QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Svensson! Ta handgranaten i höger hand! Gör det!

Minns att utbildningen i hur man kastar handgranater var bland det mest ångestladdade vi befäl sysslade med på min tid, som var det kalla krigets 1960-tal. Tappades handgranaten var det fråga om sekunder att fånga upp den och få den på rätt sida betongskyddet.

Hur militära order skulle ges var på denna tid mycket formaliserade. Det gällde momenten VEM, VAD och VERKSTÄLL. Det tillämpades strikt vid kast med handgranat. Det var ingen lek. Det var allvar på ett sätt som få skulle förstå idag med den samhällsanda av titta bort som numera råder i förnekelsernas euforiska och ansvarslösa tidevarv.   

Visst! Snorungar kastar handgranater och avancerade smällare idag i Sverige på order av klanledare och det går – sisådär. Men det är inte vad jag är ute efter. Det där vill inte vi i urbefolkningen ha. I min generation har uppvaknandet pågått länge och många av oss har aldrig varit insomnade. Nu vaknar även de yngre. Det finns tecken på det!

Ett tecken är att aktörerna inom de fria medierna avslutar sina artiklar och videor med budskapet att politikerna i riksdagen måste väljas bort i valet 2022. Det har länge diskuterats VAD problemet är och HUR det ska lösas och nu börjar en och annan beröra frågan om VEM. Vilka vem är finns i relationen politiker och väljare. Väljarna anses ska svika de politiker som nu under tre mandatperioder grovt svikit väljarna och låtit landet tas över av invandrande klaner. Det har blivit sämre för urbefolkningen hur man än mäter.

Muslimska brödraskapet styr och ställer som stark lobbygrupp i riksdagen sedan 1990-talet. De pratar inte! De gör det! De vet vad de vill. Sverige ska bli den första teokratiska islamiska diktaturen i Europa. Två historiker har gjort en dokumentär i två delar om Stockholms blodbad för cirka 500 år sedan och som visats i TV. Ett tecken i tiden. Många vet vad som komma skall. Svensken är en andra klassens medborgare i sitt eget land. Det behöver inte vara så. 

Vi, Nixare, slutade prata för mer än ett år sedan och bildade folkrörelsen Nix to the Six med syftet att sparka ut The Six ur riksdagen, alltså S, MP, C, L, KD och M. Vi väntar inte till 2022 för innan dess kommer för många handgranater att hamna på fel sida skyddsmuren.

Vad har vi gjort? På vår webbplats finns en valplattform med två funktioner. I den ena väljer du bort The Six och den heter Vallokalen till riksdagen. I den andra är det tvärtom. Den heter Folkets regering och där väljer du de tolv ministrar som du vill ha i stället för de nuvarande. Om herr och fru Svensson besöker Vallokalen och Folkets regering så har vi ett nytt ledarskap i detta land inom 2 till 4 månader utan extraval. Det finns tillräckligt med riksdagsmän som får anledning att, ja just det, sluta prata och göra det som folket vill!

I Vallokalen möter du frågan om du är missnöjd. Missnöjd över vad det parti du röstade på 2018 har uträttat hittills. Du visar det i Vallokalen genom att ta tillbaka den röst som du gav dem 2018. Därefter anger du exempelvis att du tillhör det av politikerna så illa omtyckta Sofflockspartiet tills dagarna före nästa val 2022. Det är först då du gör ditt val av parti 2022. Politikerna fruktar sofflocket för där kan du få för dig att byta parti i nästa val.

Är detta meningsfullt? Ja, politiker är rösträknare. Råa rösträknare, för röster är makt. Tala deras språk och ta tillbaka din röst om du är missnöjd. Det är bara då de lyssnar på dig. Du sänder en tydlig signal till dem i Vallokalen. Tillsammans med andra har du röstmakt, så det är viktigt att också du gå in och röstar bort de trolösa politikerna du gav din röst 2018. 

Är det riskfyllt? Om dig sparas bara en bråkdel av de uppgifter som lagras när du gör det enklaste köp på nätet. När du besöker Vallokalen och avregistrerar det parti som du röstade på 2018, sparas bara ditt födelsenummer i en lista av det enkla skälet att du inte ska kunna gå in igen och göra ytterligare avregistreringar. Därför har Vallokalen internetbankssäkerhet.

För varje parti finns en räknare som lagrar antalet avregistreringar. När du avregistrerar det parti som du röstade på 2018 ökar räknaren för det partiet med en enhet. På detta sätt anonymiseras din avregistrering. När du lämnar Vallokalen finns inte din avregistrering lagrad någonstans. Ingen kan se hur du röstade 2018. Det finns inte lagrat.

När du lämnar Vallokalen ser du det aktuella resultatet från alla valhandlingar i ett diagram. Det diagrammet finns också på startsidan för att riksdagsmännen ska se det samlade missnöjet mot dem. Hur du praktiskt gör för att rösta finns det en instruktionsfilm om:

Därefter går du till Folkets regering på samma webbplats. Där bestämmer du vilka du vill ha som ministrar i Sveriges regering. Är detta meningsfullt? Ja, du väljer tillsammans med andra väljare de personer till ministrar som ni vill ha. Dagens partier behöver fyllas på med bättre och kompetentare politiker. Det behövs även tas fram personer som kan skapa nya partier. Det är dessa personer som vaskas fram genom val i Folkets regering.

Är det riskfyllt? Även Folkets regering håller internetbankssäkerhet. När du besöker Folkets regering lagras det du gör i en databas som har ditt födelsenummer som nyckel. Till nyckeln finns tolv fält för lagring av namnen på de tolv ministrar du valt – inget mer. Ditt ministerval kan knappast anses som intressanta eller kontroversiella uppgifter och torde inte locka hackare.

Du kan gå in flera gånger och när du vill. Exempelvis välja en minister i taget, ändra ditt val och rätta inskrivna namn. Också här finns en instruktionsfilm:

Aktuellt resultat finns i en tabell med tolv namn på de nya ministrar som fått flest röster och som utmanar dagens. Även den tabellen finns på webbplatsens startsida.

Nu kan ni som publicerar er på fria medier och rekommenderar folk att välja bort dagens politiker i riksdagen i valet 2022 vässa era rekommendationer och hänvisa läsarna till valplattformen hos Nix to the Six, som finns en minut bort om man sitter vid en dator.

Den publicist som vet och underlåter att uppmana folk att genast rösta på valplattformen förvandlar sig till en hycklande betraktare. Tveka inte! Gör det! Ge rådet!

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.
  • Den här kommmentarenb är inte publicerad.
    Outi · 1 år sedan
    Häftigt att kunna kommentera i bloggen! Bra jobbat