QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

EU-byråkratin är på krigsstigen efter Brexit. Nu gäller det att ta kommandot över de kvarvarande 27 länderna och centralisera och konsolidera makten till Bryssel. EU:s återhämtningspaket som diskuterades fram under 2020 ska godkännas genom beslut i de nationella parlamenten i år. I Sverige sker det i mars.

Det började med en diskussion att 8 000 miljarder kronor skulle beskattas in genom en ny mekanism och delas ut till länder i EU som behövde kickstarta sina Coronadrabbade ekonomier. Därför kallas denna kampanj för en Folkets folkomröstning i frågan ”8 000 MILJARDER”.

Kontroversiellt? Ja, mycket, och speciellt för dig som tar del av informationen och tänker efter vilka konsekvenserna blir. England såg tidigt tecknen ”på väggen” och hann ut.

Vi, Nixare, har gjort en video med namnet "8 000 MILJARDER" som rättframt och mycket enkelt och begripligt berättar vad som fötts ur Byråkratins ”rävfarm” i Bryssel:

EU:s återhämtningspaket innehåller en ny skatteform, som innehåller en kombination av beskattning och belåning. Pengar lånas nu och beloppets storlek har nämnts. Dessa pengar delas omedelbart ut till behövande länder och amorteringarna betalas långt in i framtiden genom årlig beskattning av kommande generationer – alltså våra barn, barnbarn och ännu ofödda barn.

Ta dig tid att se videon ”8 000 MILJARDER” och fundera om du ska agera som den ansvarskännande medborgare i Sverige som du säkert är. I god tid före mars skickar du en tydlig signal till det parti i riksdagen du röstade på 2018 att de inte får din röst i valet 2022 om de godkänner EU:s paket i riksdagen i mars i år. Folkets folkomröstning är inte en snäll undran om ja eller nej till något – och så gör politikerna ändå som de vill. Ett ja i mars i riksdagen får konsekvenser i valet 2022. 

Besök valplattformen på Nix to the Six webbplats och rösta. Där finns all information du behöver. Där finns också all information om folkrörelsen Nix to the Six. Det som du behöver veta för att med förtroende lämna din röst i vår vallokal.

För att summera: Ska svenska politiker godkänna en skatteform som innebär att Bryssel ska få ta ut framtida skatter på dina barn, dina barnbarn och ännu ofödda barn, likväl som ofödda barn till dina barn och barnbarn, och så vidare, för utgifter som anses angelägna nu? 

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six 


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.