sades mig att svensken fortfarande var demokratiska ignoranter som individer. Jag lärde mig mycket och kom hem och konstaterade att Socialdemokraterna torgförde att det var de som var folkstyret, det statsbärande partiet. Det meddelades folket. Inte tvärtom. 

Så är det även nu! Hur förklarar vi Nixare det för ett demokratiskt folk som endera hukar sig i medvetenhet inför vad som komma skall eller är fortsatt demokratiskt sovande? Vi, Nixare, kan konstatera att hela kåren av fria media med undantaget Swebb-TV tillhör de medvetet hukande, fega hycklande betraktarna.

De vi trodde skulle sluta upp kring oss Nixare på den patriotiska stridsvagnen i form av vår valplattform och inom ett fåtal veckor skaka om The Six i riksdagen eller till och med framtvinga regeringskris och kanske omval.

Nu skickar vi e-post till vissa av dem och frågar varför vi inte får draghjälp. Här ett typiskt svar, ”Jag tror på dina mål som jag fattat dem, men jag fattar inte metoden är jag rädd.” Det är genomgående att det är metoden, sättet vi gör det på, att vi går den demokratiska vägen som inte känns OK! Men så dum är ingen att man inte fattar hur det är tänkt. Något annat håller tillbaka.

Kan det vara den hundraåriga Socialdemokratiska ”maktfilten” som även vilar tungt över alla aktörerna inom de fria medierna? Vi Nixare får gratulera Sossarna till framgång i sin hundraåriga politiska propaganda. Det finns en liten självcensursosse i skallen på alla i de fria medierna, en censurkraft som nu gör sitt jobb. Det är Sossarna som är folkstyret även här.

Plikten att också de i de fria medierna tar sitt ansvar trumfas av uppgiftens förtvivlade krav att stå rak i den anstormning som en slutkamp om ren politisk makt innehåller i ett land som inte är en komplett konstitutionell demokrati. En demokratisk vår i Sverige, som startar nu, blir också ett flerfrontskrig i det komplicerade läge som landet befinner sig i. Ingen lätt uppgift men nödvändig. Frågan är ställd: Valurnorna eller fortsatt eskalerat inbördeskrig? Ännu avvaktar kombattanterna … ?

Frontlinjen nu i februari är Folkets folkomröstning som vi, Nixare, arrangerat som ett NEJ till EUs återhämtningspaket som ska beslutas i riksdagen i mars. Videon heter 8 000 miljarder:

Ni i de fria medierna: Stå inte på perrongen och se det här tåget gå också! Slut upp! Vad som nu återstår är plikten att som patrioter ta ansvar.

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six 


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.
  • Den här kommmentarenb är inte publicerad.
    ronnyjillvert · 1 år sedan
    tack.

  • Den här kommmentarenb är inte publicerad.
    lars sjöberg · 1 år sedan
    Vad återstår ? Det vi har nu, är just en hel kår av fria medier babblandes, kallat alternativa medier, en samling " fega hycklande betraktare", några "fattar inte metoden", visst, så tycks det vara. Stickan Andersson hade såå rätt den gången, när en journalist undrade varför hans banala texter/melodier sålde så bra. Stickan svarade; " Det finns fler dumt folk än va man kan tro". En finslipning på detaljerna för säkerhetshindren till Vallokalen återstår, raka frågor till dessa mångfalt florerande alternativa medier, utkräva raka svar. Detta kan va bråttom..,innan det är slutTwittrat ! Hälning fr. Lars Sjöberg.