QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Så har styrelsen i Nix to the Six tröskat igenom bunten offerter för vallokalen på vår webbplats. Tre fann vi som intressanta och de fick namnen Estland, Göteborg och México. I fredagens styrelsemöte valdes Estland och varför kan du läsa om på två ställen, här i en tidigare bloggartikel och i diskussionerna i början på denna vecka på FB-gruppen (100 kommentarer). Igår, onsdag, nytt styrelsemöte och vi fortsätter med Estland.

Jo, vi fick in en offert från ett företag i México! Du kanske kommer ihåg att vi skrev upphandlingsunderlagen på engelska. Det besväret gav resultat. Tack, Rolf Oward – språkbegåvningen som bl a är knuten sedan många år till Grönköpings Veckoblad, den enda tidning i Sverige idag som existerar på enbart prenumerationsavgifter. Förlåt utläggningen men Rolf Oward är en viktig kugge i vår styrelse. Han ska ha kred….

Alltnog! Ett ja nu till Estland ska resultera i leverans vecka 25 och Almedalen ligger i vecka 27. Kan vi sno den föreställningen? Nej, men vi kan få lite draghjälp att komma igång. Så ser det ut framöver. Så är det tänkt. Sen kommer ketchup!

Det behövs en sortibuffert på cirka 50 000 kronor enligt upprättad kalkyl för Estland. Vi menade i den tidigare artikeln att vi väljer den bästa lösningen och ”den dyraste lösningen, men det finns inte någon buffert om det skulle bli fråga om att dra sig ur, om det skulle visa sig att för få går in och röstar. Då får styrelsen ta förlusterna privatekonomiskt. Så fungerar det i ideella föreningar.”

Vi efterlyste medlemmar som var villiga att ”ger mindre privatlån på 2 000 till 5 000 kronor för att bygga en sortibuffert och solidariskt dela ett sådant ansvar”. Vi har fått in pengar från några medlemmar och efterlyser fler. Du anmäler dig genom att skicka en e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och sätta in beloppet på vårt bankgiro där också utrymme finns för ditt namn. Med ditt namn antecknas att du har en fordran på föreningens balansräkning.

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six.


Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.