QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Jag tog studenten i maj 1963 och tre dagar senare hade jag ryckt in på LV 5 i Sundsvall för att göra min värnplikt i 15 månader och rycka ut som befäl. Alla ”studentare” skulle leda trupp och ledarutbildningen var tuff och mycket konsekvent. Man skulle vara ett föredöme. Vi lärde oss att anfallsordern var ”Anfall! Följ mig”! Vi skulle vara först ur skyttegravarna! Inte sist!

Det där att vara befäl och fösa manskapet ur skyttegravarna framför sig skulle vi överlåta åt fienden. Det fanns två arméer i världen fick jag lära mig senare på kadettskolan som hade denna anfallsorder ”Följ mig!” och det var den svenska och den israeliska. Om det var sant visste jag inte men vi skulle leva upp till den tidens manliga ideal som kunde sammanfattas i tre ord: samhällsbyggare, krigare och gentleman.

Med de ledare vi har i samhället idag som man kan säga är ”sist upp ur skyttegravarna” i de flesta frågor så blir det bara sämre under varje mandatperiod hur man än mäter. Jag tänker på de sju politiska oligarkerna i de sex partier S, MP, C, L, KD och M varav MP har två språkrör. Det är inte bara dessa oligarker det är fråga om. Bitte Assarmo, som skriver på DGS menar att 2020 blev hycklarnas år.

De sju politiska oligarkerna är inga samhällsbyggare utan de river den välfärd Sverige en gång hade när de inte delar ut det som finns kvar av den till invandrare utan att kräva annan ersättning än att de röstar rätt vart fjärde år. Det som förvånar oss Nixare är att ett folk låter sig fösas omkring av dem när de så lätt skulle kunna, som väljare byta ut dem.

De sju politiska oligarkerna är inga krigare för de har avvecklat det svenska försvaret. Svenska män ska inte ha kunskapen om hur man skyddar sitt hem, sin hustru, sina barn, sin kommun, sitt landskap och sitt land Sverige. Svenska män ska inte kunna vara patrioter. De står idag också handfallna och ser invandrade klaner ta över och införa klankultur som är rena giftet för en demokratisk nationell rättsstat. Socialdemokratins gamla stolta slagord ”Vi bygger landet!” är historia. Men det är klart! Dagens socialdemokratiska ledare som krälar omkring nere i leran i en tom skyttegrav har inte mycket att vara stolta över.

Idag är den svenska mannen ingen gentleman längre som i jämlikhet rör sig i samhället med sina svenska systrar utan en feministisk ”spottkopp”. Hur kunde det bli så att en muterad kommunistisk ”Gudrun Schyman-feminism” utvecklades och tog överhand där mannen, som vid feminismens genombrott i Sverige gick skuldra vid skuldra med sin hustru ut ur sitt hem, ut i sin kommun, sitt landskap och sitt land Sverige för att gemensamt och i jämlikhet bygga landet till trygghet för barn och gamla, nu är reducerad till en simpel feministisk spottkopp? Vi män är mest, typ ”äldre vita män” och föremål för vänstern och de politiskt korrektas hat.

När jag blir tillfrågad vem jag är säger jag stolt samhällsbyggare, krigare och gentleman. Jag har inte svårt att behålla blicken och le med sadistisk tydlighet om det skulle behövas. Jag undrar hur nästa presskonferens med statsminister Stefan Löfven kommer att gå till nere i leran på botten av den skyttegrav där han krälar runt i sitt ledarskap? Blir det en gillrad föreställning med SVT:s Mats Knutsson, som får kräla ner i leran vid sidan av Löfven? Kommer han att nedlåta sig till det? Kommer någon att göra det?

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six

Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebook-grupp och videos på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.


Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.