QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Hur var året som gått, Nixare? Finns det något sätt att beskriva vad som gjorts? Ja, det finns 20 videor på vår Youtube-kanal. Vad handlar de om? Beskriver dessa tjugo något väsentligt om året som gått? Året när allt startade för en folkrörelse som växt från noll medlemmar till en ideell förening med 290 medlemmar och en Facebook-grupp med över 3 500 medlemmar. Över 370 000 kronor har samlats in till en Vallokal som finns för ångerval av 2018 års val och snart val av en ”Folkets regering” för en bättre framtid.  

Det hölls konstituerande stämma den 13 december 2019 och dagen efter lades den första videon ut med det korta namnet Uppropet på 19 minuter och hittills 8 273 klick. Ordföranden gick runt i skogen mitt i Sverige och berättade om projektet i huggarmundering. Det höggs ved mellan tagningarna:

Videons presentationstext är: ”Nix to the Six är en politisk och religiöst obunden ideell förening. Syfte är att effektivisera de demokratiska institutionerna så att folkviljan får större tyngd i den dagliga politiken i Riksdagen.” Det finns 27 kommentarer. Låt mig få välja några!

”Tack, Hans, för att du startar detta! Jag betalar omedelbart in medlemsavgift och anmäler mig för tjänstgöring utifrån mina förutsättningar.” – ”Tänk att lyssna på detta örongodis! Vi äldre vita män går inte på en massa dynga från Fake News och Riksdagen. Måtte Du vara med Sverige tills vi blir Sverige igen.” – ”Jag är på. Denna kanal borde spridas mer. Delar ut kanalen till mina vänner.”

Den 5 januari lades den förkortade versionen På fyra minuter ut:

med undertexter så hörselskadade kunde läsa. Presentationstexten var: ”Du har här en kortversion av ”Uppropet”, som ska få dig att se hela videon ”Uppropet” och förstå att resignation i en svår tid inte är lösningen. Agera aktivt tillsammans med oss i Nix to the Six!”

En norsk kommentar: ”Godt prosjekt. De som styrer landet bryr seg bare om makten. At Svensker bare blir mer og mer traumatisert bryr de seg ikke om. Ett land som ikke kan beskytte sine kvinner er ett tapt land.”

Tre dagar senare, 8 januari, kom Början:

Den sammanfattande presentationen lyder: ”Det började på en SwebbTV-konferens den 18 maj 2019 med en fråga som fick ett realistiskt men av publiken oönskat svar, nämligen att invänta krisen. Man ville se en krisplanering för Sverige.” Så föddes Nix to the Six. Några kommentarer till videon: ”Jättebra initiativ, jag är med!!”  – ”Nu kör vi!” – ” Herr Jensevik, ♥♥♥” – ”Jag är med!”

En månad senare, 4 februari i Stockholm, kom Föredrag för Stockholmsgruppen:

Under 1 timma och 13 minuter presenteras hela konceptet och den videon har över 5 000 klick, men finns också på andra webbplatser med ännu fler visningar, exempelvis SwebbTV med mer är 27 000 klick. Här är några kommentarer:

”De är bra killarna som tar ton, Lennart, Jensevik med flera, ingen glömd. Hela regeringens måste bytas ut om vi ska ha ett Sverige kvar! Ekonomer som har svenskt intresse och ingenjörer, ja vi har gott om dom l Sverige, vi vill besvara det vi har, jag ger Sverige till nästa val sedan flyttar jag!” – ”Goethe har skrivit: Wer in der Demokratie schläft, der wacht in der Diktatur auf!“ (Johann-Wolfgang von Goethe). Alltså: Den som sover under demokratin, den vaknar när det har blivit diktatur.” – ”Så bra!! ” – ”Galant! Ska sprida ordet. Gjorde det i min senaste video.”

Enligt plan skulle flygblad läggas upp på webbplatsen som medlemmarna kunde hämta och dela ut! Vi hann göra några och den 17 februari kom videon Flygblad för företagare:

Vi började i rätt ända, vilket bland annat den här kommentaren belyser: ”Jag slutade som egen företagare i början av 2016, när det inte längre gick att ta ut vettig lön på grund av nedpressade priser genom utländska låglönechaufförer och lågprisåkerier ifrån utlandet. Även detta med dieselstölder var en avgörande faktor i samband beslutet att sluta som företagare. Det var väl bara en tidsfråga innan detta med beskyddarverksamhet även hade drabbat mig som företagare, så jag är mycket glad att jag slutade som företagare.”

Sedan kom Coronapandemin! Inga flygblad kunde delas ut. Det blev i stället från karantän tre analyserande videor om läget i landet. Nu fick inte pesten äventyra projektet. Speciellt när medlemsantalet växte och det skickades in pengar i strida strömmar. Det var allvar.

Diskussionerna fördjupades i olika ämnen och en video, den nionde i ordningen, togs fram om Skatteutjämningen mellan kommunerna:

Det är ett för många svårbegripligt ämne, men som går att reda ut genom en enkel teoretisk modell, vilket följande kommentar visar: ”Det var verkligen intressant, inte svårt att förstå, ganska självklart när du förklarar det på ett så enkelt sätt. Sossarna bör verkligen ställas inför ståndrätt, och åtalas för landsförräderi. Tack för visningen Hans, väntar med spänning på nästa.”

I kommande fyra videor fortsatte analysen av hur pandemin omstrukturerade Sverige. Den 14 augusti, en månad innan Vallokalen skulle lanseras på webbplatsen, presenterades videon Landsförrädarna i Riksdagen (del 1):

Dags att visa hur Sverige styrs, inte i den tillrättalagda Sverigebilden utan i verkligheten. Vågade vi kalla politikerna för korrupta landsförrädare? Ja, det gjorde vi på sakliga grunder och det var efter hur de agerade. De sade en sak och gjorde något annat, dvs Socialdemokraternas paradgren som de andra fem tar rygg på. Därefter har fler kallat dem landsförrädare.

Det som stod i centrum var hur herr och fru Svensson fungerade som väljare med ”autogiro-röstning” vart fjärde år och hur Muslimska brödraskapet finns i riksdagen varje dag, varje timma, varje minut som effektiv lobbygrupp med massor med klanröster att muta med i kommande val – och i praktiken styr nu Muslimska brödraskapet Sverige.

Denna första del var kort men föll i god jord enligt kommentarerna: ”Hans, du har helt rätt i det du säger” – ”Klockrent!” – ”Rätt beskrivet och förklarat! De flesta svenskar kan för sitt liv inte tro att det kan bli så illa som beskrivningarna visar av islam, de svikande ’Six’ och konsekvenserna av massinvandring. De är vana vid mer ansvarsfulla politiker, men framför allt ovana vid hot av dessa kalibrar.”

I mitten av september fanns vallokalen på plats. En helt ny företeelse. Kanske världens första vallokal på nätet? Nu skulle den marknadsföras. Att kalla det en utmaning var bara förnamnet, vilket vi hade anat och nu fått besannat. Vi sålde inte smör, morötter och diskborstar. Detta var en ny företeelse på en politisk marknad.

Den femtonde videon var en demo om Vallokalen:

Och video nummer 16 en kortversion:

Demovideor är inget man tittar på spontant och det finns sammanlagt bara två kommentarer. En lyder så här: ”Mycket bra upplysning, tack!”.

Den 16 oktober var det dags för andra delen av Landsförrädarna i Riksdagen:

Det är en längre produktion som täcker tre aktuella frågor: Den framtida migrationspolitiken, en paragraf i 73-punktsprogrammet nämligen turordningsreglerna i LAS (Lagen om anställningsskydd) och EU:s återhämtningspakt, där politikerna i Sverige avser belasta våra barn och barnbarn med lån på cirka 180 miljarder att delas ut till ”behövande” för konsumtion i nutid i Portugal, Spanien, Italien och Grekland. Denna skuld betalas under 30 år med början 2028. Det sista är oerhört upprörande, nämligen att belåna kommande generationer där många ännu inte är födda! Det gör svenska riksdagsmän på begäran från Bryssel!

Insikten hos alltfler Nixare som röstat i Vallokalen att våra ambitioner inte bara ignoreras av systemmedia utan också av de fria medierna både oroar och upprör. Speciell den uteblivna förväntade uppslutningen från de fria medierna uppfattas som djupt kränkande. Är de vad de beskylls att vara, opatriotiska giriga Swishhoror! Vi tror och hoppas inte det! De ansluter nog?

Följdriktigt heter nästa video (från den 5 november) Därför fungerar inte demokratin i Sverige:

Den är runt 20 minuter lång och presenteras så här: ”Varför fungerar inte demokratin i Sverige? Tre frågeord är vägledande i förändringsarbete, VAD? HUR? och VEM? VAD är Sveriges problem? Det vet vi alla! HUR löser vi Sveriges problem? Det vet vi också. Frågan, ”VEM gör vad?” vill ingen ansvarig kännas vid. De ansvariga är ”väljarna” och ”politikerna”. Och det börjar med väljarna, herr och fru Svensson. Vad de senare kan och bör göra handlar videon om.” De ska gå in i Vallokalen och återta sina röster i valet 2018.

Inte många tittare, men hyfsat med kommentarer och de känns igen sedan tidigare videor. Skaran engagerade Nixare växer, men inte så fort som önskvärt. Kan vi rikta in oss mot utsatta grupper?

Den frågan ledde till två nya videor som just lagts upp (29 november) om Rån av barn och ungdomar:

Och del 2:

Underrubrikerna lyder ”Hur berörda kan och ska agera!”. Svensken ska inte bara stå och titta på och därefter glömma fort utan att göra något, som nu. Nu finns en Vallokal och den kan användas av alla som berörs av det lågintensiva inbördeskriget i landet för att utkräva ansvar av de ansvariga ”The Six” i riksdagen S, MP, C, L, KD och M. Politiker som inte förlorar röster lyssnar inte utan fortsätter och trappar upp sin politik.

Avslutar denna genomgång med en alltför vanlig kommentar i denna och många andra videor: ”Jag fick en notis för första gången! Det är ju synd att dessa felväljare inte upptäcker din unika kanal.” Vi Nixare censureras genom att aviseringsfunktionen då och då sätt ur funktion.

Engagerade Nixare ropar till ett nedtryckt och uppgivet folk, att vi svenskar behöver inte vara andra klassens medborgare i vårt eget land även om Riksdagen de senaste mandatperioderna fattar beslut efter beslut att det ska vara så. Vi kan kasta ut varenda en ur Riksdagen på ett fåtal veckor om vi vill. Du, väljare, kan i Vallokalen koppla upp folkstyret igen. Det är vårt budskap! Hur svårt kan det vara?

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebook-grupp och videos på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.