QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

För lite mer än ett år sedan, den 11 april 2019, publicerade jag videon ”Födelsetalen” i min YouTube-kanal. Jag hade valt namnet ”Livmoderskriget” för det är det krig som Israel försvarar sig mot när det gäller den omgivande arabvärlden och speciellt de sunnimuslimska Palestinierna, som också är en betydande grupp här i Sverige som plågar våra judar ut ur Sverige under ”The Six” röstkalkylerande iskalla tystnad.

De vänner som hade fått en förhandsvisning menade att rubriken ”Livmoderskriget” var för provocerande. Det skulle väcka ont blod i vänsterkretsar med resultat att aktivism från dem skulle få YouTube att stänga ner min YouTube-kanal. Videon var för viktig. Tagga ner! Den fick namnet ”Födelsetalen”. Jag kan konstatera att videon har 37 792 klick när detta skrivs och är idag den mest uppmärksammade av mina 24 publicerade alster.

Födelsetalen utgör första videon i en trilogi under rubriken ”Hur Islam kolonialiserar Sverige”. Det sker genom ett tvåfrontskrig, både livmoderskrig och skicklig infiltration. Sverige är utsatt för båda. Sverige för ett tvåfrontskrig. Landets försvar är hittills bara löst sammansatta demokratiska grupper av typen Nix to the Six i nätverkssamarbete. Den stora massan av svenskar är likgiltiga och oengagerade om landets öde. Den kan uppskattas till ca fem miljoner. De kommer när det är för sent ställas inför frågan om vad de vill med Sverige.

Under 1970-talet växlade vår statsminister Olof Palme spår i agerandet mot Arabvärlden och Israel. Från att tidigare under Tage Erlander (S) ha varit en av Israels bästa vänner och tillskyndare blev det tvärtom under Palme-epoken. Olof Palme arrangerade ett möte med Yassir Arafat i Alger 1974 inför en häpen omvärld, som formligen penetrerades av PLO:s sprängningar av ambassader och liknande symboliska byggnader och flygplanskapningar.

Arafat hade blivit utslängd från först Jordanien och sedan Libanon till Alger för att PLO:s krigare hade terroriserat ländernas urbefolkningar och inte bara med sina vanlig illdåd utan de våldtog urbefolkningens kvinnor i en omfattning som urbefolkningens män inte kunde tolerera. I Libanon ställde till och med militär från Västvärlden upp på urbefolkningens sida då landet saknade egen försvarsmakt. Det hindrade inte Palme och svensk Socialdemokrati att sluta erkända terrorister i sin famn.

I Sverige idag ligger våldtäktstalen för dokumenterat faktiskt fullbordade våldtäkter (bäst sammanställt på Affes statistikblogg, skrolla ner en bra bit) över tjugo i snitt per dygn enligt BRÅ (Brottsförebyggande Rådet) och mörkertalet är stort – det kan vara uppemot hundra per dygn, för kvinnor vet att det nästan aldrig leder till åtal efter en traumatisk läkarundersökning och polisutredning. Vilka kvinnor som våldtas och vilka som våldtar är ingen hemlighet. Det är ett led i ”den listiga infiltration” som Islam tillämpar för att ta över ett land. Det är få länder de tagit över genom öppet krig. Historien visar att de är usla soldater.

Vill du läsa mer om hur Islam för sina ”krig” och hur Sverige fungerat som nyttig idiot i detta sammanhang rekommenderas den nyutkomna boken ”Israel och hennes fiender” av Bengt G Nilsson. (Du kan köpa boken där.) Nilsson verkade först som vänsterjournalist och PLO-vän, men har efter ett långt liv och rannsakning av sin gärning skrivit en bok om sin omvärdering av händelserna under åren sedan Israels tillkomst 1948 och tills nu.

Ser du videon och läser Nilssons bok förstår du att det inte finns någon återvändo för Sverige. Vägen mot en Islamisk republik eller i värsta fall en teokratisk islamisk diktatur är oåterkallelig.

Jag är nästan åttio år och kommer inte att få uppleva Sveriges slutliga historiska och kulturella harakiri, vilket är en stor befrielse. Min och min hustrus aska ska begravas på en utvald plats på vår skogsfastighet i skogen. Vår aska ska inte begravas på en svensk kyrkogård där kyrkan i framtiden byggs om till moské och gravstenar med kors samlas ihop och forslas bort.

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six


Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.