QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Sverige har inget renodlat liberalt parti! Liberalerna under Nyamko Sabuni är lite småliberalt. Det består till stor del av så kallade socialliberaler som egentligen är socialdemokrater, men som inte vill vara med i Socialdemokraterna. Moderaterna säger sig vara ett liberalt parti. Men de är ett konservativt som har pepprat och saltat lite på sin konservatism med liberalism. Ska något annat parti sägas ha liberala inslag så är det, faktiskt, det kalejdoskopiska Centerpartiet

Denna varma söndag tredje veckan i februari kom första vårkänningen och grannfrun som jag saknat sedan november förra året. Vi hälsade enligt Corona och satte oss på verandan under infravärmen.

Vi skrattade och ingen av oss ville börja. Hennes stora svarta pudelhanne satt med spetsade öron som vanligt.

-Var har du varit? Det är tre månader sedan sist.

Tyvärr kommer det ofta e-post av följande snitt till oss på Nix to the Six. Tyvärr, eftersom det avspeglar det pågående förfallet i landet. Tyvärr, eftersom det för tankarna till ett Sverige som fungerade:

Hej, jag heter XX och har iakttagit hur Sverige håller på att vittra sönder. Jag är snart 86 år och har väl inte så många år kvar att leva i vårt vackra land. För mina barn och barnbarn vill jag innan slutet kommer dra mitt strå till ett försök till en förändring.

Det kommer mycket e-post till Nix to the Six. Här följer ett typiskt exempel. Du känner säkert igen dig, den där dova känslan av vanmakt som ibland sköljer över en, men där det mitt i allt det svarta också finns hopp – trots allt.

Jag Googlade ”Ställ upp för!” och fick över 37 miljoner träffar! Vi ställer upp för varandra fruktansvärt mycket, men herr och fru Svensson gör det inte när det gäller att säga nej till EU:s ambitioner att införa en ny beskattningsform som är en kombination av skatt och belåning på framtida generationer. Man är suveränt ignorant när det gäller sina egna barn, barnbarn och ofödda barn. Eller så vet man inte? Är inte informerad?

Ni alla vet vad vi, Nixare, håller på med, att som patrioter i praktisk handling ta ansvar för Sverige. Vi, Nixare, har skapat en valplattform. Varför? Därför att Sverige faller ihop under ledning av ett odugligt politiskt ledarskap. Det har pågått under många mandatperioder. Det är nog nu!

Det är sex partier ur vilka regeringar rekryterats under de senaste mandatperioderna och det är S, MP, C, L, KD och M. Det är de som vi Nixare kallar The Six, och det är de som vi Nixare tagit som uppgift att kasta ut ur riksdagen så fort som möjligt. Vi går den demokratiska vägen! Svik svikare vid valurnorna!

EU:s återhämtningspaket innehåller en ny skatteform, som är en kombination av beskattning och belåning. Pengar lånas nu, delas omedelbart ut till behövande länder och amorteringar betalas långt in i framtiden genom årlig beskattning under en lång amorteringstid av kommande generationer – alltså våra barn, barnbarn och ännu ofödda barn.

EU-byråkratin är på krigsstigen efter Brexit. Nu gäller det att ta kommandot över de kvarvarande 27 länderna och centralisera och konsolidera makten till Bryssel. EU:s återhämtningspaket som diskuterades fram under 2020 ska godkännas genom beslut i de nationella parlamenten i år. I Sverige sker det i mars.

Det började med en diskussion att 8 000 miljarder kronor skulle beskattas in genom en ny mekanism och delas ut till länder i EU som behövde kickstarta sina Coronadrabbade ekonomier. Därför kallas denna kampanj för en Folkets folkomröstning i frågan ”8 000 MILJARDER”.

I morse på radion diskuterades läget i den havererade svenska äldreomsorgen. En man från de maktbärande deltog och en kvinna från de oppositionella. Radiomannen gjorde en enkel öppning och refererade till Coronakommissionens första delbetänkande som innehåller en politisk osminkad nedgörande kritik.

Redovisningen för det förlängda första året 13 december 2019 till 31 december 2020 är klart. Det har gått över förväntan och resultaträkningen ser preliminärt före revision ut så här:

Svensson! Ta handgranaten i höger hand! Gör det!

Minns att utbildningen i hur man kastar handgranater var bland det mest ångestladdade vi befäl sysslade med på min tid, som var det kalla krigets 1960-tal. Tappades handgranaten var det fråga om sekunder att fånga upp den och få den på rätt sida betongskyddet.

Hur militära order skulle ges var på denna tid mycket formaliserade. Det gällde momenten VEM, VAD och VERKSTÄLL. Det tillämpades strikt vid kast med handgranat. Det var ingen lek. Det var allvar på ett sätt som få skulle förstå idag med den samhällsanda av titta bort som numera råder i förnekelsernas euforiska och ansvarslösa tidevarv.