QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Vad är det som säljs? Jo, Nix to the Six administrativa portal på nätet för fokuspartier. Stödet för nya partiledningar som gör att de kan vända på arbetsinsatserna. I stället för att ägna 80 procent av sin tid till administrativt arbete och 20 procent till politik blir det med Nix to the Six-portalen tvärtom: 20 procent till administration och 80 procent till politik. Från att det varit omöjligt att bilda nya partier på grund av höga administrativa hinder, kan nu potentiella partiledare som längtar efter att kunna suga tag i Sveriges problem börja vädra morgonluft.

I Agendas partiledardebatt i söndags kväll (2021-10-10) kallade Miljöpartiets Per Bolund de fyra högerpartierna för den blåbruna alliansen. Äntligen stod Sverigedemokraternas Jimmy Åkesson upp och frågade om Per Bolund menade att han var nazist! Blir bara Åkesson den retoriska vakthållaren mot mobbning i valrörelsen fram till valet 11 september 2022?

Vad är det som säljs? Det är första frågan och vill du informera dig grundligt finns en video som används som programmeringsunderlag. Du hittar länken i slutet av krönikan. Så här kan ett säljbrev se ut:

Om det är det dödstyst. Ingen journalist i systemmedierna vågar ens närma sig frågan. För femtio år sedan hade det varit tvärtom och ett redan uttömt ämne. Men då fanns det fortfarande demokrati kvar i Sverige, invånarna hade ännu inte motats in i det goda samhället för att bli vänsteruppfostrade och känslostyrda godhetsbabblare.

När det här skrivs pågår presskonferensen om Magdalena Anderssons nominering till ny partiledare. Hon ska väljas på en S-kongress i början av november, enligt valberedningens ordförande Elvy Söderström vars främsta merit är att ha varit kommunstyrelsens ordförande i Örnsköldsviks kommun och där lämnade ett betydande konkursbo efter sig med vidlyftiga energiaffärer med förgreningar till Afrika. Nu föreslås Magdalena Andersson av en enig Socialdemokrati, så valberedningen kunde inte komma med någon annan.

I inget annat lands framtida historieböcker, när Sverige förvandlats till en teokratisk islamisk diktatur som Iran idag, ska det stå att befolkningen i demokratiska val inte hade kunnat valt annorlunda. Svenska folket hade alternativ att rösta på – men gjorde det inte. Svensken ville ha mer av samma. Så röstade man på samma gäng en mandatperiod till den 11 september 2022. Man röstade på sitt parti i The Six, som är Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna och Moderaterna. De gav man förtroendet igen och Sverige förlorades till islamister! Men – riktigt där är Sverige inte ännu!

SwebbTV har publicerat en video med just den rubriken: Kan talibanerna ta Sverige? Där antyds också svaret på frågan. De som begriper har redan resväskorna packade för snabb flykt och vet vart de ska ta vägen när den svenska gränsen är passerad. Övriga njuter av ”Let´s Dance” och annan lugnade underhållning i den TV och radio som Public Service levererar, för de lever i förvissningen om att inga olyckor kan drabba detta land. Här är länken till videon.

Sverige är en delad nation. Det finns en Sverigebild och en svensk verklighet. De är inte kompatibla. Vi, Nixare, och övriga patrioter som är förankrade i vekligheten är bekymrade.

Det här är uppropskrönika nummer 1 på Nix to the Six-bloggen. Den innehåller ett upprop för bildandet av det nya fokuspartiet ”Invandringsstopp”. Efter bildandet kommer det att ha webbplatsen www.invandringsstopp.se. Alltså, webbplatsen är bara registrerad och är således ännu tom.

Hjälp oss smida ett bra politiskt program för detta parti! Läs krönikan och ge dina synpunkter i kommentarsfälten! Vill du därefter överväga om inte du själv har en roll som sympatisör, partimedlem eller rent av ledare för partiet? Eller så tipsar du oss om lämpliga personer.

Det var fredagen den 13 augusti och vi såg nyhetsinslagen från Afghanistan i SVT hur talibaner i primitiva munderingar och med lite halvrostiga och skamfilade automatvapen av typen Kalasjnikov jagade modernt utrustade regeringssoldater ur landets provinshuvudstäder. Talibaner som hyllar och lever efter en kultur som fanns i Arabvärlden när Muhammed dog 632. De mötte män med utrustningar som är det senaste modern vapenindustri kan förse dem med. De retirerade utan strid och överlämnade vapen och utrustning till de framryckande talibanerna.

Enade vi stå, söndrade vi falla. Det är hög tid att aktörerna inom de fria medierna organiserar sig i gemensamma aktioner för att uppmana väljarna att rösta bort vad vi Nixare kallar The Six, som är Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna och Moderaterna, ur riksdagen i valet 2022. Alltså städa, och en trappa sopas uppifrån!

En bit ner på startsidan till Nix to the Six’ webbplats finns en lista med de tolv ministrar som idag styr Sverige, och de tolv ministrar som folket valt i Vallokalen som också finns på webbplatsen.

Tillhör du kritikerna av etablissemangets så ler du förmodligen av viss tillfredsställelse över folkets val. Tillhör du etablissemangets tillskyndare torde du känna viss irritation över detta fräcka tilltag att ifrågasätta makten. Men det skulle inte falla många in i den senare kategorin att gå in i Vallokalen och stödja etablissemanget genom en egen stödjande valhandling. Eller?

Det finns anledning att undra över varför det är så! Varför svensken är så likgiltig inför demokratiskt handlande. Det är alltmer sällan det går att öppet diskutera politik människor emellan. Ibland till och med omöjligt i en familjegemenskap. Det är också den fråga som folkrörelsen Nix to the Six brottas med för att försöka förstå varför svensken i gemen har utvecklat ett så dåligt demokratiskt sinnelag. Kan man ha demokrati i ett land där den större delen av befolkningen inte har en demokratisk anda?

Du är nu inte bara svensk, du har också blivit svensk medborgare. Vi hoppas att du har kunnat finna dig väl till rätta i din nya våning. Rinnande varmt och kallt vatten, rum till alla barnen och även extra bostad till fler fruar och deras barn. Givetvis även där med rinnande varmt och kallt vatten, el och andra moderniteter. Kommunen ordnar dessa fria faciliteter.

På gården finns parkeringsplatser för bilbränningar och olika former av privat affärsverksamhet för ungdomar i grupp. Men med ditt medborgarskap följer inte bara en mängd förmåner, utan även förpliktelser:

Du förutsätts att vid varje val lägga din röst för Sveriges Socialdemokratiska Arbetarparti (SAP). Det där med arbete bör du inte ta så noga. Det gäller bara andra svenskar. SAP har skapat välståndet i Sverige, men SAP inte bara skapar välstånd utan i ännu större utsträckning fördelar landets tillgångar.