QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Vill du ha överblick vad som hänt i Nix to the Six hittills? Då är detta bra läsning.

Allt började på en SwebbTV-konferens den 18 maj 2019 när en fråga ställdes i avslutningsdebatten till en panel bestående av de medverkande föredragande. Om det finns en video på Nix to the Six-kanalen på YouTube. Den är på nio minuter och heter kort och gott "Början": 

En fråga ställdes då som fick ett svar som inte gillades ”att en framtida kris skulle städa upp i Sverige”. Många undrade hur i stället en krisplanering för landet skulle kunna se ut? Uppdraget gick till undertecknad, som på nästa SwebbTV-konferens presenterade ett förslag under just rubriken "Nix to the Six":

 

Ett grupparbete följde efter presentationen och den resulterade i ett beslut att pröva hållbarheten i förslaget till krisplanering.

Hans drog norrut till de djupa skogarna och producerade två videor, långversionen "Uppropet":

Och en kort version på fyra minuter: 

Nästa steg var att bilda den ideella föreningen Nix to the Six och protokollet från den stämman kan du ta del av här.

Två viktiga beslut startar en förening – stadgar och styrelse. Stadgarna bör spegla hela tanken med det som föreningen förelägger sig att göra, och vad det är kan du ta del av här. Ambitionerna är höga och av strategisk karaktär.

Föreningsstämman valde Hans Jensevik, Rolf Oward, Lennart Matikainen till styrelseledamöter och Leif Erixell till styrelsesuppleant. Till föreningens ordförande valdes Hans Jensevik. Tempot skulle vara högt i inledningsskedet och därför blev styrelsen slimmad till några få personer.

Datum för denna stämma var 19 november och omedelbart därefter togs bankkontakt för att lägga upp ett affärsbankskoncept. Men det tog längre tid än tänkt. Först fredagen den 13 december var allt klart och vi kunde börja. Den helgen öppnades vår Youtube-kanal och Facebook-grupp

Det var inte utan spänning vi avvaktade gensvaret – och det kom! Folk hittade Nix to the Six och medlemmar och därmed medlemsavgifter och gåvor strömmade in. Men den grafiska designen var hemsnickrad och skulle inte hålla i längden. Pengar fanns och vi kunde kontakta den tilltänkta design- och kommunikationsbyrån Etablissemanget som också i början av februari levererade både grafisk design och vår webbplats. Vi var igång med alla verktyg vi behövde.

Så fick vi inbjudan från vad vi tog oss friheten att kalla en ”Stockholmsgrupp” för ett föredrag om Nix to the Six hela koncept. Det finns en video på en timma och fjorton minuter från denna afton i Huddinge med namnet "Föredrag för Stockholmsgruppen":

Samma föredrag något förkortat finns också på SwebbTV:

Som kuriosa möts du i den videon av vår första tillyxade egna grafiska utformning.

En ambition är att skriva flygblad för utdelning av våra supporters hand till hand. Hittills finns tre och du hittar dem på vår webbplats under fliken Dokument. Det första riktar sig till ”Företagare”, det andra till ”Dina vänner” och det tredje till personer som utsatts för ”Rån och förnedring”. Tanken är att de ska skrivas ut, ev läggas i ett kuvert och delas ut riktade till personer som är utsatta för aktuell händelse. Av egen erfarenhet vet jag att vi möts av välvilja vid utdelning.

Det finns en video op fjorton minuter med bäring på det första flygbladet med namnet "Flygblad till företagare":

Den innehåller en berättelse ur verkligheten om hur det går till när invandrare från aggressiva klaner tar över svenska företag. Känner du företagare som bekymrar sig om detta? Då har du här ett stöd de kan få. Polisen gör ofta ingenting för adekvat lagstiftning saknas.

Diskussionerna förs i vår Facebook-grupp som du är välkommen att bli medlem i. Den var först öppen men i brist på administratörer och moderatorer så gjordes den privat men har nu den 10 mars öppnats igen. Nu ska debatterna stramas upp att gälla det syfte som Nix to the Six har och hur det kan nås. Vi behöver bli fler moderatorer. Anmäl ditt intresse.

Nix to the Six har många ”vänner i viken” och förutom SwebbTV brukar bloggen Det Goda Samhället publicera inlägg som har bäring på vad Nix to the Six står upp för, exempelvis att vi aktivt bekämpar rasism och speciellt den antisemitism som finns i islam. Det senaste inlägget på Det Goda Samhället beskriver Nix to the Six syn på den inrikes geopolitiska framtiden. Den finns också som artikel här på vår egen blogg; den ligger precis under den här artikeln.

Hans Jensevik

Ordförande Nix to the Six 


Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.