QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Du, väljare, som idag – tisdagen den 29 december 2020 – försöker läsa Exakt24, Nyheter Idag, Samhällsnytt, Fria Tider och Nya Tider finner dem nedstängda, men du möter också en text som berättar varför:

Det är en demonstration för yttrandefrihet – en gammal paradgren som Sverige inte längre är världsledande i beroende på Socialdemokraterna och Miljöpartiet. Den som bäst beskriver detta idag är Ledarsidorna med chefredaktören Johan Westerholm. Bovarna heter där Morgan Johansson (S) och Peter Eriksson (MP).

Du, väljare, som idag tisdagen den 29 december tar del av det här behöver inte förbli åskådare. Du kan agera. Sitter du vid en dator kan du göra det i en vallokal en minut bort. Den finns på en webbplats som tillhör Nix to the Six och i en flik uppe till höger.

Vad är det som hindrar dig från att ta ansvar för yttrandefriheten och gå till vallokalen och ångra ditt val 2018? Att du inte ser det meningsfulla i att göra en aktiv valhandling? Det är ingen idé att ta tillbaka min röst i valet 2018 för partierna i Riksdagen tror ändå inte att jag fullföljer och gör det 2022. Att jag hotar nu genom att ta tillbaka min röst 2018 tror de bara är ett tomt hot. De ändrar inte beteende. De skärper sig inte – det är ingen idé att jag gör något.

Många kommer att gå in i vallokalen idag och ta tillbaka sin röst i valet 2018 på The Six för yttrandefriheten! Gör det du också! Stöd dina likasinnade!

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebook-grupp och videos på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.