QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Efter fyra dygn med intensivt videobyggande och publicering av videon om framtidens krav på ekonomisk tillväxt: 

fanns det på onsdag morgon (25 mars) utrymme att se sig om och kolla all e-post, alla tidningar, bloggar med mera. Försöka komma ikapp i vardagen.

Först något om videon. Det är tid att öka pressen på ”The Six” – S, MP, C, L, KD och M – genom att inte bara beskriva verkligheten med cirka tre miljoner invandrare i landet, utan också föreslå åtgärder i det katastrofala läge som Sverige befinner sig i. Åtgärder som ”The Six” inte har förutsättningar att klara av flera anledningar. Man byter inte politik som man byter skjortor och blusar.

Den just upplagda videon bygger på den som publicerades förra veckan om Sveriges framtid efter Coronapandemin:

I den analyseras utvecklingen i Sverige över en period av 63 år, från 1985 till 2048, med ett centralt ekonomiskt nyckeltal ”Förvärvsfrekvensen”. Analysen visar hur låsningen hos ”The Six” i extrem fördelningspolitik och föreställningen att Sverige är detta klots humanitära stormakt med fri massinvandring har resulterat i en upprepning av ett förlopp som föröder välfärden.

Sverige befinner sig mitt i det andra varvet, med värden klart under det tidigare. Vi blir fattigare för varje varv. Med oförändrad politik leds vi in på ett tredje varv och Sverige kan inte klassas som ett välfärdsland i slutet av detta årtionde, som börjar nu 2020. Sverige har i ett nytt sådant lägre varv en muslimsk majoritetsbefolkning 2043 och blir då en islamisk stat och i värsta fall en teokratisk islamisk diktatur. Är det folkviljan? Inser ”The Six” i riksdagen färdens riktning? Vet man och driver den medvetet?

Denna samhällsanalys visar ett skeende som andra nationalekonomer influeras av och gör jämförelsen att Sverige kan få ett tapp i just förvärvsfrekvensen på 10 procent, som under finans- och fastighetskrisen för nu snart 30 år sedan. Professor Magnus Henrekson saltar och pepprar min analys med att 600 000 jobb försvinner på tre månader och inte på tre år som jag angivit. Han har rätt och det är ett av mina slutsatser i den just publicerade videon.

Den andra slutsatsen är att allt bråte i form av fördelningspolitik, från socialdemokratisk Robin-Hood till vänsterliberal identitetspolitik måste ersättas av ekonomisk tillväxtpolitik, som före studentrevolten 1968 när Sveriges välfärd byggdes. Det skulle bryta den nedåtgående spiralen i en uppåtgående. Sverige startar om! Men kommer politikerna i Sverige att göra det?

”It’s time Mam”, som agent 007 brukar säga till drottningen när något måste göras i England. Vår statsminister Stefan Löfven kände att han måste hålla tal till nationen framför en svensk flagga och med en svensk flagga på kavajuppslaget. Folk stirrade så förvånade att det inte gick fram vad han sa. Men han sa inget så ingen gick miste om något. Det var retoriskt snömos!

Men ångesten han utstrålade är våndan inför det politiska skjortbyte som förestår och som framtvingas av att Corona lyfter fram vår kostnadskrävande invandrarbefolkning i blixtbelysning och att riksdagen tvingas snart ta beslut om Nix to the Six första mål: ”Inga permanenta uppehållstillstånd ska beviljas kommande tolv år”. Det mullrar ute i kommunerna på grund av invandringens kostnader när kommunernas skatteintäkter redan i år kanske minskar med tiotalet procent eller mer. Det krävs ombudgetering i innevarande budgetår 2020. Det är en av videons slutsatser!

Med Corona som skakar om är inget säkert längre. Det är bud på att sköta Sverige igen. Det statsbärande partiet som en gång, före 68-revolten, stolt ”Byggde landet” så till den milda grad att man nu kan vegetera på landet, måste kanske börja sköta om Sverige igen. Hur gör man det? Finns kunskapen kvar? Betyder ångesten i statsministern ansikte under talet att den kompetensen inte längre finns i Socialdemokratin? Och finns den inte där,  finns den inte heller i de fem övriga partier i ”The Six” vars främsta gren är att ta rygg på Socialdemokraterna.

Socialdemokraterna är ett parti som inte längre behandlar folk som folk! Vi har en misshandlad stor folkgrupp invandrare som det finns anledning att tycka synd om. De är inte med oss i samhällsmatchen och det begränsar våra möjligheter till välfärd.

Sedan är Det Goda Samhällets-TV tillbaka. Patrik Engellau har en panel bestående av tre experter, en klinikchef och två professorer i klinisk-virologi, klinisk farmakologi och endokrinologi om Corona. Den kallas för ”Coronapanelen” och ska återkomma regelbundet när mer statistik finns.

Tre strategier diskuteras. Undertryckning, som lyckats i Kina, Japan och Sydkorea är den mest effektiva och bygger på att alla i en befolkning disciplinerar sig och ställer upp på vissa beteenden. Den sämsta strategin har namnet flockimmunitet och då gör man inte mycket. Den har vi i Sverige. Alltid hemmasnickrat och vi tror att vi är världsbäst.

Det där med strategier kan man glömma i ett land med en stor folkgrupp som inte är med i samhället. Hur disciplinerar man i ett pressat läge en stor folkgrupp, som man som politiker aldrig bryr sig om mer än en gång vart fjärde år när det är val? De utgör valboskap, som den övriga valboskapen i urbefolkningen ska försörja via sina skattsedlar under tiden det inte är val. Hur ”The Six” har behandlat invandrarna kan man ta som avskräckande exempel i en fackbok i etikett. Den stora majoriteten av urbefolkningen som saknar demokratiskt sinnelag och röstar på ”The Six” och snällt betalar för denna utgift får skylla sig själv.

Hittills har ”The Six” struntat i urbefolkningen eftersom den för det mesta röstat på något av partierna i ”The Six”. Utöver det har det räckt för ”The Six” att ha bra kontakter med Muslimska Brödraskapet som genom klanernas makt fördelat invandrarnas röster mellan ”The Six”.

Vet ni vad jag ska göra nu? Tillsammans med övriga styrelsemedlemmar utvärdera alla offerter som kommit in gällande valplattformen på vår webbplats. Ni har genom medlemsavgifter och gåvor givit så mycket att en valplattform kan beställas. Nu behövs i fortsättningen pengar till att driva den. Det är inte gratis!

Vi är mer än 200 medlemmar i föreningen och mer än 1 500 supporters i Facebook-gruppen.  Men vi måste bli fler eftersom ett mandat i riksdagen år 2022 motsvarar cirka 19 000 röster. Säg att vi måste plocka av ”The Six” 50 mandat innan de blir så möra att de rättar in sig efter folkviljan. Målet är då minst 1 miljon besökare i vallokalen på webbplatsen så fort som möjligt efter publicering. Hur når vi det? Något för Facebook-gruppen att diskutera!  

Hans Jensevik

Ordförande i Nix to the Six.


Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.