QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Jag hörde på rösten att det var grannfrun med den stora svarta pudelhannen. Jag ställde ifrån mig svampkorgen och vi satte oss, hon på en stubbe, jag på en sten och den stora svarta pudelhannen på marken med spetsade öron.

Vi såg ett tag in i varandras ögon som folk gör utanför den politiskt korrekta korridoren. Vi skulle som två fria människor byta åsikter i sann demokratisk anda.

Jag kom att tänka på att detta möte i den svenska skogen var symbolisk. Ett tal vid en Vietnamdemonstration under 1970-talet kom upp i mitt minne. Det inleddes med beskedet att det bara fanns två länder i världen som inte varit ockuperade av främmande makt: Vietnam och Sverige! Snart kanske det bara är Vietnam som kan stoltsera med detta. Jag sa det till grannfrun.

-Det sades bero på Vietnams djungler som folket kunde använda för befrielsekrig och Sveriges djupa skogar.

Här ute i skogen enligt gammal god svensk kultur kom vårt första skratt tillsammans. Vi var igång!

-Kanske kommer det snart att kämpas igen i Sverige som under Birger Jarl och Gustav Vasas tid?

Grannfrun lät optimistisk.

-Visst, och nu kommer Danmark, Norge, Finland, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tjeckien, Slovakien och Ungern att stödja oss.

-Kul, förresten, med din hälsning att ”Mitt Sverige bygger inga vägspärrar”. Du vet inte om att jag bott i Angered i Göteborg, just där vägspärren sattes upp och där den muslimska klanen Ali Khan härskar och med vägspärren demonstrerar sin makt?

Hon spärrade upp ögonen! Vi satt tysta ett tag. Hon väntade på min fortsättning.  

-Vi flyttade därifrån för 50 år sedan för vi ville inte bo kvar. Det var på den tiden förföljda invandrare från det kommunistiska Europa flyttade in och inte behövde lära sig språket. Det blev friktioner som fick många med mig att ta nya livsbeslut.

Vi bodde flera våningar upp i ett av de fem skivhusen på Hjällbo Lillgata 5 med Hammarkullen ovanför oss och Lövgärdet under oss. Nedanför fanns ett stor parkering där min Saab 93 stod och det började där. Hösten 1968 bytte jag till vinterdäck på parkeringsplatsen och med bilen på en domkraft och ett hjul borta kom gänget småkillar och kröp in under bilen.

Det var kul att se vad jag gjorde. Det var invandrarbarn i förskoleåldern. Språkförbistringen var total och det slutade med att jag handgripligen drog ut en efter en vilket de tog som en lek och jag fick alla under bilen. När de fattade vad det var fråga om så försvann de och jag hann knappt få på ett vinterdäck förrän papporna uppenbarade sig. Omringad av förbannade män kastade jag in däcken i bilen och försvann ut i skogen och bytte däcken där. Så blev det för oss i urbefolkningen i fortsättningen. Vi blev begränsade.  

-Och sedan då, frågade grannfrun, och jag svarade kort ”onda ögon”. Ofta valde vi trapporna i stället för hissen. Trivseln hamnade under nollstrecket. Bättre fly än illa fäkta. För mig var det uppfostrande. Jag hade två jobb, var lektor i nationalekonomi på Universitetet och forskarassistent på institutionen för stadsbyggnad på Chalmers. Tvärvetenskap efterfrågades när Sverige byggde en miljon lägenheter på 10 år 1965-1974.

-Jag hade läst om denna diskriminering i facklitteratur innan jag själv blev utsatt för den och naturligtvis avfärdat den. Visst, det sker i andra länder men inte i det toleranta Sverige! Idag vet vi att denna typ av segregering i brutalt högexploaterade bostadsområden börjar redan vid en andel av fyra procent invandrare som inte möter kravet att tvingas assimilera sig.

-Och har vi lagt om politiken efter detta? Hon hånlog. Nej, inte med politiker från studentrevolten 1968. De leds av det ideologiskt rätta oberoende av allt annat, som rapporter, verkligheten, folks missnöje, you name it! De vet bäst! De bygger den bästa av världar, den avideologiserade utopin som innehåller goda människor. Vi tillhör de onda. Vi skrattade igen.

-Kommer du ihåg Knutbysekten med kvinnan som var Kristi brud, undrade jag? Så är identitetspolitiken. Man tror! Verbet är att tro! Enligt dem kan ingen veta något. Rätt tro gäller. De behöver trons politiskt korrekta korridor som skydd från vetenskap och fakta. Så gick någon minut.

-Varför bygger man stadsdelar med så hög exploatering och samlar så många på samma ställe? Så har ju inte något samhälle någonstans växt fram spontant. Så vill inte folk bo.

-Det är så klansamhällen organiseras för att underlätta den sociala kontrollen av de som tillhör klanen eller partiet. Det underlättar för hederspoliser och politruker att verka effektivt.    

-Islam är klanorganiserat. Vi har pratat om det tidigare. Ett samhälle kan organiseras efter två principer: Endera som ett system av platser där folk bor som styrs genom hierarkier av hövdingar eller så bor folk inom ett geografiskt område som kallas nation med rättssystem som ska garantera meritokratisk styrning, vilket är en strävan att de mest kompetenta välj i demokratiska val och får bestämma. Det produceras sällan välfärd i ett klansamhälle till skillnad från en nationell demokratisk stat.

-Islam är klanorganiserat, men det är också den socialistiska utopin med sin idé om det upplysta världsvida proletariatets diktatur. Det är därför som det i Sverige är så lätt för partierna i ”The Six” (S, MP, C, L, KD och M) och Muslimska brödraskapet att hitta varandra och samarbeta. Det är därför det ser ut som det gör med laglöshet och otrygghet för det svenska rättssystemet är under avveckling. I klansamhällen där diktatorer styr är de också domare och skapar harmoni. De vill inte ha begränsande rättssystem. 

En storögd grannfru konstaterar lågmält att det är ju just det som hövdingen för den muslimska klanen Ali Khan som nu härskar i Angered säger att han gör –skapar harmoni!

-Ja, när klanhövdingarna i Göteborg träffas på hotell för att medla så bevakar svensk polis att det är lugnt i och kring hotellet. Svensk polis ser till att det är lugnt kring shariadomstolarna.

Den stora svarta pudelhannen reste sig upp och ryckte i kopplet. Han hade fått nog. Det hade också grannfrun och de avlägsnade sig.

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six

 

Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebook-grupp


Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.