QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

EU:s återhämtningspaket innehåller en ny skatteform, som är en kombination av beskattning och belåning. Pengar lånas nu, delas omedelbart ut till behövande länder och amorteringar betalas långt in i framtiden genom årlig beskattning under en lång amorteringstid av kommande generationer – alltså våra barn, barnbarn och ännu ofödda barn.

Kontroversiellt? Ja, mycket för den som tar del av informationen och tänker efter vilka konsekvenserna blir. England såg tidigt tecknen ”på väggen” och hann ut. Vi, Nixare, har gjort videon 8 000 MILJARDER:

Den berättar rättframt och mycket enkelt och begripligt vad som fötts ur Byråkratins ”rävfarm” i Bryssel.

Projektet 8000 MILJARDER innehåller en Folkets folkomröstning där envar kan rösta NEJ. Vallokalen finns en minut bort för den som sitter vid en påslagen dator. Klicka och du kommer till Nix to the Six webbplats. Spana uppe till höger! Det här projektet lanserades torsdagen den 28 januari. När det här skrivs har 670 sett videon och 4 har röstat. Hallå vänner! Tiden är knapp! 

Vi har februari månad på oss att folkomrösta före beslutet i riksdagen i mars. Resoneras det så att ”jag hinner” rösta och gör det dagarna före beslutet i mars så får det ingen verkan. Det är nu som gäller. Det går inte att skjuta upp. Har du sett videon och beslutat dig för att folkomrösta i Folkets folkomröstning är tidsfaktorn NOLL! Har du vänner och bekanta som du vet också skulle ställa upp är tidsfaktorn också NOLL.

Några har meddelat mig att de inväntar en riktig folkomröstning i frågan som staten håller i. Då blir det seriöst på riktigt, säger de. Hur får man Riksdagen att anordna en sådan denna månad? Det är undanflykter för slippa engagera sig. Hur politiker anordnar rådgivande folkomröstningar vet vi. Det blir ja eller nej, och vinner den ena linjen så fattar politikerna ändå beslut om den andra linjen – det var ju bara rådgivande!

Sedan är denna Folkets folkomröstning mer riktig är en anordnad av makten. Den ger dig politiska ”hörntänder”. Den har sin udd riktad mot mandaten i riksdagen. Nu, i god tid före mars månad, skickar du en tydlig signal till det parti i riksdagen du röstade på 2018 att det inte får din röst i valet 2022 om de godkänner EU:s paket i riksdagen i mars i år. Folkets folkomröstning är inte en snäll undran om ja eller nej till något. Ett ja i mars i riksdagen får konsekvenser i valet 2022. De som sviker dig nu får inte din röst då! Då sviker du!

Detta är en folkomröstning med fartränder. Du kan se till att det tjuter om dem. Se till att det gör det nu! Rösta så snart du kan! Tidsfaktorn är NOLL!

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six 


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.