QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

När detta skrivs är det måndagen den 30 november 2020 och den dagen är Morgonekots huvudnyhet att domstolsförhandlingarna om misshandeln av två svenska pojkar på Solna kyrkogård inleds. Det är två muslimska män i åldrarna 18 och 21 år som står åtalade för en åtta timmar lång misshandel enligt åklagaren. Det är ännu inte meddelat vad åklagarens yrkanden blir, men förmodligen bara grov våldtäkt och kanske något obetydligt mer.

Men i ett annat land i Europa där likabehandlingsprincipen gäller mellan individer enligt rättsstatens principer, skulle minst två ytterligare brottsrubriker tillämpas: Mordförsök och hatbrott. Det finns en video om detta (dra fram till minut 7.5):

Swebbtv:s "Ledaren": Förnedringsvåld är hat. Men åklagarna vägrar åtala

Förövarna tillhör en folkgrupp – enligt svensk lag – medan de två svenska pojkarna enligt samma lag inte gör det. Den svenska urbefolkningen är alltså, enligt svensk lag, ingen folkgrupp. Allt beslutat i Sveriges riksdag i postmodern och identitetspolitiskt välvilja till invandrarnas fördel.

Detta vet varenda svensk. Muslimska män i alla åldrar kan kalla svenska kvinnor i alla åldrar för hora, men en svensk måste – när det gäller muslimer – mycket noga vakta sin tunga. Det går igen varje dag, varje timma, varje minut i Sverige och präglar urbefolkningens liv. Det är märkligt hur en politiskt vässad lag från 1948 om hets mot folkgrupp så omvälvande kan sortera upp folk och vända upp och ner på ett samhälle.

Det gällde då, 1948, att utrota de sista resterna av antisemitism, alltså hat mot judar. Vi vet hur det är nu i Sverige. Eftersom islam är en antisemitisk religion jagar den muslimska befolkningen ut judarna ur Sverige inför en befolkning som genom lagen om hets mot folkgrupp står handfallen. Det finns vetenskapliga undersökningar som visar det muslimska samhällets antisemitism. De som invandrat med palestinskt bakgrund är till 93 procent antisemiter.

Tabellen är från Forskning & Framsteg, nummer 6/2014: 

Antisemitism

Sverige har en lång historia med folk från muslimska områden och speciellt välkomnat palestinier till Sverige. Min generation minns den stora vänskapen mellan Olof Palme och deras klanledare Yassir Arafat. Socialdemokraterna är djupt låsta i denna fråga för att inte säga uppbundna av Muslimska brödraskapet, som är en viktig lobbygrupp i den svenska riksdagen och som bestämmer mycket. Sverige har inbjudit palestinierna hit precis som det välordnade Libanon gjorde redan efter kriget vid Israels tillkomst 1948. Vi vet hur det gått. 

Hur blev det så här? Från Palmes dagar när beslutet togs om Sverige som ett mångkulturellt samhälle, som även det troligtvis var mer ett rösträknestyrt beslut i all välvilja än sakligt berett, tills nu har muslimerna genom sina organisationer och främst Muslimska brödraskapet kunnat infiltrera de sex partierna i riksdagen, som i olika konstellationer haft regeringsmakten de senaste mandatperioderna. Så styrd av denna lobbygrupp kulminerade denna godhetsdrivna politik i fri massinvandring, som nu fortsätter oförhindrat.

De som vi Nixare kallar The Six är S, MP, C, L, KD och M. De kommer inte att erkänna att de gjort fel. De kommer inte att ändra politik och göra rätt. De måste bytas ut. Väljas bort i valet 2022 eller ännu hellre tidigare i Nix to the Six vallokal, som är byggd för ändamålet och har funnits i snart tio veckor.

Alla vet VAD som behöver göras! Alla vet HUR det ska utföras! Så återstår frågan VEM gör det? Den frågan är vi Nixare hittills ensamma om att ha ett svar på i Sverige idag! Känner du någon annan? VEM är de två parterna, väljarna och riksdagsmännen. Väljarna måste byta riksdagsmän. Väljarna är demokratins sista utpost. De har att agera innan inre oroligheter landar i inbördeskrig och diktatur. Ännu en kort tid finns en demokratisk möjlighet.

De mest utsatta väljarna har att börja! Det kan vara alla de som berörs av att barn och ungdomar rånas, misshandlas och förnedras av mestadels unga muslimska män. Det finns en video om den typen av våld:

Det räcker inte med en rättegång som den nu i Solna tingsrätt. Det måste få konsekvenser i riksdagen. Besök vår vallokal som finns i din dator 1 minut bort! En folkstorm dit och regeringen faller inom fyra veckor!

Det finns även en fortsättning på den första videon: 

Den innehåller en intern geopolitisk bild av Sverige som inte torgförs i vare sig systemmedia eller de fria medierna. Verkligheten i Sverige, som inte är svår att vare sig beskriva eller statistiskt verifiera sanningshalten av, skyms idag av en uppsjö konspirationsteorier.

Frågan som inleder den andra videon är om svensk demokrati är så effektiv, trots allt, att den frågan snart får sin lösning utan att väljarna behöver göra sig påminda. Eller med andra ord: Slipper de att besöka vår vallokal redan nu långt före valet 2022? I den andra videon visas att som svensk demokrati är organiserad är sannolikheten för en sådan lösning – ytterst liten!

Det finns i Sverige ett demokratiskt handlingsfönster som fortfarande står på glänt för väljarna, dvs herr och fru Svensson!

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebook-grupp och videos på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.