QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Styrelsen och vi som arbetat med verksamheten under året som gått önskar dig och alla andra Nixare GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR!

Det blir inget sysslolöst uppehåll! Arbetet med Folkets regering fortgår och vår leverantör har lovat – nästan säkert – att den ska finnas på plats före julafton. Just nu sätts alla programdelar tillsammans för testkörning av oss Nixare i ledningen och när vi kan konstatera att den fungerar läggs upp i en egen flik upptill på startsidan.

När du ser att den är uppe klickar du på fliken Folkets regering på samma sätt som du gör för den för Vallokalen och du kommer att gå in i en entré som mycket påminner om den för Vallokalen. Även här möter du Swishdörr och legitimering med Mobilt Bank-ID. Här gäller samma säkerhet som när du besöker Vallokalen – en internetbanks säkerhet. Du är nämligen i ett angränsade rum till Vallokalen när du väljer dina ministrar, och den ingången ska vara lika säker för hackare och sabotörer som den för Vallokalen. Det får inte finnas några ”bakdörrar” på webbplatsen.

Du betalar 5 kronor för varje besök du gör. Nu sparas de val du gör i en databas varje gång du går in och väljer ministrar eller ändrar ditt val. Varje gång du går in möts du av ditt tidigare val, det du gjorde sist och sparade med en knapptryckning innan du lämnade Folkets regering.

Alla svenska medborgare som var över 18 år valdagen 2018 har tillträde till Folkets regering. Det finns ingen annan begränsning. Nu kan alla delta oberoende det val man gjorde 2018.

På webbplatsens startsidan finns under diagrammet, som presenterar resultatet från Vallokalen och läget i riksdagen, en tabell med nuvarande ministrar och de som kommer att väljas av dig och alla som besöker Folkets regering. Där visas tolv ministrar i två kolumner, i den första nuvarande minister och i den andra den av folket valda ministern.

Du förstår säkert att en trovärdig Folkets regering inte bör presenteras förrän ett kritiskt antal röstat. Det är också troligt att mest energi inledningsvis ägnas åt valet av statsminister. Därför finns en av oss i Nix to the Six vald exempelregering som du ser till att börja med. Den innehåller inga nu kända politiker för att påminna dig om att du är helt fri att utse dina ministrar.

När 6 000 besökt Vallokalen (för riksdagen) och röstat kommer den av folket valda statsministern presenteras på välkomstsidan. Därefter nästa minister i fallande ordning för varje ytterligare 6 000 röstande i Vallokalen. Nöjer du dig inte med detta utan vill se aktuellt läge går du in i Folkets regering. Där finns en aktuell tabell. 

Det händer mer. Någon gång under mellandagarna eller strax därefter aktiveras bloggen igen för krönikor. Då kommer det att finnas kommentarsfält och aviseringsfunktion. Du kan prenumerera och få e-post när en krönika utges eller någon annan nyhet publiceras och du kan alltså kommentera innehållet. Alla kan läsa och delta och det gör folkrörelsen Nix to the Six till en kraftfull aktör i strävan att effektivisera demokratin i Sverige så att folkviljan får ett tyngre genomslag i riksdagen.

Alltså! Engagerade Nixare! Vi ropar till ett nedtryckt och uppgivet folk, att vi svenskar inte behöver vara andra klassens medborgare i vårt eget land även om Riksdagen de senaste mandatperioderna fattar beslut efter beslut att det ska vara så. Vi kan kasta ut varenda en ur Riksdagen på ett fåtal veckor om vi vill.

Du, väljare, kan i Vallokalen koppla upp folkstyret igen. Gå in där och rösta bort de du inte vill ha och sedan också i Folkets regering rösta fram de ministrar du vill ha. Det är vårt framtida budskap! Hur svårt kan det vara?

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebook-grupp och videos på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.