QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Det sändes i svensk TV den lördagen (7 nov 2020). Bidens seger var klar. En ung svart man med munskydd skanderade upphetsat orden ”For the people, by the people!” om och om igen. Han var en Biden-väljare. ”För folket, genom folket!” Han hyllade demokrati som folkstyre.

Han var upprymd och glad. Han gjorde mig glad för han påminde mig om det ädlaste som finns i USA och som är landets kulturella ryggrad som burit USA genom många kriser. Hur många svenskar förstod att han citerade en central passage i den amerikanska konstitutionen? Säkert inte många! Denne man kan som de flesta amerikaner citera de få sidor som den amerikanska konstitutionen består av ur minnet. Den kunskapen är bärande kultur för USA.

Hur många svenskar vet att det skjutvapen som många medborgare i USA har lätt tillgängligt på sängbordet är till för att försvara landets konstitution mot kriminella och skurkaktiga politiker? Jag har läst att det är så. Jag har släkt i USA, som de flesta svenskar har, som har intygat att detta är sant. Det är också samhällsbärande kultur för USA.

Med stort allvar har man sagt mig, ”Om inte vi vore beväpnade och kunde gå ut på gatan och ställa oss vid sidan av polisen skulle maffia och korrupta politiker ta över makten”. Min blick fick dem ofta att fråga hur det är i Sverige. Mitt svar var då – och detta är minnen från ett tidigare årtusende att vi har vare sig har maffia eller korrupta politiker i Sverige.

Med sorg kan jag konstatera att det inte är så längre. Därför finns nu Nix to the Six. Vi, folket, måste kasta ut de korrupta landsförrädarna i ”The Six” ur riksdagen, dvs S, MP, C, L, KD och M. Det börjar med att herr och fru Svensson, de typiska svenska väljarna, förvärvar den bildning om folkstyre som denne amerikan har för att mobilisera drivkraften att återupprätta det folkstyre i Sverige – som kanske aldrig har funnits. 

Alltså! Vad han, denne amerikan i nyhetsprogrammet, har lärt sig i skolan i USA och vad han kanske konfronterades med varje vecka för att lära sig utantill, möter en svensk under sin uppväxt kanske bara en gång i ett samhällsorienterande inslag. I det socialistiskt goda samhället med de godaste av människor behövs inte demokratisk kunskap. Folkstyret är vad politikerna meddelar folket om vad som är gott och ont.

Indoktrineringen av folket har pågått länge. Jag såg tillsammans med en vän vad som hände i New York den 11 september 2001 när kapade flygplan med islamister vid spakarna flög in i World Trade Centers skyskrapor. Därefter hårdnade klimatet i politiken i Sverige med den invandring vi hade från muslimska länder. Polariseringens skiljelinje blev tydlig mellan de som bagatelliserade betydelsen av konflikterna mellan diametralt olika kulturer och de som hävdade att det var en fråga man inte kunde ta lätt på.

De bagatelliserande, överhumanistiska och obildade huvudsakligen vänstermänniskor och liberaler var i majoritet. De rösträknande politikerna i ”The Six” kunde konstatera att det var så och slöt upp på den fria massinvandringens sida. Debattklimatet hårdnade. Min vän sa att det trots allt var relativt humant här genom påpekandet att: ”Stalin i Sovjet hade Gulag-arkipelagen i Sibirien medan makten i Sverige körde med magsår!” Det är skillnad mellan svält med känt resultat och en pillerburk med Losec.

Nu pågår i Arabvärlden och Afrika den ”Demokratiska våren”. Det är deras namn på den demokratiska revolutionen som de flesta västländer i den utvecklade delen av världen genomgått med få undantag. Sverige är ett sådant undantag.

VAD vill folkrörelsen Nix to the Six? Uppgiften är att starta den demokratiska revolutionen i Sverige så att folkviljan får ett effektivare genomslag i besluten i riksdagen. Demokrati betyder folkstyre och slagorden är av folket, genom folket, för folket. I Europa började det med franska revolutionen 1789. En ny författning förelades som inte började med att regenten hade makten av ”Guds nåde”. Några år tidigare, 1787, hade i USA en konstitution antagits som formulerade folkstyrets principer, för där saknades en regent av Guds nåde.

HUR gör vi? Genom en vallokal på Nix to the Six webbplats kan väljarna att gå in och visa sitt missnöje och ta tillbaka makten. Herr och fru Svensson, som går till val vart fjärde år, har förlorat makten till två starka lobbygrupper som finns i riksdagen varje dag, varje timma, varje minut, nämligen Muslimska brödraskapet och det internationella finanskapitalet. De bestämmer över ”The Six” i riksdagen. Det gäller för herr och fru Svensson att koppla upp folkstyret igen. När det sker börjar den demokratiska revolutionen i Sverige.

Vi, Nixare, är inte många – men vi växer. I den ideella föreningen finns 300 medlemmar. I Facebookgruppen finns 3 500 medlemmar. Vi har samlat in flera hundra tusen och byggt, kanske, världens första vallokal på nätet. Den är åtta veckor nu. Ett fåtal har röstat hittills.

Hur håller vi entusiasmen uppe? Vi jämför oss med tonåringen som i källaren byggt ett superbra spelprogram som sålts för en ringa summa till alla kompisarna. Det säljs sedan vidare i dessa kompisars nätverk. I varv nummer sju, ungefär, är världsmarknaden täckt och någon har blivit mångmiljardär. Så växer också en folkrörelse – organiskt – eller inte alls.

Blir Sverige en demokrati av typen folkstyre i framtiden som de flesta andra västerländska demokratier? Vi kommer att få svaret. Man kan inte utesluta att herr och fru Svensson är ett ”diktaturens kreatur”. De förblir nöjda som Sverige styrs. Det kan bli så. Det viktigaste är att svenska folket erbjuds möjligheten till folkstyre och att initiativet kommer från folket.

Det finns en vallokal du kan besöka alla tider på dygnet! Vem ska bestämma i Sverige? Du, som väljare, eller två lobbygrupper med sex partier som är korrupta landsförrädare? Din röst 2018 på någon i ”The Six” var en röst på Muslimska brödraskapet och finanskapitalet.

Du kan ta tillbaka den rösten! Gör det! Det kommer ”The Six” att kunna konstatera varje dag genom ett diagram på Nix to the Six webbplats. Där ser de att du lagt dig på sofflocket. Att du avvaktande tänker se vad som händer innan du lägger din röst på någon i valet 2022. De vet också att 50 partier ställde upp i valet 2018. Din röst 2022 är inte längre säker.

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebook-grupp. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018. Nu kan du göra något åt att folkviljan inte får genomslag i politiken i riksdagen. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa!Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.