QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

1968-revoltens muterade kommunister som styr riksmedierna skriver att Sverigedemokraterna vann en millimeter före Miljöpartiet i emigrationsförhandlingarna. Målfoto avgör! Socialdemokraterna bryter loppet och blir kvar med en grön elefant i rummet och är nöjda med att inte behöva lämna ifrån sig makten. Stilenligt! Makten gäller för dem. Inget annat.

Muslimska brödraskapets röstmakt genom minst 20 mandat i Riksdagen, som de styr genom klanröstning, har gjort det igen: Formerat en majoritet för fri massinvandring mellan Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet och Liberalerna. De bildar tillsammans med Vänsterpartiet, som hänger på utan utlovad röstbelöning i valet 2022, en behövlig majoritet i Riksdagen.

Så sydde Muslimska brödraskapet ihop Decemberöverenskommelsen förra mandatperioden liksom Januariöverenskommelsen denna mandatperiod. Belöningen är att småpartierna garanteras så många stödröster av Muslimska brödraskapet i nästa val att de klarar spärren. Därefter får Socialdemokraterna de röster som blir över.

Herr och fru Svensson lägger sin röst på någon av ”The Six” vart fjärde år och det utgör maktbasen för de korrupta ”The Six”, som sedan dagligen kan förhandla med Muslimska brödraskapet hur Sverige ska utvecklas. I andra länder kallas det för korrupt beteende.

Hur medveten är herr och fru Svensson om detta? Man ser det nog, men bryr sig inte även om man förstår att en röst på ”The Six” är en röst på Muslimska brödraskapet. På samma sätt som Sveriges journalistkår är medveten om vad de skriver, men måste formulera sig politiskt korrekt eftersom det är de muterade kommunisterna som innehar chefsbefattningarna i Riksmedierna.

De muterade kommunisterna och Muslimska brödraskapet tillhör samma fascistiska släkte.

Journalisterna är i dessa tider av Black Lives Matter ironiskt nog journalistslavar under en makt vars värderingar de inte delar. De är slavar, men beskylls av diverse aktivister att sympatisera med slavdrivarna. Även journalisterna resonerar som många gör, dvs den dag kommer när vi blir fria igen. Men varför inte göra sig fria nu? Revoltera tillsammans med Nix to the Six?

Det kan ju finns röster över i Muslimska brödraskapets påse inför valet 2022 så att Moderaterna och Kristdemokraterna viker ner sig och kryper in i någon form av överenskommelse som innebär en väl maskerad fortsatt fri massinvandring!

Äta kakan och ha den kvar är politikens reptrick nummer ett! Kamma hem alla röster och sedan även de från Muslimska brödraskapet. Vem bryr sig om Sverige?

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six

 

Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebook-grupp 


Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.